Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Декември 2021 (Тема 17)

• 116 622
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 630
Честита да си, Пинк! Името ти да ти носи само позитиви!

# 631
Благодаря за пожеланията ви, момичета!

# 632
  • София
Честито на празнуващите! Здрави да сте и с много хубави пламъчета и в очите, и около вас Simple Smile

В стилистично отношение, преминах на блутуут слушалки, което пък ми позволява да нося шапки. Даже днешната не я махнах и в офиса. Каскетка голяма съм.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 06:35 от Harpalike

# 633
Така съм днес. Пак в черна “униформа”.
Пуловерът е страхотен на допир и носене. 30% кашмир / 70% мерино и ще го запазя.
И докато съм на вълна̀ черно ви показвам набързо новото попълнение в семейството.Взехме го преди час.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 14:33 от G&B

# 634
  • София
Нежна топчица 😻😻😻

# 635
G&B, честита душица! Heart Eyes Разкошно е!

Харпа, прекрасна си на снимката, успях да те видя.

Аз съм "в затвора". Работя, и вдигам тежести. Joy Честно, започва силно да ме дразни ситуацията.
Отщя ми се и пазаруване, и всичко. Мрънннн.
Тествам нови парфюми, и довършвам стари.

Ще тръгвам на фитнес, да виждам хора. Довечера съм на йин йога на тъмно. Много ми харесва, и ще ходя редовно. Това е януарското ми откритие. Two Hearts

# 636
G&B чудесно маце Simple Smile
Поздрави от един батко Simple Smile

Ние у дома сме на вълна избор на автомобил(и).
Време е да птдадем заслужена почивка на личната, което съвпадна с подмяна на служебната…

# 637
  • София
Мен фитнесът ме спасява последните месеци. Един час си мълча и си ходя/тичам по пътеката. После се бухам в спа-то за половин-един час. Моето време за себе си. И като се разболее малкото, хем не мога да работя, хем не мога да тренирам, директно ставам най-лошата си версия.

# 638
Харпи, много ти ходи каскета!
Какви черни котаци! И аз като котака на Мариета като гледам как се е излегнал и ми припомня, че ме е хванал мързела нещо. През последните две седмици нещо не мога да подновя редовно спортните си занимания ...

Но пък пазарувам... минах сутринта през шивачката да си взема дрехите от ремонт и си поръчах да ми изработи топъл сет -  

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 12:07 от Pink Dress

# 639
  • София
Много е хубав топлият сет, Пинк Дрес. Цветът е готин и създава усещането за потъване и комфорт, което в тези студени дни е супер.

Дез, много интересно звучи тази ин йога!

Също поднових йога всеки ден - къде мъничко само за раздвижване преди тичане, къде пълна хатха програма. Танцувам няколко пъти в седмицата също, без да са конкретни танци - само се движа. Гърбът ми е повече от благодарен, което пък поотприщи тичането.
Сега като е студено спортът едно, че ме сгрява чисто физически, друго че ми действа емоционално стабилизиращо.
Колкото до килограмите - на ръба на нормата са, ама... не личи много в сезона на обемните дрехи Simple Smile. Важното е, че съм здрава и на тези килограми.

# 640
Не бях чувала названието "топъл сет". Превод от нещо на друг език ли е? Какво точно се нарича така и откога?
Благодаря, ако някой се наеме да ме ъпдейтне. Hug

# 641
Pink много е хубав сета ти, имам същият, но в екрю. Много ми е удобен за студеното време, едновременно ми топли и е практичен.

# 642
Барби, честно и аз се зачудих как да го представя... "топъл", защото материята е мека, вълнена и ще топли, пък "сет" - ами не е костюм, ансамбъл не ми харесва, може би комплект, но и тази дума не ми се връзва да я употребя в момента.

# 643
Не бях чувала названието "топъл сет". Превод от нещо на друг език ли е? Какво точно се нарича така и откога?
Благодаря, ако някой се наеме да ме ъпдейтне. Hug
По нашите ширини е известен с наименованието "плетено екипче/ансамбълче". Stuck Out Tongue Winking Eye

Пинк, страхотен е комплекта от фино плетиво! Издирвам си подобно цвят "мока" от кашмир.

Харпика, много ми хареса на снимката с каскетчето! Много бохемски, отива ти!

Честити да сте всички, чиито празници пропуснах!
Със закъснение, но от сърце, ви желая от всичкото хубаво на този свят, по много и веднага! Hug

# 644
Такъв тип "сет" стои само на слабушките... Аз премерих и изглеждах като хипопотам в палатка. Уж обемните дрехи криели, дааааа бе!
Аз че съм напълняла, напълняла съм, ама чак слонче не съм станала...

Общи условия

Активация на акаунт