Професионални серии за коса- тема 153

• 62 895
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Аня, аз си правя маски на скалпа, можеш да я използваш и за лице. Би ли споделила как мирише серията?

# 526
Viki, ароматът е лек, парфюмен, без да се натрапва (като на Genesis), не е сладникав.
Как правиш маските с алое?

# 527
  • Някъде там
Много си харесах този цвят
Моята коса е много тъмна, почти черна.
Според фризьорката ми, за да го получа трябва да се обезцветява или да си изпера косата.
Нямало шанс такъв оттенък да се получи без тези процедури. Какво е вашато мнение? Така ли е наистина.

# 528
Имам алое от зоя в бурканче. Директно си слагам с пръстите по скалпа и правя масаж. Стоя, колкото имам възможност, после мия.

# 529
  • София
Според фризьорката ми, за да го получа трябва да се обезцветява или да си изпера косата.
Нямало шанс такъв оттенък да се получи без тези процедури. Какво е вашато мнение? Така ли е наистина.

Ако наистина е така по-добре не рискувай.
А и ако не се лъжа преди няколко месеца беше обяснила че имаш доста бяла коса и търсиш цвят, с който да не е толкова видима, не те ли притеснява че с този корена лесно ще се вижда?

# 530
Аня и аз ползвам алое на всяка маска за коса,смесвам го с всичко каквото се сетя масла,маска която не ползвам и правя преуош много по-лесно се отмиват маслата когато има алое и много добре действа. Слагай смело.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:31 от CoCo`Milk 🥥

# 531
Здравейте,поръчах Kerastase Specifique Bain Divalent шампоана ,на доста добра цена е в Нотино и исках да попитам ,който го е ползвал дали помага за по-бавното омазняване на скалпа и дали може да се ползва на всяко миене .На тези ,които сте го ползвали как ви се отразява и на дължините,пресушава ли ги?

# 532
Аня под накълцам разбирам че говориш за листо от алое, а не за гел в козметична форма. Преди години купувах листо от Балев био маркет, бяха големи, едното беше към 500-600 грама. Режеш, стържеш с лъжица или нож месестата част, в блендер или с пасатор с малко вода. Малко е лигаво. Може така директно да омажеш скалпа и дължините или може да добавиш масла, някой кремообразен продукт (да облагороди консистенцията) и в обши линии каквото се сетиш. Добавяй ги при блендирането обаче. За алоето разбрах от една филипинка, която каза че само това ползва за коса и помагало за растеж, здрав скалп и дължини. Е не е като да нямат добър ген за косите си, но по времето когато го ползвах като че ли имаше добър ефект откъм засилване на растежа. Минус е че е занимавка с алоето, правех нова доза всеки път, а самото листо държах в хладилника.

# 533
Peach,
Да, от растението ще режа директно.
Благодаря за мнението! Точно това ми се  искаше да науча, защото също съм чувала и чела много препоръки или са ми давали вече готово за мазане, но никога не съм пробвала сама. Ще процедирам по описанието ти.
Нямам масла, които да добавя, най-вероятно ще го тествам чисто.

# 534
  • Някъде там

Ако наистина е така по-добре не рискувай.
А и ако не се лъжа преди няколко месеца беше обяснила че имаш доста бяла коса и търсиш цвят, с който да не е толкова видима, не те ли притеснява че с този корена лесно ще се вижда?
Имам, но косата ми е доста тъмна, отива към черна.
Косъма ми е много тънък и когато правя кичури, после подстригвам докато изчистя всичко.
Накрая ще я направя много къса и няма да го мисля изобщо.

# 535
Да, от растението ще режа директно.
Аня гледай видеата на този индивид, онзи ден го открих Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CXmsjVbpiLu/
https://www.instagram.com/p/CXrotYOAJs2/

# 536
Аз не харесвам алоето за коса...супер лепкаво е и няма ефект при мен. Но и не се кефя на бъркочи като цяло. Бих го слагала на лицето по-скоро, макар и за тази цел да има по-добри неща. На лицето действа хидратиращо и опъва кожата, не е зле. Но лепне.
Искрица, не мисля, че си струва да си переш косата за един почти черен цвят. Аз не виждам особена разлика с твоя в момента. Обезцветяването ще ти прецака блясъка и косъма като цяло.

# 537
# 538
Привет момичета. Бихте ли ми дали съвет, тъй като до сега съм ползвала шампоани и балсами само от дрогериите, а искам да се погрижа хубаво за косата си. Тя е суха по дължината, но корените се омазняват бързо. В момента си правя маска с триватаминол, тъй като имам и доста косопад. Вече няколко години не я боядисвам и искам да й възвърна жизнеността.

# 539
Минавам само да се похваля колко съм доволна от новата маска за коса на Lakme от серията BioArgan!
След тоталното си разочарование от Densifique-a (който впрочем предлагам), Арганът ми дойде точно!
Търсех хидратация, лесно разресване и подхранване. Е, получих ги Sunglasses
Единственото нещо,което не ми допадна особено, е лееееко бабешкия за вкуса ми тежичък аромат,но си затварям очите (носа), претегляйки плюсовете.
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт