Дългото чакане след трансфер-тема 96

• 53 166
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, борбени дами! ❤️
Аз се притеснявам, че след трансфер ме чака дълъг път, София-Бургас. Надявам се това да не окаже негативно влияние. Пожелавам успех на всички! 🍀🍀🍀
Определено смятам първите дни основно да лежа, а после кратки разходки. Вчера направих 5км обиколка 😁 На работа нямам намерение да се връщам, защото е с болни хора и на крак.

# 661
Успех, Кактусче! И аз винаги съм пътувала след трансфер, 200 км. Не се притеснявай.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 11:30 от Mandaria

# 662
Здравейте момичета, за първи път пиша в тази тема, но ви следя от известно време. На кратко за мен за първи път правя инвитро на ЕЦ със свеж трансфер на 12.02.22 на 1 3-дневно мъниче. Днес е 10-ти ден след трансфера и женското ми любопитство не издържа и направих един пиклив тест. Съвършено отрицателен, и гърдите не са ми толкова болезнени както вчера. Това което ми е изписано е фолиева 2х1 и циклогест 2х1 от деня на пункцията + зарзио на 3 дни по едно деление след трансфера. Много много се разочаровах, а така се надявах 😢

# 663
Здравейте бъдещи и прекрасни мамита.
Искам да ви попитам имате ли изписан преднизолон кортико и казали ли са ви точно как да го приемате? Назначен ми е след трансфер 2х1 след храна, но без конкретика за час.
Гледах в търсачката и много момичета споделят, че се приема след 22ч, други, че ги приемат двете заедно след закуска. Та се чудя аз ли не съм разбрала нещо...

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 10:15 от жълтурчо

# 664
Здравейте момичета аз вчера направих един пиклив тест не беше с първа урина и след закуска и беше отрицателен, днес 8-ми ден след трансфер на 1 петдневно пак даде негативно.
При първия опит на 11 ден кръвния даде 63 ЧХГ възможно ли е и сега да нараства късно или си е за отписване...
Все пак кръвния ми е за 25/02 за сега ще поемам медикаментите както са ми казали...

# 665
Здравейте момичета аз вчера направих един пиклив тест не беше с първа урина и след закуска и беше отрицателен, днес 8-ми ден след трансфер на 1 петдневно пак даде негативно.
При първия опит на 11 ден кръвния даде 63 ЧХГ възможно ли е и сега да нараства късно или си е за отписване...
Все пак кръвния ми е за 25/02 за сега ще поемам медикаментите както са ми казали...
Каквото и да прочетете тук, трябва да си изчакате кръвния тест така или иначе. "Пикливите" тестове сами по себе си са тото 6/49, та камоли някой тук да може да ги изтълкува ей така "от въздуха". Моят съвет е да оставите тези тестове, защото те ви дават надежда или ви разочароват абсолютно недоказуемо в ранните дни след трансфера. Ненапразно докторите дават най-ранна дата за кръвен тест, защото преди нея всичко друго е несигурно. Спестете си терзанията и разочарованията (в случая на липса на чертичка), тъй като психическото ви здраве е толкова важно за крайния резултат, колкото и физическото. Успех!

# 666

Здравейте, пиша ви не защото имам много опит, а тъй като бях прясно прясно в същия чхг ад. До 7 ден на петдневно всички пикливи бяха с абсолютно отрицателен резултат, на ден 7 видях бледа черта. Успокоих се - късна имплантация. На 10 ден чхг беше 51.8, което на мен ми прозвуча супер, но докторът каза, че резултатът изобщо не е добър и трябва да сме напълно скептично оптимистични. На този ден опитът сочи, че за да е виална бременността, трябва да се види поне 100. Разбира се, ако се разровите ще видите стотици изключения от това правило, но общото правило е, че това е ниско чхг и ако не дублира в следващите 48 часа е рискова цифра. Моята беше 12 след 48 часа и така играта приключи. Стискам ви палци,  не се отчайвайте и не се предавайте каквото и да излезе накрая!

# 667
Здравейте

на прага сме на трансфер и получих  рецепта от Турция с лекарства които трябва да си набавя до 01.03.2022г. Тези от вас които са били в Турция как сте намирали лекарства тук в България като навсякъде ми предлагат само заместители. Търсила съм в Шумен и Бургас.

# 668
Възхищавам се на момичета, които имат смелостта да правят домашни тестове преди датата за кръвен. Разбирам, че се надявате на ранен положителен, но как поемате риска от разочарование при фалшиво отрицателен?
За сведение, аз направих уринарен на 16ти ден след трансфер на бластоцист, след като вече имах тлъсто ЧХГ и пак втората черта не беше ярка, колкото контролната.

# 669
Здравейте бъдещи и прекрасни мамита.
Искам да ви попитам имате ли изписан преднизолон кортико и казали ли са ви точно как да го приемате? Назначен ми е след трансфер 2х1 след храна, но без конкретика за час.
Гледах в търсачката и много момичета споделят, че се приема след 22ч, други, че ги приемат двете заедно след закуска. Та се чудя аз ли не съм разбрала нещо...
Аз имам назначен 2 по 1/2 сутрин и вечер. Нямам точен час. Пия го сутрин към 9.30 и вечер към 22.00. Задължително след храна, че много ми горчи.

# 670
Възхищавам се на момичета, които имат смелостта да правят домашни тестове преди датата за кръвен. Разбирам, че се надявате на ранен положителен, но как поемате риска от разочарование при фалшиво отрицателен?
За сведение, аз направих уринарен на 16ти ден след трансфер на бластоцист, след като вече имах тлъсто ЧХГ и пак втората черта не беше ярка, колкото контролната.
Много зависи какви тестове използвате с каква чувствителност. За мен пак късните тестове са пълна безмислица. Ако е отрицателен резултата да се тъпча излишно с лекарства,пълна тъпотия за мен! Първия трансфер на тридневни теста ми беше за 11 от клиниката,сега с петдневния ми беше назначен на 9 ден кръвен. В клиниката на Владимиров ги карат на 7 ден да пускат кръвен на бластоцид,ама на 16 ден за първи път чувам. Явно всяка клиника процедира по различен начин🤷♀

# 671
Моят трансфер беше на 13.11.2021. На 8 ми ден Clear blue ми показа втора черта. На 12 ден ЧХГ беше 452, на 14 ден ЧХГ1273.
Явно си зависи от марката на теста наистина, чувам, че шурчек са кофти тестове.

# 672
Направих уринарен на 16тия ден за себе си. Исках най-после да видя и аз как изглеждат тези две черти, които толкова чаках! Да си го имам и да му се радвам…
Коментарът ми беше съвсем добронамерен. Просто толкова отрицателни тестове съм видяла, че изпитвах панически страх от поредния такъв… не исках да кажа, че не трябва да се правят, напротив 🙂

# 673
Моят трансфер беше на 13.11.2021. На 8 ми ден Clear blue ми показа втора черта. На 12 ден ЧХГ беше 452, на 14 ден ЧХГ1273.

Аз точно шуърчек направих и сега толкова съжалявам 😔 бях сигурна че сме успели от първия път, а сега даже не знам какво да мисля, кога да направя кръвен, днес ли, утре ли или на 26-ти когато ми е датата. Наистина разочарованието от отрицателен тест е много голямо.

# 674
Изчакайте си датата за кръвния. Аз имам поне 10 + теста на sure chek. От бледо до наситено.

Аз си направих пиклив тест на 9 ти ден от трансфера на 5 дневен и си ми показа +. На 11 ти ден си пуснах чхг 308, на 25 ти съм на видеозон и се моля всичко да е наред.
Знам, че сте нетърпеливи, но няма смисъл от излишно напрежение, изчакайте си дните и най-вече след 9ти ден. Пазете се и успех.

Аз точно шуърчек направих и сега толкова съжалявам 😔 бях сигурна че сме успели от първия път, а сега даже не знам какво да мисля, кога да направя кръвен, днес ли, утре ли или на 26-ти когато ми е датата. Наистина разочарованието от отрицателен тест е много голямо.

Общи условия

Активация на акаунт