Кауфланд - тема 52

• 57 095
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Аз преди няколко дни си взех касерола на Брио( нз коя серия е) тъмно сив меланж, антрацид е на цвят покритието.
И също е грапаво, особено на дъното 🤔
Netman не разбрах, какво може би съм чела за лидълските ...?  🤔😊

# 556
Ръсел Хобс не са ли на Пепко. Поне те ги рекламираха.

# 557
  • Mostly in my mind
Не са. Peter Cook sa na Pepco.

# 558
И на касите и на стилажа за самобръсначки  . Вдигат рамене и служители питах

Тези самобръсначки не са от редовният асортимент и не стоят при другите. Трябва да се търсят при промоционалните артикули, които нареждат на челата.

# 559
Моя е от лидъл 19.90 изключително доволна съм може да работи и безконтактно

В Кауфланд дали има силиконови пистолети?

# 560
На половин цена го взех от Кауфланд когато го имаше в брошурата. Не е безконтактен, но не ми трябва да е. Той като загрее мога да го изключа и да го нося където ми трябва. Неприятното с тези пистолети е, че не може да се сменят патроните, захване ли се един после не мога да го сменя с друг цвят, чак като изтече целият.

# 561
Ръсел Хобс са малки ел. уреди
Поне за такива се сещам, че съм гледала в техно магазините. Ел.кани, кафемашини и винаги много са ми харесвали като дизайн..😊
Както и сега обсъжданите тигани, нямам нужда иначе много ми хващат окото с тази син цвят😀
Изглеждат красиви и  качествени.
Пък само опита може да покаже.🙂

А на същата страница, комплект тава с чинии на Луминарк, стэклокерамика ..става ли за във фурната🤔
Не съм ползвала  до сега..
Не че съм го купила, но ако имам път към магазина ми харесва на тази цена...😊

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 16:15 от Sofi_to

# 562
Тенкю,  ще обиколя да видя дали ще открия не ми е спешен.Не знам къде се продават, а в Кауфланд какво ли няма и реших да ви питам дали сте виждали.В Лидл съм виждала да предлагат из брошурата, но не ми е трябвал до сега. То и сега не ми трябва, но гледам в Ютюб какви красоти изработват хората и реших да се сдобия и аз с такъв пистолет, ако реша да опитам и аз.
А патрони от къде се купуват ?

# 563
Имах такъв тиган. Покритието е много добро. Аз му развалих външния вид- напръсках с препарат и боята му падна. Препоръчвам го.

# 564
Мариат, с какъв препарат го напръска...да не повтаряме същото с други тигани? 🙂
За изработване на какви красоти използвате силиконовите пистолети? 🙂 Ако може, линк или снимка...

# 565
Не съм на 100% сигурна. Може би пяната от Лидл за почистване на фурни. Другото което ползвам в кухнята е обезмаслител. Едно от двете е.

# 566
Най различни DIY проекти: кашпи за саксии, къщи за котки, коледните гномчета, вази, панери.Каквото се сетиш можеш да залепиш с този пистолет. Аз до сега не съм ползвала, който има да сподели за какво го ползва.
Примерни видеа от Ютюб.
Много идеи може да си откраднеш.

# 567
Благодаря! И аз имам (от Лидъл, отдавна купуван), но много малко съм го ползвала. 🙂

# 568
  • София
Някой търсеше сешоар с тънък накрайник. Другата седмица ще има в Лидл.

# 569
Аз, аз. Само щерката да ми даде засилка и го взимам.

Общи условия

Активация на акаунт