Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
И от фермата в събота.

# 571
Бяха писали в главната тема, че отпада жълт, но не помня кой го беше казал.
Възможно е да не се знае кой отпада конкретно, но да се знае, че някой от резервите става жълт.

Теорията ми е, че ако наистина отпада жълт, те ще вземат Ники Чакалов, понеже доста излиза с хора от този отбор.

# 572
  • Sofia
Той Чакалов излиза с всички от години.Wink
Аз лично предпочитам Алекса да влезе.
Но и не ми се ще жълт да отпада,освен ако не е Джаферович или танцьорката /забравих и името/.Smile
Макар че ми се струва,че точно към тях гледаше Димо.

# 573
Той Чакалов излиза с всички от години.Wink
Аз лично предпочитам Алекса да влезе.
Но и не ми се ще жълт да отпада,освен ако не е Джаферович или танцьорката /забравих и името/.Smile
Макар че ми се струва,че точно към тях гледаше Димо.
Така е, с всички излиза, но точно с Безстрашните се щрака най-много. Никакъв спойлер не е, ама на пролет Сървайвърите така ги нацелихме отрано кои са стигнали до късен етап (с 2-3 изключения, които бяха стигнали, но се бяха обидили и не ходеха на сбирките).

Иначе потвърждавам, че Димо и Ралица гледаха наляво към жълтите, също го забелязах вчера.
Значи жълт или син. Така като гледам Елина не я виждам никъде, може тя да отпадне първа.

За да не е само мое философстване - Лефтеров е още в играта на 27 юли според нелегален лайв в тикток, заснемащ номинационна битка. Това е месец и половина след старта (15.06) на снимките. С други думи, да не го чакаме да отпада скоро.

# 574
В предишната тема някой беше писал, че още в някое от промотата в епизода, в който резервите се бореха за място в племената е видял Алекса със син екип. Ама дали го е видял или се е припознал, не знам. Може да е било грешка при монтажа и наистина Алекса да отиде при сините. Аз затова и предположих, че тази седмица си отива син, а Алекса идва на негово място. Разбира се всичко това може да стане в някоя от следващите седмици. Тази седмица наистина да си отиде жълт, Алекса да не победи в битката на резервите и така да не попадне в жълтия отбор. Ама, че го обясних. Дано се разбра.  Simple Smile

# 575
А нещо за Фермата? Кой е втори дуелист,кой отпада?

# 576
Ангел

# 577
  • на село
Ангел

Втори дуелист, така и предполагах и той отпада ли?

# 578
Не знам дали реално е спойлър, но в периода на снимките на игрите Филип, не е качвал около седмица и после е продължил да качва редовно.Дано просто да е дал на някой да му поддържа профила, а не да отпада утре
Edit: това не е вярно. Той не е качвал повече от месец и нещо. Поведох ви 😃😄

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 23:28 от me_for_president

# 579
Еееее, много жалко ако Фифо си отиде тази седмица.

# 580
Сега пак погледнах и това което писах по- горе не е вярно.Обърках старта на снимките. 😬🙃Извинявам се, че ви подведох
Иначе, от хората който погледнах май Виктория е качвала най късно- чак на 27 август

# 581
Знам, че Илиян от игрите си тръгва 14ти от общо 30 участника

# 582
Ееее, този пък толкова ли дълго ще го търпим?

# 583
Виктория ако победи ще е супер, щом най-дълго не е писала! Blue Heart
Нали за жена - победител се говореше?

# 584
Това с качването в социалните мрежи може и да не е много точно. Може и първи да излезеш, но да си решеш да не качваш още 1-2 месеца

Общи условия

Активация на акаунт