💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 876
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 660
А, какво виждам,  буря в рая. Като опря ножа до кокъла не сме толкова мили и добри.

# 661
Борис ще отпадне. Паулина е финалистка.

# 662
  • София

Е, очевидно й ги взе всичките. Моля, някой да каже кой ще отпадне! Не искам да бъде Поли на този етап... дори да е ясно, че не печели, нека остане колкото може повече!

Взе ги, защото Паулина си купи предимство, а не глас. За предимството -150 гроша.

Изненадана съм от избора на игра, колко повече тежест трябва да влачи Борис, че да са равнопоставени?

# 663
  • Germany
Боби си ми е фаворит от началото на Игрите, но не сте прави за Паулина. Защо да не си вземе предимство. Все пак това е индивидуална игра, както се казва “ Приятелство, приятелство, но сиренето е с пари” 😉

# 664
А, какво виждам,  буря в рая. Като опря ножа до кокъла не сме толкова мили и добри.
Казах аз, че като дойде 🥚 на дупето друга песен ще запеят.
Ама иначе Андрей и Елизабет са злобни.
Да си бяха жертвали жълтичките "приятелите".

# 665
Малко ми е смешно, как Паулина каза че Неделчо иска на всяка цена да стигне по напред и в следващия момент си поиска имунитет да се подсигури Grinning Не я съдя, но стана комично.

# 666
  • София
Естествено, че Паулина ще си купи предимство за битката утре. Спечелила си е парите честно, все пак Борис е силен съперник, а играта вече е индивидуална. Не му дължи нищо, първо защото я номинира и второ, защото са едно племе не от самото начало.
Харесвам Борис, един от фаворитите ми е, но не виждам нищо нечестно в постъпката на Паулина.

# 667
  • London
Горкия Борис с тия вериги....

Хора почвам да си мисля, че спойлерите за Неделчо са все грешни....за всеки друг участник са верни. Не знам дали забелязвате.

# 668
Май отново ще има непреодолимо предимство. Колкото и пари да бяха похарчили сините, пак нямаше да им стигнат. По-добре да ги запазят.

# 669
Ами като са недоволни и възмутени сините мъже да бяха си изхарчили грошовете за Бобката! Много ми е лицемерно това. Всеки драпа да стигне по-далече и е ясно. Това е смисъла на играта. Ама Паулина първо обвини Неделчо, че драпал, после пък нейните сподръжници я обвиниха нея...

# 670
Неделчо ще отпадне, абсурд е да навакса.
  При това положение утре Елизабет срещу Андрей, и спойлерите отиват в канала.
Е, не е задължително. Първият номиниран е този, който е изгубил играта за имунитет. Може да е всеки. Виж втори номиниран задължително ще е боец.

Колко пък да е задължително,  като на практика не е боец.

# 671
  • London
Май отново ще има непреодолимо предимство.

Ами наденичките.....само при тях така се получава.

# 672
Не мога да повярвам, че човек с нормална интелигентност на възрастен, може да отпадне на този тъп пъзел с ппеднина 9 минути .
И Симеон много е долен. И как го е страх от Андрей и Елизабет, че е нарочен, всяка вечер им се подмазва и линзи. Ше надмине и Неделча по мазнене. Разочарована съм от мъжката част на Приключенците. Значи те ще си харчат грошовете както си искат, не ги рискуваха за Паулина, и после защо тя си избра някаква защита
Много ясно се вижда , че не е никаква любимка на продукцията, такава битка и дават без никакъв шанс . За разлика от битката на Неделчо

# 673
  • Испания
Не става въпрос дали е честно или не Паулина да си купи предимство. Ако беше срещу някой от другото племе, разбирам. Но всеки съди от собствената камбанария.

# 674
Ако Бобката играеше срещу някое от мъжлетата щяха да им дадат да плетът или да редят домино 😁.
Айдеее Поли.

Общи условия

Активация на акаунт