С какво ви дразнят свекървите? – 133

• 33 655
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
И аз се чудя как ли се живее такъв живот, в който се ръси злоба на килограм, ей така като за добро утро. Как може толкова лошотия да се събере в един човек чак се чудя.

# 211
Jane122, нищо бре, горката английска кралица дето като Плюшкин си има бижута и сервизи от прабабите си 😁

Нещо не Ви се разбират последните мнения...Не хващам логиката. Сигурно е в моят телевизор проблема...

В твоя телевизор е.

# 212
  • MI
Да каже самата авторка какво е хвърлила - костен порцелан ли, аристократичен сервиз ли или от онези чинии, дето всички ги помним от 70те и 80те, уж порцелан ама не точно хубав и ценен. Защото има известна разлика, няма смисъл да гадаем тук. Smiling Imp

# 213
Дали гледа да се отърве, дали гледа, че чинийките на снахата са от Женския пазар купувани, а тя предлага качествен порцелан, няма как да знаем 🙂 Все пак четем само единия от участниците!
Моя колежка дълги години разправяше как снаха й навремето искала да изхвърли виенските мебели от прабабата и да купува секции... После се усетила, де 😉
Но в случая не това е проблемът! Който, каквото иска да дава, взима, изхвърля, запазва... Не е наша работа. Проблемът е, че дори не се е поинтересувала от неговото мнение. Че и се фука с това!
”Качественият порцелан” са чинийте и купите й закупени от левчето в родния й град. 🤣 А каквито и да са , аз не съм склад. Това не е нито подарък, нито символичен жест.

# 214
Всъщност, съвсем не става въпрос за манджите, бурканите или чиниите, сами го знаете много добре. Става въпрос за поведение и отношение.
Една изхвърля дадена й храна, а мъжът снима и праща клипа на майка си..., друга хвърля подарена посуда, без грам да й дреме за чувствата и желанията на собствения й мъж..., трета гордо съобщава на свекървата, че изхвърля приготвяните от нея с радост и любов подаръчета за внуците.... Грозно и коравосърдно поведение!
Толкова ли не ви идва наум, че най-вероятно го правят не защото искат да ви дразнят! А просто много искат да ви бъдат полезни, и на двамата, но нямат какво друго да дадат!
Не знам, никога не съм можела така нарочно, демонстративно и жестоко да обидя  човек, пък бил той и най-големия ми враг.

# 215
  • Пловдив
Толкова ли не ви идва наум, че най-вероятно го правят не защото искат да ви дразнят!
А ако сме уверени, че го правят ТОЧНО защото искат да дразнят? Или ако не да дразнят, да се наложат, да на тяхното? Тогава? М?

# 216
Аз се питам защо изобщо са взели въпросните чинии, след като не се харесват?

# 217
  • Пловдив
Аз се питам защо изобщо са взели въпросните чинии, след като не се харесват?
Предполагам като при нас - моя мъж сам ходи при родителите си, без мен, с децата. На тръгване му дават каквото дават и той го взима.

# 218
Ако съпругът ги е взел, може би на него му харесват. Ако все пак не са желани, не е ли по-уместно да се върнат, като се уточни, че си имат и нямат място и т. н.
На мен по едно време един сервиз на майка ми ми изглеждаше адски демоде, той и не се е ползвал никога всекидневно, де. Кой да ти оцени тогава що е то изработка, качество, Чехия... 🙂

# 219
  • MI
Я, не било сервиз като за кралицата, а от левчето. Каква изненада! Joy Със сигурност естетически много са харесали на мъжа тези прекрасни чинии, затова се е нацупил и със сигурност мама е нямала намерение нито да дразни, нито да си разчиства къщата. Rolling Eyes

# 220
Няма значение как и защо са му харесвали въпросните чинийки на мъжа. Важното е, че си ги е искал!
Вие да не мислите, че мъжете припадат по розовите спални, които някои барби гърлс правят в домовете си!? Ама ги търпят, че и лично ги боядисват дори 😀 Защото си обичат жените и ги приемат и с вкусовете им, и с чепатия характер, и с майките им 😉

# 221
  • София
Според мен се е подразнил не толкова от сантимент към въпросните чинии, а от отношението.

# 222
  • MI
Като няма значение, защо вчера се писа за порцелана на английската кралица и копанки, левчета и т.н.? Grinning
За мен нито да боядисаш в розово защото харесва на теб е нормално, нито да искаш жена ти да пази ползван китайски боклук само защото мама ти го е дала. Обикновено заедно се решават основните въпроси по дома.

# 223
  • France
Колко проблеми нямаше да съществуват ако имаше гаражни разпродажби в България.

# 224
  • София
Значи е ОК младите да ползват НОВИ от левчето (щото ползваните са ужасссссс!!!), обаче ако свеки даде от левчето - вече е много лошо.
Като ходите по кръчми, в еднократни ли ви сервират?
После говорим за консуматорското общество и колко замърсена е планетата...

Общи условия

Активация на акаунт