Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 998
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Aко някой има код, който няма да ползва и аз бих се възползвал.
Пиши ми какво искаш и ще ти го поръчам. Но първо пробвай дали код HM083 няма да хване. При мен май на всички профили са ми изпратили. На едните текстът е, че отдавна не съм ги посещавала, а на другите ми пращат изненада, защото съм поръчвала скоро. Joy

# 391
Да кажа за дънките - не са уголемени, крачолите са много широки, нямат никаква еластичност, абсолютно никаква и са твърди, и дебели. Връщам ги.

# 392
Станах.. Отворих.. Видях.. И нищо не поръчах! Досега, ако сме били разочаровани от намаление, за това думи нямам.. Или може само аз да съм има 'нереални' очаквания...

# 393
  • Бургас
Азалия аз бях ги поръчвала тия дънки и точно стояха много грозно. По бедрата точно и надолу прави като кюнци. И бяха много дълги, а уж стандартен размер. И джобовете отзад на дупето все надолу ги шият и някак оптически сплескват и разширяват задните части. Върнах ги без колебание.

# 394
  • Бургас
Имам някой и друг код за 15%, така че ако някой се е изкушил от нещо, мога да ударя едно рамо Wink

# 395
  • Бургас
Че то има ли намаление? Аз мисля, че не са го пуснали още.

# 396
Да споделя, тъй като питах вчера за връщането. През нощта съм получила мейл, в акаунта също е отразено връщането. Реално в рамките на 3 дена се случи това. Сега чакам парите. Спокойно ще поръчам по-малкия номер, тъй като аз просто не можах да се ориентирам правилно какъв номер да поръчам, при това за пижама...Вината си е моя, пишеше, че си отговарят на размерите, ама аз за всеки случай поръчах по-голям номер, че имам лоши случки с други сайтове. В крайна сметка си е до материя в този случай. Лек ден, номичета и благодаря още веднъж  Flowers Hibiscus

# 397
Как пък едно нещо не улучих в кошницата да е от намалените 😆

# 398
Палтото ми пристигна, и най- накрая съм много happy. Simple Smile https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1003223002.html. Размер S e точен за мен. Хареава ми, въпреки, че не съм свикнала с oversized моделите все още. Има плътност, тежест и с пуловери ще държи доста топло. Определно ми харесва. Сега даже е вече намалено.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 14:06 от Анонимен

# 399
Радвам се че ти е харесало. Моето още не съм го подносила.

ПС..гледам долу са добавени още снимки на закупили го. Когато аз го пусках, бяха наполовина...

# 400
  • София
То и цената му сега е по-хубава! Но каквато и да е, пак си остава изкуствено палтото! Полиестер 100%. Даже и това са много пари за полиестер!

Аз имам отново проблем с влизане в профила ми на лаптопа. Пробвах Хром, пробвах Edge, актуални версии на браузъра ползвам и пак не става! Rolling Eyes

# 401
И преди беше намалено, с кодове и талони става съвсем прилична цена.
Всичко поскъпна, не съм намирала палто, било то и полиестер, за 30 лева да речем...все са около петдесетака в най-добрия случай.

# 402
Готино е палтото,има фаца и става за ежедневен и за официален повод.Бих му дала парите аз,ако носих такава дължина .

# 403
  • Mostly in my mind
Има вече обявено намаление и онлайн. Simple Smile

# 404
Да,да видяхме.Аз нищо не си харесах ,само една тениска .И моя елек е намален вече.

Общи условия

Активация на акаунт