Лято в Албена 2022 г.!

• 51 398
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
2018 и 2019 бяхме в Калиакра Маре, заради голямото дете. Много ни беше удобно. И като локация и като разположение на стаята в хотела. Много хубаво си починахме. За храната не сме претенциозни. Имаше за всеки по нещо. Гладни не сме били. Преяли- да. За дете на година - две е екстра!
Миналата година бяхме в сенди бийч. с две деца - на година и на 4. Също нямам никакви забележки. Като цяло, аз от Албена разочарована не съм била. Единствено в хотела до Панорама, с който делят един басейн( май Компас беше) бях , когато ни сложиха в стая в приземен етаж и миришеше на мухъл.

# 496
Миналата година в Маритим на вечеря една малка наливна Стела беше 4,50 лв. Минералната вода не знам колко да е била, но едва ли е по- скъпа от бирата.

# 497
  • София
В Маритим Блу Парадайс и Фламинго, ако се не лъжа - Ол инклузив няма. Цените за нощувка, без ол инклузив, са по-високи от (почти) всички други хотели с ол инклузив.

Така че, нищо странно не виждам в цените - 4,50 лв. наливна малка може и в София, в някоя прашна забутана кръчма да пиеш, а за хотел на брега - 2,25 евро не е кой знае какво, предполага се, щом си изсипал една торба пари само за нощувка.

Маритим са и марка, освен всичко друго.

# 498
Нямат ол инклузив Фламинго и Маритим. Някой по нагоре написа, че малка бутилка минерална вода била 6 лв, а аз написах колко беше малката бира.

Маритим може да са марка, но някъде извън БГ.

# 499
Много е относително, определено в Маритим повече ми хареса храната от ол инклузива в Калиакра бийч и ми беше напълно достатъчна дори не се сещах за обяд. Но пък на мъжа ми не му стига Joy не може да не обядва, детето и то е нон стоп гладно и тази година Калиакра бийч. За мен е ок, не ми е някакво особено вкусно, но пък ми стига че има редовно пресни плодове и зеленчуци...

# 500
Януари резервирах 2 стаи в Алтея, почти веднага получих имейл, че ни местят в Компас. Сега получих, че ни местят в Орхидея.

# 501
  • СИ
Януари резервирах 2 стаи в Алтея, почти веднага получих имейл, че ни местят в Компас. Сега получих, че ни местят в Орхидея.

Така наречената Горна зона, от година на година се чудят как да я уплътняват, защото сезона става все по-къс и има все по-малко хора. Някои хотели отварят за 40 дни, някои въобще не отварят. Няма да се учудя и ако са ги напълнили с украинци и от тях да печелят повече.

# 502
  • София
Вероятно сте коментирали за чадърите. Силно съм изненадана, че във визит е отбелязано безплатни чадъри от трети ред назад, а първите два се заплащат!?

# 503
  • В.Търново
Да, от доста време се знае за първите два реда. Албена съобщиха още преди няколко месеца за това.

# 504
Вероятно сте коментирали за чадърите. Силно съм изненадана, че във визит е отбелязано безплатни чадъри от трети ред назад, а първите два се заплащат!?

8 лв за първа или втора линия - принципно на плажа никога не сме били на 1 ва линия умишлено, заради многото хора които минават и заради вятъра Simple Smile но това са си мои предпочитания, аз обичам да съм си назакътано и да не ми се мята много пясък и вода по хавлията Wink

# 505
  • Северо=Западналия край
8лв. са бройката чадър/шезлонг или комплекта?
И аз не обичам лудницата на първите редове, но с малко дете което не излиза от водата нямам избор Simple Smile

# 506
8лв. са бройката чадър/шезлонг или комплекта?
И аз не обичам лудницата на първите редове, но с малко дете което не излиза от водата нямам избор Simple Smile

8 лв на шлезлонг, инфо от май когато букнахме хотела.

# 507
  • В.Търново
В Албена първият ред чадъри не е много близо до водата.

# 508
Свободна зона ли е преди първи ред?

# 509

Е как да не е - ставаш, 2 крачки и си във водата...При бурно море до 2-ред са залети от вълните....
Свободната зона е между чадърите на хотелите, НЕ е пред чадъри първа линия

Общи условия

Активация на акаунт