Парфюмни размисли и страсти - 267

• 66 962
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета, вашите Serge Lutens  изпаряват ли се и как ги съхранявате? Трябва ли да махам спрея и да завинтвам кръглата капачка извън сезона в който ги нося?
Хванах се да подреждам и забелязах, че липсва доста голямо количество от един от парфюмите, а е носен два - три пъти.
Нектара на Guerlain ми се струва, че също изчезва, а са на тъмно и хладно. Angry

Не мога да преценя дали моите са се изпарили, но увиването на спрея с парафилм е решение на проблема. Научих за него от Виктория от Bois de Jasmin. Може да се използва и за отливки, от край време се каня да си поръчам.

# 631
  • София
Може ли да ми препоръчате нещо мъжко с кожа и тонка, бюджетно? В духа на Valentino homme intense.

Karen - може би, този не е лоша идея - Armaf Odyssey Homme  / https://www.brasty.bg/armaf-odyssey-homme-parfyumna-voda-za-mazhe-100-ml

https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Odyssey-Homme-64464.html

Лично не го познавам, но отзивите са добри за него. Веднъж, преди време се разтърсих, реших да го купя, а той пък точно тогава, да вземе да изчезне от всякъде. Satisfied Но не съм го отписал де, нямам Армаф, а този звучи чудесно.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 13:03 от Deetron

# 632
Благодаря,  момичета! Flowers Hibiscus
Eelishka, за пръв път чувам за този парафилм, ще прегледам къде го има, иначе жалко за парфюмите.
Отливки и мостри и аз държа в такива пликове, досега само една се изпари без следа - Делина, но тя беше малко количество.

# 633
Когато имах SL с отвъртащ се пулверизатор и допълнителна капачка, да - изпаряваше се... Сега са капсуловани и не съм забелязала спадане на нивото.
В какъв смисъл са капсуловани, не са ли на  винт?

# 634
Имам питане за Буцефалите на Армаф - кой какъв е? Много ми хареса шишенцето с конска глава. Стават ли за без проба и кой бипте препоръчали?

# 635
Благодаря Ви много, момичета! 🌹Наистина вашите отговори са ми от голяма помощ, защото много по-лесно ще взема решение към коя марка да се ориентирам и да си взема комплект. Много рядко съм ползвала такъв. На Escada S и на Cerruti 1881. Поне в момента само за тях се сещам. Определено усещането на наслагване на аромата е по-различно, когато и душ гелът, и лосионът и парфюмът са с еднакво ухание.😊

# 636
Момичета, кой парфюм предпочитате на JPG, Ла бел или Ла бел ле парфюм, колебая се между двата, а няма къде да пробвам.
La Belle Le Parfum е по-наситен, траен и интересен

Имам и двата харесвам и двата но въпреки това препоръчвам Ле парфюм -по-наситен и по-траен ,по-хубав сякаш някак си. Страшно описание направих дано ме разбра.

# 637
  • София
Момичета, вашите Serge Lutens  изпаряват ли се и как ги съхранявате? Трябва ли да махам спрея и да завинтвам кръглата капачка извън сезона в който ги нося?
Хванах се да подреждам и забелязах, че липсва доста голямо количество от един от парфюмите, а е носен два - три пъти.
Нектара на Guerlain ми се струва, че също изчезва, а са на тъмно и хладно. Angry
Аз имам 3 от старите бутилки и ги държа със завинтено пръскало, не с кръглата капачка. Няма изпаряване при мен, имам ги от над 3 години със сигурност (даже може и да са над 5 вече, нямам ясен спомен). Имам и една бутилка от новия дизайн, не съм я наглеждала скоро, ще я проверя.
За Mon Precieux Nectar обаче ме заболя сърцето, дано не се изпарява, един от най-любимите ми парфюми за всички времена е и не е ясна съдбата му занапред, нито цената му, та го пазя като очите си. Sad Ще си сложа една лентичка тиксо да отбележа нивото в момента и ще следя дали мърда в бъдеще. Междувременно и аз ще потърся парафилм - благодаря, Eelishka! Flowers Hibiscus
Edit: Silver Pearl, а забелязала ли си дали има изпарение от малкото 30-милилитрово шишенце с пръскало на Нектара, което върви в комплект с голямото шише (без пръскало)? Моето в момента е празно, защото съм си сложила в едно 10-милилитрово флаконче за чанта.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 15:40 от Klodilia

# 638
Момичета, кой парфюм предпочитате на JPG, Ла бел или Ла бел ле парфюм, колебая се между двата, а няма къде да пробвам.
За мен ле парфюм е ужасен. Не препоръчвам без проба. Другият не съм тествала.
И аз като Вече Петя, само че обратно. Ла бел купих на сляпо с голям ентусиазъм и продадох почти веднага - толкова ужасен и дразнещ върху мен. Вторият не съм пробвала, страх ме е дори да помисля за тест (рядко има парфюм, който да ме потриса така). Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 16:08 от cabochard

# 639
  • BG-DE
Признавам, че харесвам и двете версии на La belle но за първи път чувам, че този аромат може да потресе някого, дори ММ, за когото връх в парфюмерията е Лайт блу 😂 хареса Льо парфюм повече. Какво точно така ви "потриса"?

# 640
Много са хубави и двата Ла Бел. Топли, сладки, секси и силно женствени.

# 641
Аз абсолютно нищо на JPG не успях да харесам, а най-омразен ми е Scandal. От него направо ми става лошо и намразих завинаги мед в парфюм. Не препоръчвам да се взима нищо на бранда без проба.

# 642
..Надявам се и Ре да го пробва някой ден и даде оценка Simple Smile) Както и всеки друг непредубеден към арабските, като специално тук съотношението цена качество е шокиращо.....
Слагам си го в списъка Simple Smile Благодаря  Innocent

...
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Odyssey-Homme-64464.html
Лично не го познавам, но отзивите са добри за него.....
Подарявах го вече два пъти, много е хубав, но лично аз кожа не усещам. Прилича ми на Ноар Екстрийм ТТ  както го сравняват във Франгрантика. Силен,плътен,траен и хубав.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 16:20 от Ре

# 643
Скрит текст:

Когато имах SL с отвъртащ се пулверизатор и допълнителна капачка, да - изпаряваше се... Сега са капсуловани и не съм забелязала спадане на нивото.
В какъв смисъл са капсуловани, не са ли на  винт?
Не са. Пръскалото не се сваля като преди. Не е с два вида капачки. Датурата с такъв етикет, я получих в този вид,
https://parfium.bg/public/img/products/64562/serge-lutens-l%60or … dp-6456231259.jpg
А не в този
https://parfium.bg/public/img/products/64185/big_serge-lutens-am … dp-6418535792.jpg

И аз не харесвам La belle, едп не познавам. Но първиат ми е блудкав, измит и никакъв..

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 16:25 от Анонимен

# 644

За Mon Precieux Nectar обаче ме заболя сърцето, дано не се изпарява, един от най-любимите ми парфюми за всички времена е и не е ясна съдбата му занапред, нито цената му, та го пазя като очите си. Sad Ще си сложа една лентичка тиксо да отбележа нивото в момента и ще следя дали мърда в бъдеще. Междувременно и аз ще потърся парафилм - благодаря, Eelishka! Flowers Hibiscus

Моят Нектар не изчезва, държа го плътно затворен на тъмно и хладно. Отливам си вече трети път в травъл спрея, засега всичко е точно.
Как така не му е ясна съдбата на Mon Precieux Nectar, това е много притеснително...Frowning?
Ще взема да се запася...FlushedBowtie

Общи условия

Активация на акаунт