Звездни компромати - Декември'21

• 298 230
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 550
Дженката добре е наляла дупето.

# 2 551
Ей, Радика!
Сегашният ти постинг за мен бе под надслова - почувствай се невеж! Rolling EyesЧе аз половината сладури не съм ги и чувала.
Ха-ха, не ми казвай, че не си чувала за Михаил Боярский, защото няма да ти повярвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря за хубавите думи! Heart
Чувала и гледала съм го даже...доста отдавна.... так давно, что уже неправда.Sweat Smile
Ама по-назад си наредила едни имена, с които днес си запълвах пропуските.
Впрочем одеве порових за повече информация за д-р Неделя Щонова и случайно попаднах на инфо за една дама, която сме коментирали тук, че също има рожден ден днес - Биляна Йотовска. Всичко съм очаквала, но не, и че е дипломирана художничка. Завършила е Националната художествена гимназия и Националната художествена академия в София.

# 2 552
Йотовска днес гостува в Нова тв. Водещата ѝ зададе въпрос, а тя от толкова много напъни да се изкаже не успя да даде отговор. Веднага след това пак я питаха същото, но с други думи.

# 2 553
  • Rock & Roll feeling ...
Някой има ли мнение за рецептите й?
В черешката Манчев не можа да й намери кусур, а всички останаха впечатлени от уникалното телешко, което спретна.
Сега май не яде месо и не употребява млечни продукти, заради твърдението, че възрастните организми не преработват лактозата добре. Интересни са ми тезите й, щеше да е хубаво да разгърне малко повече в тази посока, а не да й задават едни и същи тъпи въпроси по интервютата.
За едно нещо има моето уважение - успява да създаде в детето си култура и отношение към полезния начин на живот.

# 2 554
Биляна Йотовска е завършила художествената академия, да, с рисуване. Аз я харесвам повече от другите моделки, защото ми се струва една идея по-умна. Движи си нейния балет, който създаде, книги с рецепти пише, има някакъв бизнес нюх как да изкарва пари, което е похвално.

# 2 555
  • Стара Загора
Бачовски на ски с неговото котИ  Simple Smile
Скрит текст:

# 2 556
Това до котито маймунка ли е хихи

# 2 557
  • На морето!
Здраво е стиснало клона котито-маймуна.

Доктор Щонова е прекрасна, аз я следя от известно време, много приятна жена е, въпреки че самата аз предпочитам по-стегнатия изказ, тя е завладяваща.
 Мария Игнатова е погрозняла, Нойзи все така влюбен милият.

# 2 558
Най накрая да чуя от някой че детето му реве ,търкаля се и се тръшка (Илиян Любомиров)..другите да спрат да летят в облаците !!

# 2 559
  • София
За сефте гледах Неделя Щонова и останах очарована. Изглежда като момиче, а е почти на 50 г. Като добавим колко е фина, ерудирана, интелигентна... много завладяваща дама.
Причиних си да изслушам брътвежите на Нойзи, който каза, че е философ. Направи ми впечатление, че от напъни да говори оригинално, използва думи, които не са на място и звучи супер смешно и нелепо. Смешко с позиви за интелектуалец. А Мария само цвърчеше до него, за да е в тон с възвишеността на съпруга си. Добре, че Щонова я оставиха накрая да ми оправи вкуса от тези двамата.

# 2 560
  • Бургас
Елисавета Боярска с прекрасно озвучение със стиховете на  любим поет!

Всъщност симпатизирам на София Колчак!

https://youtu.be/ExcYx61ccHc

# 2 561
Неделя Щомова води рубрика от години, и то доста. Супер странно ми е, че тук не я знаете

# 2 562
  • Mediterraneo
Щонова ми е много пренавита, от онези изкуствено нахилените и пръскащи светлина, ако не и говорещи със звездите. Поне е интелигентна и не разчита само на пътеводни светулки, продължава да се развива и образова жената. Заслужава адмирации и за външния си вид.

# 2 563
Гледала съм само едно предаване на Щонова за борбата с рака. Чудех се през цялото време на кого ми прилича и защо ме дразни с тоя патос и сърцераздирателни изрази. Накрая се сетих - напомня ми Мира Добрева.
Всъщност тя изобщо работи ли като лекар?

# 2 564
  • Mediterraneo
 Невролог е по специалност, но си мисля, че практикува психотерапия, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт