На пазар във Варна - тема 67

• 44 084
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
От къде мога да купя допълнителен пълнеж за пуф(стиропорени топчета)? За физически магазин питам.

# 376
  • Варна
Хора, имам познат, който си търси пациенти за денталния факултет. Ако някой от вас или ваш близък иска да ползва услугите му, мога да дам телефонен номер. Момчето е много кадърно, много компетентно.

# 377
Здравейте, можете ли да ме упътите за магазинчета за кафе, няма значение в кой район. Ако може да работят и днес Simple Smile
Искам да купя на бройка e.s.e pads. Важното е да са на бройка за да пробвам повече вкусове, много обичам кафе и искам разнообразие. Иначе на кутия има по магазините, но да се набутвам с 50-100 капсули, а да не са хубави не върви.

# 378
Едното за което се сещам е улицата от доктор шишковата градинка посока дупката. От ляво е училище Кл. Охридски, магазина е от дясната страна. Другия е малко преди адмиралтейството, над Хепи.
Но трябва да провериш.

# 379
  • Варна
Здравейте, можете ли да ме упътите за магазинчета за кафе, няма значение в кой район. Ако може да работят и днес Simple Smile
Искам да купя на бройка e.s.e pads. Важното е да са на бройка за да пробвам повече вкусове, много обичам кафе и искам разнообразие. Иначе на кутия има по магазините, но да се набутвам с 50-100 капсули, а да не са хубави не върви.
Имам една кутия, купувани от Амазон по погрешка Ристретто 50бр 9/10. Ако искате мога да ги снимам и да ви ги подаря. Съвместими са с Неспресо, не зная там има ли някаква специфика.

# 380
  • Варна
Трябва ми малко бяла и червена прежда (за час в училище).
От къде да купя в централната част и то малък метраж/грамаж?

# 381
Благодаря Lan_7 и аз за там се сетих, тъкмо от там се връщам и веднага давам отчет, ако на някой ще му е полезно.
В тези преди адмиралтейството те са две - нямаше, намерих в това до училището Кл. Охридски.Човека там е много приятен и любезен и добре познава и обеснява какви кафета има. Напълних една торбичка различни и се прибрах доволна.

Имам една кутия, купувани от Амазон по погрешка Ристретто 50бр 9/10. Ако искате мога да ги снимам и да ви ги подаря. Съвместими са с Неспресо, не зная там има ли някаква специфика.
Много мило,  но са различни от това, което търся. Това което ми трябва е в хартиени торбички и пресовано.
Ето така изглеждат.

Трябва ми малко бяла и червена прежда (за час в училище).
От къде да купя в централната част и то малък метраж/грамаж?
Ако не намериш пиши ми имам две големи кълбета в къщи, ще ти намотаем колкото ти трябва. Blush

# 382
  • ВАРНА
Прежда има в кинщалериите.На Дрин до Колхозен пазар,в малко магазинче на ул"Баба Тонка" в магазина за изработка на бижута над надлеза на "Шипка" посока "Мария Луиза".

# 383
Прежда - в подлеза до училище Димчо Дебелянов. Има всякаква и във всякакви разфасовки. Последния път като вземах рибарско тире от там има такъв спомен.

# 384
  • Варна
Има кинкалерия на Съборни, точно преди заведенията в градинката. От светофара, централна поща, Градска болница, няколко магазинчета и е кинкалерията, на ъгъла, преди Дилайт(дано не бъркам името на заведението).

# 385
  • София
..
Liyan Пиши ми, ако искаш да те освободя от капсулите, но държа да ти ги платя.

# 386
Предварително се извинявам за въпроса, но търсачката не помогна, та:
Може ли да препоръчате лаборатория във Варна, където да правят адекватни кръвни изследвания и вземащите венозна кръв лаборанти не се учат тепърва върху Вас !?!?!?
Последните няколко пъти имах неприятни случки с пукната вена, а също и известни съмнения в резултатите.
Търся място където не се извиват опашки за PCR или антигенни тестове. Искам да направя
пълен пакет кръвни изследвания и ако имат някакви остъпки за паке ще е в плюс.
С две думи търся нормална лаборатория с нормално отношение към пациента. 
Та може ли да дадете препоръка. Търсих в темите с търсачката ама ядец.

# 387
Аз ходя само в Лаборекспрес до а Окръжна и държа само Люси (с къса червена коса) да ми взема кръв. Тя е изключително внимателна и добра.

Предварително се извинявам за въпроса, но търсачката не помогна, та:
Може ли да препоръчате лаборатория във Варна, където да правят адекватни кръвни изследвания и вземащите венозна кръв лаборанти не се учат тепърва върху Вас !?!?!?
Последните няколко пъти имах неприятни случки с пукната вена, а също и известни съмнения в резултатите.
Търся място където не се извиват опашки за PCR или антигенни тестове. Искам да направя
пълен пакет кръвни изследвания и ако имат някакви остъпки за паке ще е в плюс.
С две думи търся нормална лаборатория с нормално отношение към пациента. 
Та може ли да дадете препоръка. Търсих в темите с търсачката ама ядец.

# 388
  • Варна
В Чайка 185 блок има лаборатория на Статус. Работи една възрастна лаборантка. За първи път от години вземане на кръв нямах кръвоизлив и не ме боля ръката след това. Няма хора или са 1-2. Не знам дали правят ПСР там.

# 389
  • Варна
Лане, имам приятелка, която гаранция, че няма да ти окепази вените, бърза е и компетентна. За съжаление, останалото в поста ти не е налице. Бачка в Лина, а тук съм срещала недобри отзиви за тях. Имат пакети за изследвания, но пък пред лабораторията със сигурност има опашки за ковидни тестове. Та работата е на кантар. Ти си решаваш.

Общи условия

Активация на акаунт