Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 244
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Имам един въпрос. Имах ЗЕТ трансфер на 31.1 на 5-дневен бластоцист.Днес на 7.02.пуснсх кръвен тест резултат 21.90. Как мислите добре ли е?

# 526
Имам един въпрос. Имах ЗЕТ трансфер на 31.1 на 5-дневен бластоцист.Днес на 7.02.пуснсх кръвен тест резултат 21.90. Как мислите добре ли е?

Вижте таблицата в тази статия: https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(10)02114-X/fulltext

# 527
  • София/Севлиево
Нисичък е,но пък след 48 часа може и да се е утроил.

# 528
Здравейте момичета днес ми е 11 ден след трансфер и ЧХГ 63 как ви се струва?Прогестерона е 19 и нещо

# 529
Здравейте момичета, следя ви и рядко пиша, но ето дойде и моето време да споделя, защото ще се побъркам вече. Имам зет на 29.01, на инжекции прогестерон съм тъй като имам направени 4 инсеминация, две успешни завършиха със мисед в 5 и 8 г.с., и при двете внезапно спряха да ме болят гърдите и така разбрах, имам и един СЕТ завърши с биохимична. Вчера си направих пиклив, тъй като нещо ме човъркаше и излезе втора бледа. Но ме притеснява факта, че чувствителността в гърдите ми почти изчезна от вчера. Някой имал ли е подобна ситуация и успешен край. 

Късмет на всички.

По-добре си пусни кръвен и след 48 часа пак, за да видиш дали се удвоява резултата или пада. Шуър чек са от най-тъпите тестове, имам чувството, че не могат да засекат бременност и в осмия месец Simple Smile Тромбофилията е честа причина за ранни аборти, изследвана ли е?

# 530
Общо взето ми е пускано всичко и имунологични, и генетични, и тромбофилии, правена ми е и лапароскопия за фенестрация на яйчниците, само остана евентуално да пожертвам един от 3  емрбиона ако не се получи  този ЗЕТ. А относно шур чек явно си е до опит, аз досега все на тях вярвам, колкото и да ми се е искало, когато и да е нямало нищо никога не съм имала изпарителна,  и биохимичната ми хвана. Кръвния ми е назначен за сряда и направо с него ще пусна и прогестерон, че единствения ни проблем засега излиза само той.

# 531
Здравейте момичета. Днес дойде и моя ред за трансфер на две 5 дневни ембриончета. За първи път ми е и паниката е голяма. Сега започва дългото чакане. Успех момичета ❤️

# 532
Здравейте момичета. Днес дойде и моя ред за трансфер на две 5 дневни ембриончета. За първи път ми е и паниката е голяма. Сега започва дългото чакане. Успех момичета ❤️
Успех, и спокойно всичко ще е наред  . Аз съм 8ми ден след трансфера ... чакането наистина е гадно, но си заслужава Simple Smile

# 533
Много късмет ти пожелавам, гледай да се разсейваш и да не мислиш само за това, не следи симптоми, защото всяко тяло е различно  и много индивидуално..Ще чакаме положителен тест!! 🍀🍀🍀

# 534
Здравейте момичета днес ми е 11 ден след трансфер и ЧХГ 63 как ви се струва?Прогестерона е 19 и нещо

Говори с доктора си да ти повиши прогестерона. Аз бях със зацапване и прогестерон 17. Изписаха ми Пролутекс, зацапването спря, а прогестерона се повиши на 67. Нисичък ти е.
 ЧХГ е чудесно, успех ти желая и пусни контрола след 48 часа.

# 535
Момичета, чета доста изследвания за ролята на хормоните за успешната имплантация. Последното такова (правено в САЩ) целеше да докаже, че изследване на Естрадиол и Прогестерон в деня преди ЗЕТ и съответното коригиране на дозата в рамките на същия ден, може да повиши шанса за успешна имплантация. В тази връзка, ми е интересно с каква честота докторите ви изследват Естрадиол и Прогестерон по време на процедурите ви? Имате ли корекции на дозите хормони при незадоволителни показатели? При мен по време на цялата процедура, само веднъж ми изследваха Прогестерон, а ми се струва, че поне на 3 етапа трябва да се изследва в един цикъл от подготовка за ЗЕТ и след него.

# 536
Момичета, чета доста изследвания за ролята на хормоните за успешната имплантация. Последното такова (правено в САЩ) целеше да докаже, че изследване на Естрадиол и Прогестерон в деня преди ЗЕТ и съответното коригиране на дозата в рамките на същия ден, може да повиши шанса за успешна имплантация. В тази връзка, ми е интересно с каква честота докторите ви изследват Естрадиол и Прогестерон по време на процедурите ви? Имате ли корекции на дозите хормони при незадоволителни показатели? При мен по време на цялата процедура, само веднъж ми изследваха Прогестерон, а ми се струва, че поне на 3 етапа трябва да се изследва в един цикъл от подготовка за ЗЕТ и след него.
При мен и при ЗЕТ , и при фреш трансфер прогестерона и естрадиола ги изследваха заедно на втори ден от цикъла, на десети ден, в деня на трансфера.

# 537
Ден 8-ми ден след трансфер на един5-дневен бластоцист резултат 45.62. А преди 2 дни беше 21.90. Как мислите добре ли е?

# 538
Не е много високо, но поне се е удвоило,което значи че има шанс. След още два дни ще стане по-ясно. Даже най-добре направо на 12 ден.

# 539
Ден 8-ми ден след трансфер на един5-дневен бластоцист резултат 45.62. А преди 2 дни беше 21.90. Как мислите добре ли е?
Тихичко Честито,Галя!!!Не се притеснявай,супер е резултатът за 8ми!! ден.Повечето момичета пускат на 11ти (така инструктират почти всички клиники) и затова стойностите им са около и над 100.Ти имаш 3 дена до тогава.Стискам ти палци и твоят резултат да задмине 100ицата.Успешна бременност до края!

Общи условия

Активация на акаунт