Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 197
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря на всичко момичета за подкрепата,невероятно сте. Ние се ориентираме вече към следващ опит на
6 ден -0.26
8 ден-3.66
10 ден - 5.8
Все пак изчаках и опитах благодарение на вас,иначе щях да се откажа отдавна. Успех момичета ❤
При мен на 9ти ден е 1,65 - предполагам няма шанс и смисъл да повтарям след 2 дни.

# 616
Благодаря на всичко момичета за подкрепата,невероятно сте. Ние се ориентираме вече към следващ опит на
6 ден -0.26
8 ден-3.66
10 ден - 5.8
Все пак изчаках и опитах благодарение на вас,иначе щях да се откажа отдавна. Успех момичета ❤
При мен на 9ти ден е 1,65 - предполагам няма шанс и смисъл да повтарям след 2 дни.

Да ти кажа честно изобщо не съм веща в тези неща,момичетата ми помагаха ,но един лекар от Пловдив ми вика може да има инплантация и на 8-9 ден. Различни случаи има. Да ти призная вече нз кого  да слушам.

# 617
6 ден -0.26
8 ден-3.66
10 ден - 5.8

Аз при 0.2 на 7-ми ден след ЗЕТ си пуснах още едно ЧХГ на 8-ми ден. Не че се надявах на нещо, но исках да нямам никакви съмнения, които да ме ядат след това... Лаборантката се избъзика, че два отрицателни не правят един положителен, съзнавайки чувствителността на темата, но по този начин ме и приземи да не хвърча безсмислено в облаците и да си храня някакви нереалистични илюзии. Но ми взе кръв за второто ЧХГ де Simple Smile

# 618
Изчакай поне 3 месеца,да си влязат хормоните в норма.
При мен след неуспешен ЗЕТ ми идваше цикъл през 12-15 дена.Два месеца бях така и на третият месец си ми дойде нормален цикъл на 28 ден.За всеки случай изчаках още един такъв нормален цикъл и тогава правихме следващ ЗЕТ.Резултата е в 28г.с в момента и ме рита Grinning
Успех Flowers Four Leaf Clover[/b]
Колко време след неуспешен ЗЕТ може да се направи нов?

# 619

Лаборантката се избъзика, че два отрицателни не правят един положителен, съзнавайки чувствителността на темата, но по този начин ме и приземи да не хвърча безсмислено в облаците и да си храня някакви нереалистични илюзии. Но ми взе кръв за второто ЧХГ де Simple Smile
[/quote]
Лаборантката.... не знам и аз какво да кажа за нея 🙄
Би трябвало да е наясно, как чакаме, как страдаме, с каква психика сме вече и какво преживяваме. Нямам думи, бъзика е жесток!

# 620
Правите ли уринарни тестове след трансфер и честно, от кой ден започвате? Grinning

Предния път хванах едва забележима черта на престо още от 5 -6 ден след трансфера ми (5 дн. бл).
Този път обаче греда- 5ти ден съм, но няма ни-щи-чко, колкото и да се взирам:D В малък град съм и не мога да купувам повече тестове, че ще тръгне мълвата, което хем е хубаво, хем не е, защото до деня на кръвния ще изперкам:D

# 621
Аз да ти кажа честно не им вярвам на тях след трансфер, един имам досега изчаках си датата за кръвния. Е друг е въпроса, че ми дойде преди теста…..След толкова хормони не мисля, че ще са верни пикливите !
Правите ли уринарни тестове след трансфер и честно, от кой ден започвате? Grinning

Предния път хванах едва забележима черта на престо още от 5 -6 ден след трансфера ми (5 дн. бл).
Този път обаче греда- 5ти ден съм, но няма ни-щи-чко, колкото и да се взирам:D В малък град съм и не мога да купувам повече тестове, че ще тръгне мълвата, което хем е хубаво, хем не е, защото до деня на кръвния ще изперкам:D

# 622

При мен се случи обратното на 7 ден показа пикливия ,а кръвния ниско . Така ,че пикливите в коша. Успех ❤️

# 623

Аз направих първия уринарен на 7 ден след трансфеер на 5 дневни. Бях твърдо решила да си изчакам кръвния, но доктора ме накара да направя Престо. Практика е в някой клиники да искат по-рано такъв тест.

# 624

Аз започнах с пикливите от 4 ден и на 6 ден си имаше бледа черта. Трансфер на един петдневен ембрион!

# 625
Написаното от вас подкрепя и моето мнение, че ако все пак някаква имплантация има, ще се покаже черта още от 6тия ден.
Което, разбира се, не е гаранция за развитието на нещата нататък, но пък е едно добро начало;)

# 626
Написаното от вас подкрепя и моето мнение, че ако все пак някаква имплантация има, ще се покаже черта още от 6тия ден.
Което, разбира се, не е гаранция за развитието на нещата нататък, но пък е едно добро начало;)
Гаранция за нищо няма. С положителния тест притесненията не свършват ,а те първа започват. Казвам го от опит.В началото то не беше ЧХГ,после сърдечната дейност,пренталния тест,ранна морфология и всичко е наред. Отдахнах си за ден,два и сега пак се почна  болки и контракции,а съм едва в 16 седмица и притеснение дали ще успея до края. Повярвай филма няма край! Единствено се моля на Бог да е с мен,а каквото е нужно ще изтърпя☺

# 627
Гаранция за нищо няма. С положителния тест притесненията не свършват ,а те първа започват. Казвам го от опит.В началото то не беше ЧХГ,после сърдечната дейност,пренталния тест,ранна морфология и всичко е наред. Отдахнах си за ден,два и сега пак се почна  болки и контракции,а съм едва в 16 седмица и притеснение дали ще успея до края. Повярвай филма няма край! Единствено се моля на Бог да е с мен,а каквото е нужно ще изтърпя☺

Да, действително филмът няма край..
Повярвай, всичко ще бъде наред, притесненията се тушират с по-чести прегледи и когато е нужно и второ мнение..
На мен ми е за втори път и си мислех , че след напрегнатата  ми бременност, няма да ми се прииска пак да съм бременна в този живот, но ето ме пак тук Grinning и за тестове си мислех , че ще изчакам до края и няма да ми е толкова притеснено, и какво се оказа..същата работа хах.

Успех на теб!!

# 628

Да, действително филмът няма край..
Повярвай, всичко ще бъде наред, притесненията се тушират с по-чести прегледи и когато е нужно и второ мнение..
На мен ми е за втори път и си мислех , че след напрегнатата  ми бременност, няма да ми се прииска пак да съм бременна в този живот, но ето ме пак тук Grinning и за тестове си мислех , че ще изчакам до края и няма да ми е толкова притеснено, и какво се оказа..същата работа хах.

Успех на теб!!
Ходя на 10дни на прегледи🤷♀Незнам при двама АГ се следя. Аз вече имам едно слънце на 14 естествена бременост без никакви симптоми и болки и сега ми е супер странно,но хората правилно казват че всяка бременост е различна☺

# 629

При късна имплантация може за пръв път да се покаже и на 7 ден с пикливите тестове. На 4, 5 и 6 нямаше абсолютно нищо, дори и бледа черта - тествах всеки ден и бях убедена, че опитът е провален, но на 7 ден за пръв път видях черта в живота си. На 10 пуснахме и чхг - 51.8.

Общи условия

Активация на акаунт