Пазаруване от Amazon - тема №100

• 83 191
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
El Naturalista хубави ли са, отговарят ли си? Харесах си едни пантофки, но до сега не съм имала нищо на марката.

# 586
  • София
Момчешки маратонки Camper, 1UK, 13.58 паунда
Camper Boy's Peu Sneaker Child https://www.amazon.co.uk/dp/B085JP2FDZ/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_37 … SB5VJZ6AZJR?psc=1

# 587
El Naturalista хубави ли са, отговарят ли си? Харесах си едни пантофки, но до сега не съм имала нищо на марката.

много и  обувки/сандали и боти  всичко е качествено и удобно

# 588
pinko, благодаря !
Ще ги дебна тогава, поне малко да намалят.

# 589
  • Точно където трябва
Аз моля за мнение за Натурино- като качество и умалени/ уголемени? Само веднъж купих на детето сандали и се разпаднаха след няколко обувания. Имала съм лош късмет или не струват?
И, някой ако срещне детски 37 номер сандали естествена кожа на изгоо цена, моля да сподели. Ако са Примиджи38 номер. За първокласничка Blush

# 590
  • София
Аз съм много доволна от качеството.
38,5 ми е стандартния номер. Според мен масово моделите са за нормално към широко сръпало , за това внимавам в избора на модел. Моето стъпало е тясно. 39 н ми стават с лек аванс.

В момента има намалени бройки на Ел Натуралиста сандали/балерини, за различни номера/цветове, достигат до 63-64% намаление.

Между Примиджи и Натурино бих избрала вторите. Номер две износва едни унисекс на каката, като гледам ще отидат при номер три, а от номер две чакат да порасне крака на номер три.
Аз моля за мнение за Натурино- като качество и умалени/ уголемени? Само веднъж купих на детето сандали и се разпаднаха след няколко обувания. Имала съм лош късмет или не струват?
И, някой ако срещне детски 37 номер сандали естествена кожа на изгоо цена, моля да сподели. Ако са Примиджи38 номер. За първокласничка Blush
https://www.amazon.de/Naturalista-Womens-Tulip-sandals-coral/dp/ … 2C399&sr=1-17

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 23:40 от trikitil

# 591
Да попитам Fly London отговарят ли си?
Моята петокласничка вече е 40 номер, 39 на  El Naturalista, Superfit, Josef siebel вече са и малки. Гледам наFly London има намаления, но до сега не съм купувала от марката.
Имам доста обувки Флай,фен съм. В повечето случаи си отговарят,но са минали пре з мен и умалени. Четете коментарите в Амазон.

# 592
  • На брега на реката
А моите Флайки, са леко уголемени! Наистина е най-добре, да разгледате коментарите, за съответния модел!

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 14:42 от Бубoлина

# 593
  • София
От моя скромен опит Fly London са леко уголемени.
Някой може ли да препоръча зъбен душ? Никой от досегашните ми не е изкарвал повече от 2 г. Waterpik заслужават ли си?

# 594
  • София
От моя скромен опит Fly London са леко уголемени.
Някой може ли да препоръча зъбен душ? Никой от досегашните ми не е изкарвал повече от 2 г. Waterpik заслужават ли си?

Бяхме с Филипс, но не изкара 2 години. От Черния петък купих Waterpik и сме много доволни вкъщи, но това са 3 месеца употреба само.

# 595
  • София
Миналата година обзаведох свеки с едни Ел натуралиста с такава подметка - до октомври не искаше да ги свали, каза, че са най-удобните обувки, които е имала – в момента тези 40 н са 26 евро - по-скоро са за широк крак

Миналата години са купих ето тези, цвят корал. Що овации обрах с тях. На мен ми са много удобни, за нормален крак са (39 н, кафяви - 26 евро)

Legero също са много удобни и качествени обувки.
Сандали не съм купувала, но не мисля, че ще има неприятни изненади.
Тези червените 36 н са 26 евро, а 37 - 17 евро, 39 н - 19 евро, 38 н бежави са 26 евро  и т.н

От тези сините 36 н са 17 евро

Тези Тамарис, бежови са на цена между 14 и 25 евро според номерата

Много харесвам и френската марка LAURA VITA - обувките им винаги са много свежи и различни от другите.
Ето тези 36 н са по 22 евро

Тези 36 н - 17,58 евро

37 номер - 20 евро

39 н - тези двата са по около 20 евро

# 596
  • София
С едни балерини на LAURA VITA имах проблеми с много твърда кожа и неудоби. Маратонките ставаха. Кначв са красиви, но аз ли не качествена кожа, не знам.

# 597
Напоръчах и аз три чифта сандали/чехли за лятото. Стандартните Rieker, dr. Brinkmann и сега Caprice. Цените за 42н бяха сносни. При желание ще кача и линкове. Чехлите на dr. Brinkmann са леко умалени и не ми станаха на дължина. Хубавото е, че намерих на кого да прехвърлям. Бях събрала 3 чифта в шкафа или тесни или умалени и си намериха нов собственик още миналата година. Rieker дойдоха стандартни и надявам се ще си ги нося лятото. Caprice не можах да ги дочакам да ги намалят още малко, но и за цената, която платих, стига и да ми станат ще е супер. Поръчах ги вчера, така че ги очаквам до 10 дни да са при мен. Поръчах и покривало за диван на Мартина. Пише, че е за двуместен диван, така че мисля да успея да "облека" фотьойла. Пък и за 90ц от склада няма да се кахъря ако не е ок.
Имам прайм, но ми направи впечатление, че ектрата е БД. Няма еднодневна доставка. Не че е проблем, не бързам, а превозвача ще чака Stuck Out Tongue Winking Eye
Не съм описвала новите поръчки в сайта им, че рязко ме домързя, но понеделник може и да я свърша тази работа.

# 598
agnesanа, моля за линкове, и аз съм 42 и винаги имам нужда! Благодаря!

# 599
agnesanа, моля за линкове, и аз съм 42 и винаги имам нужда! Благодаря!
Тези са ми къси. Според мен са 26,5см стелка. Не съм ги мерила, съдя по моя крак.
https://www.amazon.de/dp/B08JM4Z5ZY/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_AEC38 … ng=UTF8&psc=1

Тези ми станаха. Много удобни на първо четене и цвета е малко по убито жълто. Пак леко стърча, но не е болка за умиране.
https://www.amazon.de/dp/B08G8PM4YN/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_74QHD … ng=UTF8&psc=1
Подчертавам, че и двата чифта са за широк крак. Не съм разширявала лепенките, станаха ми идеално.

Тези ги чакам. Според размерите в сайта 42н трябва да е 27см стелка.
https://www.amazon.de/dp/B08C9LFS27/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_8RZHE … ng=UTF8&psc=1

Rieker ги хванах по евтини, Dr. Brinkmann май бяха на тази цена.

Общи условия

Активация на акаунт