💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 269
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Скрит текст:
Как си мисли,  че някой може да повярва на подобни глупости.Как така,  праща "най-силната" по неговите думи,  да падне от слабата от другото племе,  че да победди този,  от който самия Симеон отпадна.Толкова да няма логика,  че няма на къде.
Е, ако е много голям привърженик на Симеон, може да повярва, че и Елизабет е най-силна. Малко "предобри" нещата тук Симеон, но той тази сюжетна линия си я повтаря от момента на завръщането на Елизабет.
Добре де нека да е най-силна.Как тогава я праща с идеята,  че ще отпадне от слабата от другото племе?
Изобщо не споря, ясно е дори и за феновете на Симеон, че Елизабет не е и никога не е била най-силната, от което и да е племе и не я е пратил с идеята да се върне. Излъга, може би просто не му се слушат упреците на Андрей и Елизабет, но пък остава много малко време, 3-4 снимачни дни, за да го интересува точно това.

# 346
  • София
Неделчо все пак е тарикат, щом успя да накара Елизабет и Андрей да си харчат грошовете за него.

Те за себе си ги похарчиха, не за Неделчо.

Утре се надявам Неделчо да победи.

# 347
На мен червените са ми симпатични. Те ще се опитат да изгонят сините с акъл.  Този път добре си направиха сметка с гласовете. Симеон е адски противен комплексар. Нямам търпение Андрей да го натупа.

# 348
  • Варна
Смайли, благодаря. Simple Smile
Първи сезон чинно си го изгледах. Втори сезон го саботирах след отпадането на Ваня. Не изгледах оставащите 1-2 серии до финала. Тук разбрах, че Милен е спечелил.
Този сезон мисля, че ще успея да го довърша. Нямам фаворит, така че " все едно". Simple Smile

# 349
  • София
Това че Андрей саботираше играта беше ясно, тук не сме слепи и го писахме. Когато Андрей падаше твърде много пъти по трасето.
Ето сега се потвърди от думите на Симеон и липсата на реакция на Андрей. Жалко е когато спортист саботира умишлено. Това е петно за мен. Иначе на онзи прословут съвет първо Елизабет се извъртя и номинира Симеон вместо Борис и излезе от договорката. После и Симеон се извъртя и гласува за нея, а можеше да посочи мъж. И двамата се изложиха поравно.

Ралица е толкова двулична и как си личи как умишлено дава наклон. Значи когато се гласува срещу Андрей, ама как, ама не сте длъжни, ама защо така. А защо не държеше сметка на Елизабет, Андрей и Неделчо, че са се наговорили и гласуват срещу Рабухчиев. Значи едното може, а за другото трябва да се обясняваме.
Защо така, Раличке?

# 350
Червените са ми отвратителни. Какъвто и да е Симеон, никога не е злобял и не е говорил гадости за останалите като "сестричката" на Андрей. То не ги наричаше "зоопарк", че не може да седи на една маса с тях и какво ли не още.

# 351
На Ралица й казват какво да говори, но и тя самата си е доста некадърна.
Значи за Андрей не е ок Симеон да номинира Елизабет, но е ок самият той (Андрей) да саботира, че дори и да казва, че ще го направи? Не му разбирам мисловния процес.

# 352
  • София
Ралица е толкова двулична и как си личи как умишлено дава наклон. Значи когато се гласува срещу Андрей, ама как, ама не сте длъжни, ама защо така. А защо не държеше сметка на Елизабет, Андрей и Неделчо, че са се наговорили и гласуват срещу Рабухчиев. Значи едното може, а за другото трябва да се обясняваме.
Защо така, Раличке?
Освен когато се дават гласове за Андрей, иска обяснение и когато са за Паулина. А на съветите на Бойците говореше само с Неделчо за "стратегиите му", без значение кой е капитанът.

Това номинираният да си избира противник при равенство имаше ли го миналата година?

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 02:58 от La Vikinga

# 353
Рабухчиев е симпатяга и добряк, но някакси мина между капките до момента. Всички виждаме, че не превъзхожда никой друг с каквото и да е качество. Съжалявам, че играчи като Морунов и Милена отпаднаха преди него.
Бойците отдавна чувствам близки - по-сладко за мен е да видя победа на аутсайдери, отколкото поредна след поредна безлична силова победа на доминиращия отбор. Опълченци си бяха и са все още в момента Grinning
Стискам палци на Неделчо - дано не отпадне, защото предаването ще стане по-безинтересно без неговите изказвания (в които винаги има смисъл), реакции и схеми.

# 354
Симеон и Елизабет са си лика прилика. И двамата ще елиминират другите и двамата са най-добрите на терена. Като се насерат и трябва да поемат отговорност за думи или решения винаги прехвърлят вината. И двамата не трябваше да са на този етап от играта, защото отпаднаха и 10 пъти ги връщаха. Вместо тях Милена и Морунов и финалната осмица щеше да е прекрасна.
Плажът на Отшелника трябва да последва иконома в Резиденцията.

За другия сезон, вместо отшелник, като отпадне някой играч, той ще стане иконом под прикритие в Резиденцията,
гримират го в стил капките и никой не знае че той е отпадналия играч.

# 355
  • София
Червените са ми отвратителни. Какъвто и да е Симеон, никога не е злобял и не е говорил гадости за останалите като "сестричката" на Андрей. То не ги наричаше "зоопарк", че не може да седи на една маса с тях и какво ли не още.
То май и темата е така "справедливо"... Ако начечеш Поли коза - остава, ако наречеш сините маймуни - остава, но ако наречеш злобната Елизабет Злобила - незабавно те трият...

# 356
  • London
На Ралица й казват какво да говори, но и тя самата си е доста некадърна.
Значи за Андрей не е ок Симеон да номинира Елизабет, но е ок самият той (Андрей) да саботира, че дори и да казва, че ще го направи? Не му разбирам мисловния процес.
Направил го е за да не го пратят него на елиминации.....страх лозе пази. А уж все търси битки човека....Joy Дреме му на шортите за Елизабет .....

# 357
  • София
Опцията "нямам мнение" в анкетата има повече гласове от Елизабет и Паулина. Sob Страхотно се представихте, момичета!
Скрит текст:
Trollface

# 358
  • София
Това номинираният да си избира противник при равенство имаше ли го миналата година?

Не. И това е новост. Сезон със сезон няма едно и също. Все някакви нови правила в движение. За мен стъкмистики, според накъдето духа вятъра. Това е едно от най-лошите неща, че няма ясни правила и сме в тотално неведение какво ще се случи. Същото касае и самите играчи там.

# 359
Благодаря, че уточнихте битката между Паулина и Мартин.
Елизабет орева орталъка, той сезонът ще свърши и тя още ще бълва змии и гущери, че Симеон я е номинирал. Хитряга е той, но не по начин, от който да ми стане антипатичен.

Общи условия

Активация на акаунт