Кауфланд - тема 52

• 57 189
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря. Значи няма да свърши работа, щом и от прорезите излиза въздух. Аз, все си мисля, че професионалните сешоари са с още по- тънък накрайник и търся точно такъв. Т.е. дъщеря ми търси, но цените са доста по- високи.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 10:32 от mariat

# 526
Мариат..не е важно да е много скъп ,За да е хубав..
Аз навремето имах един Елеком за 32-35 лв. Беше 2200 W с два накрайника, като единия беше много тънък като показания професионален , и ми беше супер, издухвах се сама за няколко минутки и ефекта на изправяне си траеше..
Но е много важно и с каква коса си..
И аз като Гигова съм с тънка коса и не особено гъста 😊
Сега имам професионален 150-180 лв., взимах го преди около 7 години вече...ами същия като характеристики и същата работа ми върши на мен...🙂
Реминтон са добра италианска марка за разкрасителни уреди.
Имам преса за коса от тях...харесва ми..😊

# 527
Имам сешоар от лидл за 35 лв, мощен е, точно като професионалните, има си тънък дифузер, не знам дали е достатъчно тънък,но суши перфектно косите на мен и дъщеря ми, а сме с дълги и гъсти коси.
Преди имах обикновен, по 1 час не можеше да ме изсуши.

# 528
Здравейте някой купувал ли е от тези безжичните слушалки? Доволни ли сте

# 529
И ние ползваме от Лидл, но се оказа, че има модели с още по- тънки накрайници. Търси се нещо конкретно, а сега моделите с точно този накрайник са с цени около и над 100 лева. А при два работещи у дома- няма шанс да дам толкова пари, заради една джаджа, които нашите нямат.

# 530
Виж диаметъра на сешоара и купи само дифузера. Например от алиекспрес.

# 531
За това не се бях сетила. Дори нямах идея, че я има тази опция. Благодаря много.

# 532
Здравейте някой купувал ли е от тези безжичните слушалки? Доволни ли сте

Не са хубави слушалките и са неудобни. Моите ги върнах, че и без това едната слушалка се развали без дори да се ползват.

# 533
Хубав голям нар имаше по 79 ст. не знам дали е в брошурата, но ми хареса на вид.
От коледните неща имаше покривка за маса 3 лв, сивкаво сребърна с надписи, ама не ме грабна, много бройки бяха.

# 534
Преди време писах тук в темата за зареждането в Неделя на промоциите от Понеделник...И четейки Ви( че се зарежда НА ОБЯД, СЛЕД ОБЯД, че даже някой беше писал и от СЪБОТА 😯 , някои неща )  вчера си правя списък направо от новата брошура 😂😉
И кръгом към К. ( около 19:00 часа)..
Ами почти сигурна, че няма да са на промо, защото имаше наредени някои неща на промоционалните места(без етикет и цена), а други си бяха на обичайните, но със нормална цена..
Но все пак реших да пробвам системата у наш Кауфланд 😉 с някои обичайни за нас неща, които са на промо от днес (Данон за пиене, Барни, Nesquik, чайовете )..
И резултата е, че всичко си беше на редовна цена...🙂
А нехранителните въобще не бяха и извадени, тепърва разчистваха и местеха регали 🙂

# 535
Всъщност, ако нещо е в ПА и е с намалена цена от понеделник, няма как да го купиш намалено в неделя.
Казвали сме , че нехранителните сме вземали на намалена цена в неделя, ако не са в ПА.

# 536
Хранителните са си на промо цена от деня, когато са по брошура (изключение са само тези, които НЕ са от редовен асортимент). Нехранителните стоки от акциите, ако са заредени по-рано с 1-2 дни, са си на промо цената. Случвало се е при нас да извадят тоалетна хартия Фамилия промо опаковка още в събота, а е примерно от следващия понеделник в брошура...
Примерно за скир в неделя (щеше да е на промо от понеделника след това)- имаше поставен оранжев етикет с промо цена (с датите на промоцията върху него), над него бял етикет с редовната цена- обаче скирът вече беше зареден на промоционалното място...

# 537
При вас зареждат още от събота, пък при нас и в понеделник не щат.
Юрнах се днес на обед за тиквички, ама ядец, имаше само етикет и една-единствена премазана тиквичка.
Да е в края на деня, разбирам, ама още на обед в първия ден от промоцията да са изчерпани количествата, не е ОК.

# 538
Благодаря Ви за разясненията момичета 😊🙂

# 539
Е, с някои артикули се сдобих, само защото отидох на предишния ден...иначе в нашия филиал ни вест, ни кост от тези артикули в първи ден на промоцията (а явно и неадекватно зареждане). 😆
Не е ок това с тиквичките, но се случва. И при нас се е случвало. Последно липсваха краставици, банани, чушки, домати на промо цена (не в една и съща седмица).

Общи условия

Активация на акаунт