Парфюмни размисли и страсти - 267

• 68 273
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Адикт си го имам и в момента, не е той.
Hypnotic Poison обаче може…Не съм сигурна, но май съм го имала. Kenzo Amour също. Ще ги издиря да си ги припомня, дано да е някой от двата.
Flowerbomb нищо не ми говори.
Благодаря ❤

# 332
  • The Evergreen State
Ванилови донякъде са и Dahlia Divin Le Nectar както и The One D&G.

Може да се объркваш за някое гурме обаче не непременно ванилово, Elie Saab Girl Of Now е сладък и плътен също.

П.С. Ако не познаваш Flowerbomb и харесваш подобни на Диор Адикт и ЛВЕБ, този има шанс да ти хареса, независимо от парфюма на жената с която си се разминала Simple Smile.

# 333
Ясна работата. Повече милилитри - повече парички.
А реформулировка има ли? Нещо различно?
Може заради това да се говори така, но скоро не съм имала възможност да ходя до бутик на Герлен.
До колкото знам вече се продават само в бутици.

Не , не са. Има и нови аромати в линията. Продават се в техните бутици и онлайн на сайта им. Просто нямат директна доставка до България.

# 334
Girl of Now парфюмът от улицата? 😃

# 335
  • виртуално
Адикт си го имам и в момента, не е той.
Hypnotic Poison обаче може…Не съм сигурна, но май съм го имала. Kenzo Amour също. Ще ги издиря да си ги припомня, дано да е някой от двата.
Flowerbomb нищо не ми говори.
Благодаря ❤
сетих се и за тези
212 VIP Carolina Herrera?
Midnight Fantasy Britney Spears? Cacharel Amor?

# 336
Кристалната топка ми дава идея за  Byzance (2019) Rochas.

# 337
На мен вчера ми пристигнаха мострите на Montale и реших днес да почна с Intense Cafe.
С първото пръскане веднага ме удари в главата!
Много сладък ми идва и почити всичко, което долавям от него са рози, рози и още рози.
След 30мин не издържах и пробвах да си измия китките, ама тц, още мирише много.
Определено не е моят парфюм.
Като се измирише напълно тези дни продължавам със Sensual Instinct. 😁

# 338
Rocket, изтрий мястото с дезинфектант, после отново вода и сапун и така
Иначе ще го усещаш до утре Grinning

# 339
Едва ли е някой от тези последните, тях не съм ги имала. Много ме загложди сега да не е Hypnotic Poison, почти съм сигурна, че съм го купувала преди 7-8-9 години, но нямам никакъв спомен как ухаеше. Като гледам състава ще да е доста сладък. Със сигурност е нещо, което е било модерно преди десетина години, аз тогава само такива купувах, и със сигурност е чудовище със страшен шлейф. Някоя много мейнстрийм марка трябва да е - Dior, Versace, Carolina Herrera, нещо такова. Разбирала ми е тогава главата от Elie Saab 😃

Както и да е, няма да ви мъча да гадаете повече.  И без това, ако се напръскам с такова нещо колегите дружно ще ме изселят от офиса 😆😆

# 340
На мен са ми много забавни тези гадания, мисля, че тук преди време имаше казус с Версаче Дилън, накрая дамата го откри, но не и хареса за лична употреба.
Жадор е с много хубава бутилка, да. От всички познати ми и аз най-много харесвам Л'ор. Когато излезе ми се струваше върха на женственост и елегантност, сега вече не толкова... Но и на мен ми се струва, че няма нужда да си купувате точно 1 от тях щом не са ви напълно на сърце - има огромен избор, ще намерите своя, дори да не е Герлен или Диор.

# 341
По-нагоре споменахте за Зара по този повод имат ли нещо ново на пазара?

# 342
  • by the sea
По-нагоре споменахте за Зара по този повод имат ли нещо ново на пазара?
Да, имат нова линия от 5-6 аромата в колаборация с Jo Malone
ето някои , които аз си взех
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Fashionably-London-70519.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Stunningly-Venice-70523.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Elegantly-Tokyo-70527.html

Преди малко забелязах, че моята Lira се бели около капачката, някой друг има ли такъв проблем?
Златното покритие се лющи като напукан лак... Sob

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 17:18 от RedPanDa

# 343
  • София
Моля за мнение и описание на този парфюм,ако някой го познава- Portrayal Woman Amouage

# 344
Моля за мнение и описание на този парфюм,ако някой го познава- Portrayal Woman Amouage
Ау, остави, остави!
Индолов, супер силен и страшен кисел жасмин. Атомна бомба.

Общи условия

Активация на акаунт