💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 942
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 825
Рабухчиев на тото да беше играл пак щеше да го нареди за десет минути.Колко парчета са 40-50?Да беше пробвал всяко на всяко място и пак щеше да успее.Явно толкова му е капацитета на момчето.Довечера съм за Борис,въпреки че от промото изглежда че доминира,което е почти гаранция че Паолина ще спечели.С тея вериги е такава глупост да и бяха махнали едното минаване примерно нали три топчета ли пет ли колко вкарваха Елизабет.

# 826
Добро утро! Да се радваме на слънчевия снежен ден. Чудя се защо не си обуха маратонките на "кокилите"- за да не си нарязват краката. Браво на Рабухчиев! Показа хубаво отношение на арената! Финалното впечатление е много важно. Но трябва да поработи с някой имиджмейкър за образа, който създаде във формата. Опитът да вменят вина на Паулина за предимството си е психоатака за да се осъзнае като непочтена. Ама и тя с кого и за какво се обяснява? Не си представям как Паулина ще мъкне това каменното гюле. Херния може да си докара. Браво и на Неделчо. Симпатизирам му. Пък докъдето стигне! Не знам кой искам да спечели, а кой не искам-  не искам Симеон, не искам Елизабет, не искам Борис.

# 827
  • London
Аз не съм чула Рабухчиев да казва, че е имало нещо нечестно? Защо го коментираме тогава този въпрос.....

Проблема в случая поне за мен е, че когато Неделчо излиза винаги има пъзел.....в миговете в които е нямало на капитанска винаги е губил. Това е все едно на Андрей да му даваш всяка битка бягане, на Боби вдигане на щанги и на Елизабет да прави пируети. Joy

# 828
  • Испания
Вече го писах, но пак ще го направя. С тези кастинг форми и разговори с психолози и продуценти, много добре знаят кой в какво е силен и къде може да се издъни. Поредността на харчене на грошове и поредността на гласуване са определящи за номинирането на участници. В този ред на мисли, всичко е определено предварително. За да си участник, освен че ще бъдеш шаран, трябва да бъдеш и марионетка.

Начина, по който Елизабет "забогатя" изобщо няма да коментирам.

# 829
Мисля, че Симеон можеше да бие Неделчо ако беше отишъл вместо горилата.
Неделчо изглежда много вързан в ръцете когато хвърля. Спомнете си и преди - като хвърляха торбички с пясък нагоре в коша.
Горилата си беше релакс на пъзела още когато викаше на Неделчо "идвай да редим пъзела". Подмотваше се премествайки бавно парчетата.  Абе забързай се, като не може да го измислиш поне пробваш по-бързо - тук не става, тук не става и т.н.

# 830

-Но най-много ме дразни е това че по време на съвет няма ясен ред кой кога трябва да номинира, защо днес примерно Симеон беше първи, ако той е спечелил битката трябва да бъде последен да го питат относно грошовете и също за кой ще гласува, за това трябва да гласува първо последния отпаднал и така поред като последния е този който е спечелил, по този начин имаш стимул да държим повече а не да е все тая дали ще отпаднеш втори или ще отпаднеш предпоследен.
+1
Така дори ще има известна интрига, нещо на което държи продукцията. Не знам защо не го правят, защо всичко е хаотично. Дразнят ме и мен неясноти, изненади и никакви правила.. Обикновено Ралица си решава от кого започва гласуването. Но в случая с грошовете, а и всеки знае кой колко има... е редно да има предварителни правила кой как ще гласува/купува, иначе ако Симеон си купи 3 гласа, Елизабет го вижда и ще си купи повече.

# 831
# 832
Ами всъщност Рабухчиев нареди първата половина на пъзела сравнително бързо. И после вече като дойде Неделчо, хем му бяха останали малко части, хем закучи сериозно, едно парче не видях даже дали сложи. Малко ми е съмнително. С толкова малко парчета, на random да ги беше пробвал, пак можеше да завърши пъзела, а той стоя като статуя...

# 833
Реално ако чашите на Елизабет бяха паднали първи тя щеше да е първия номиниран. Тук няма как някой да е бутнат от продукцията, даже Елизабет като най-ниска е прецакана.Колкото и гроша да има, от там нататък всичко може да се случи.

# 834
Реално ако чашите на Елизабет бяха паднали първи тя щеше да е първия номиниран. Тук няма как някой да е бутнат от продукцията, даже Елизабет като най-ниска е прецакана.Колкото и гроша да има, от там нататък всичко може да се случи.
Да, изглежда от продукцията не очакваха Паулина да отпадне първа, тъй като тя е по-добра от теб, от теб и от теб. Simple Smile  Затова й позволиха да си купи предимство, нещо което не беше позволено на Неделчо. Паулина трябва да остане за да ги срещнат с Елизабет в един последен женски двубой.

# 835
  • Испания
Горилата от „Игри на волята: България“: Победата на Неделчо бе напълно заслужена

# 836
Не харесвам нито Паулина, нито Елизабет, но се надявам Паулина да победи малката лигла в един евентуален сблъсък между двете. Но пък искам и Симеон да я победи. Най-добре - тройна игра с един отпаднал и там да са Е, Поли и Симеон и Е да си тръгне.
Снощи ме беше срам да гледам Неделчо, беше страшно зле. Но пък не се отказа, показа воля. В крайна сметка такъв елементарен пъзел и да не можеш да го наредиш толкова време...Неделчо си спечели честно, но все още смятам, че той няма място в топ 6 - Боби е много по-комплексен и силен участник от Дечо, за да отпадне преди него...Но в това посредствено предаване вместо в топ 8 да гледам Красима, Морунов, Валентин, гледам Елизабет и Неделчо. И за да може Андрей да стигне необезпокояван до финал, ще държат още Е и Н.

# 837
  • София
Някой пресметна ли гласовете/грошовете, които остават за довечера?
Елизабет остана с 300.
Симеон е с 300.
Андрей с две саби...
Неделчо 0
Поли 0
Боби 0

Другите грошовете ми се губят.

# 838
  • Испания
Някой пресметна ли гласовете/грошовете, които остават за довечера?

Да, момент.

Морунов - по Нова.

Грошове

Елизабет – 300

Андрей – 200 + сабите на спасението                    

Симеон – 300

Стратимир – 100

# 839
Скрит текст:
Пък първата част си беше тотално за Рабухчиев. Единствено плуването беше за Неделчо, но толкова изтощен от другите елементи, и то му беше в повече. В крайна сметка, 9 минути преднина са предостатъчни за такъв елементарен пъзел. Видя се, че с прднина може да се бие Неделчо, на все пак трябва да може и да редиш.
Не съм съвсем съгласна. Плуването си беше за Неделчо.
Освен това досега винаги на мъжете са давали равни тежести, а този път на Неделчо дадоха по-лек варел и бяха съвсем наравно.
Скрит текст:
Освен това се смяташе, че Рабухчиев няма издръжливост, а трябваше 5 пъти да се мине всичко. Аз лично очаквах по-добро представяне на Неделчо на кокилите, а на Рабухчиев да му се схванат ръцете. А опитът до тук е доказал, че пъзелът е над 50% от играта и може да навакса огромно закъснение.
Неделчо и Рабухчиев, освен във физиката, имат огромна разлика в килограмите. Не намирам за нечестно да им дадат различни тежести.
Скрит текст:
Иначе и аз се впечатлих от начина, по когото Рабухчие мина трасето, предвид предишния опит. Очаквах да спихне по някое време, така че, адмирации. Но 9 минути преднина (на лесничък пъзел), няма оправдание. По никакъв начин не е била направена играта срещу него. Напротив, бих казала, че беше доста равностойно разпределена. Неделчо преодоля себе си и не се отказа, но Рабухчиев беше прекалено затруднен и не можа да се възползва от предината си.

Иначе да, като фен на Сървайвър, знам колко е важен пъзелът, но при 9 минути преднина и пъзел, който не беше сложен, това е смешно оправдание. Преди няколко епизода, с по-малко преднина, Неделчо не можа да навакса с пъзела.
По тази логика би трябвало на Рабухчиев да му дадат по-елементарен пъзел, след като при различни килограми, дават различни тежести, то при различен умствен багаж, да дават различни пъзели. Joy
Шегувам се Joy

Общи условия

Активация на акаунт