🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 932
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 780
  • Другата България
В другата тема съм пуснала спойлери. За дуела, победителя и следващ фермер. Тук няма да пиша.

Коя е другата тема, ако може да попитам? Благодаря!
За спойлери.

# 781
Дуетът ще бъде мъжки! Simple Smile
Време е Simple Smile
А дано, ама си мисля, че Лорчето ще е на пангара.
Мама Мартина и сие пак я питат готова ли е.
Ивчо и Кирчо насраха, опосума като им секна цирка. Жалкари.

# 782
За мен истинското наказание щеше да е дирекшън на елиминационен дуел и двамата палячовци и там да си изиграят сценария, както си го бяха намислили. Да ги видим тогава. Щеше да истинска забава...
Въх, предстои театрален монолог, дано да е епилог за присъствието му тук.

# 783
След рекламите Кирил ще играе монолог. Много тъпо и слаб сценарий от негова страна. Не става.

# 784
  • Велико Търново
Ивайло какво каза - във всеки цирк идвал момент, когато излизали палячовците...Помислих, че за тях двамата говори, но не би...
Е, той с неговото самочувствие в собствените си очи няма как да е палячото. Само че в нашите напълно се вписва в този образ. Без да иска се самоопредели. И да, реално говореше за себе си, но без да знае...

nqnimachka, вече го написах, но ще повторя. Според мен няма да посмеят да гласуват срещу Лора. Просто защото тя няма грам вина, че двамата (уж) мъже решиха да играят така играта. Пък и в случая Коци не е застрашен, че да се налага да го пазят. Отделно, че те твърдо са убедени, че Ивайло може да отстрани Георги или Стефан.

Киро изпълнява "Монолог на самопрецакалия се".
wiwala75, няма как да е епилог. Поне още една седмица има. Сега все пак Ивчо е на мушка.

# 785
След рекламите Кирил ще играе монолог. Много тъпо и слаб сценарий от негова страна. Не става.
Хаха. " Пикльото" ли?
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 786
За нас не става, но за някой продуцент може да е черешката на тортата, монологът, киров

# 787
Ще вземе, да се извини и направо ще светне....

# 788
Смеят се на Ваня, че
прегръща дърветата, ама Кирчо и той кацна до дървото да му говори.

# 789
  • Бургас
Хаха. " Пикльото" ли?
Stuck Out Tongue Winking Eye
Пикльото, който говореше с дърветата Joy

# 790
За нас не става, но за някой продуцент може да е черешката на тортата, монологът, киров
Но трябва да е "продаваем" продуктът. А няма  как,  като  Кирил  ще прогони с вида си на озверял клошар  всеки "купувач", т.е. зрител.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 22:26 от cardhu

# 791
Четох ви спойлерите. Някои неща са верни, но други не.
Иначе дуелът си е мъжки тази седмица.

# 792
А дано, ама си мисля, че Лорчето ще е на пангара.
Мама Мартина и сие пак я питат готова ли е.
Ивчо и Кирчо насраха, опосума като им секна цирка. Жалкари.

Каквото и да им се иска, те вече нямат мнозинство и зависи от другата група (ако Стефан не се отцепи) какъв ще е двубоят.

# 793
Пикльото страда, че прецака Ивайло. За Ваня продължава да му е все тая.

# 794
  • София
Лош актьор си Кирчооооооо, лош. Никой не ти вярва на тез крокодилски сълзици метафорични

Общи условия

Активация на акаунт