Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 182
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Твойте вежди като моите, за сега имам един косъм, който се накъдря накрая и го подрязвам. 😁
Аз много харесвам един слим молив на Лумс, намерила съм си идеалният цвят за черната ми коса, не се чупи и не свършва толкова бързо като Катриския.
Онзи ден си купих къна за вежди, че и за мигли била. Взех черната, намазах се прецизно, стоях 25 мин, измих... Добре стана. Само вечерта след като се изкъпах изчезна. Аман с тия вежди просто.
Много харесвах писалките с тризъбец на Есенс ама ги спряха. Имам на Катрис, но пък ми стават червени... 😣

# 601
Писалка като тънък маркер имат и Флормар. Доста по издръжлива във времето от тази на Катрис.
https://makeup.bg/product/174151/

# 602
https://shop.lillydrogerie.bg/catrice-cheek-lover-ruzh-010-9g вероятно е този руж на Катрис, имаме го и е хубав цвят, силна пигментация. В описанието пише, че е обогатен.

# 603
  • Варна
Имам този руж.Страхотен цвят,НО при мен едно ,че не е траен,а и все едно го няма.Доста съм светла,не е от тена.

# 604
Може и от четката, която ползвате, при мен, ако позагреба по-силно и нанеса, става твърде "виден" , набиващ се на очи, затова пообирам с памучен тампон. Моите предпочитания са за лек цвят, по- незабележим руж.

# 605
  • В къЩи.

Аз много харесвам един слим молив на Лумс, намерила съм си идеалният цвят за черната ми коса, не се чупи и не свършва толкова бързо като Катриския.

Моля за линк с молива на Лумс.
Аз също харесвам много на Катрис,но не мога и месец да изкарам с него.
Кой номер ползвате на двата молива?

# 606
Аз пък карам с него много време.Но не рисувам вежди, а леко запълвам за плътност.

# 607
  • София
Молива за вежди на Лумс е този:
https://shop.lillydrogerie.bg/conf-llums-0007
Ползвам цвят 03 Grey Brown.
Писалката на Флормар я имах, но тя не рисува така добре като тризъбеца и я ползвах като очна линия.

# 608
Имам някакви тризъбци, които няма да ми трябват, но може би ще са ти светли на теб. Ще ги изнамеря и снимам и на който му пасват цветовете, подарявам ги да не стоят така.

# 609
  • Варна
Скрит текст:

Ружът на Катрис с олио е този.
Наистина цветът е много силен. Опитах се да го комбинирам с TF Gingerbread топла палитра и изпъкна пред сенките.

Силен розов руж с ясен оранжев под тон. Нанесох с хайлайтър четка на Sephora, че много хубаво блестеше на ръката, но ще пробвам с по-пухена четка за лек воал.

# 610
Докато сме на тема ружове. Препоръчайте ми руж с розово, студен цвят.

# 611

Това някой пробвал ли го е? Дали има някакъв задоволителен ефект или?
Търся нещо за изкуствен тен, но да не се маха на петна едно такова като мръсно седи или пък да мирише на опърлено, че има такива 😂

# 612
  • Deutschland
Момичета от Пловдив....
Къде мога да намеря продукти на Алфапарф в града? Златна рибка ако все още е в мола не ми е вариант. След 20 шишета олиа, кристали и кремове за коса, в България дойдох с нито едно. Забравила съм ги. Отворена съм за предложения и за други марки.

# 613
  • Варна

Това как го разбирате? Връща се каталога, трябва нещо да се купи, за да издадат касов бон, на който вероятно ще пише, че на следваща покупка ще получим 15% или?

# 614
  • Стара Загора
Пишеше някъде, че може да се използва при следващата покупка намалението, т.е. не може да се отиде и да се остави само каталога, поне аз така го разбирам. Сигурно на касовата бележка ще се отразява нещо.

Общи условия

Активация на акаунт