Форумни липси № 9

• 442 894
  • 3 622
  •   1
Отговори
# 2 040
Обърни се към модератор или администратор да ти го смени с такъв дето работи. Това за паролите беше към hrupka - щом влиза във форума, значи има запаметена актуалната парола някъде.

# 2 041
  • Great Britain
Някой знае ли къде изчезна 10 cents? Живееше в Италия. Надявам се да е добре   Знае ли някой?

# 2 042
В Ковид темите имаше много банове. И мен ме баннаха за три дни, защото не съм антиваксър. Непрекъснато ми триеха мненията и като попитах защо са изтрити, получих бан за три дни.

# 2 043
Цитат
Имаше една потребителка “Ева на сцена”,
преди това беше с друго име, от много време и нея я няма.
Имаше здравословни проблеми,малко дете и сигурно затова е спряла да пише.Беше ми симпатична.Преди години съм питала в тази тема за нея,но ''американките'' похвърляха нещо,че я виждат във ФБ по начин,дето по-добре хич да не го бяха споменавали.В началото никът и е бил Evanescence.Много потребителки се затруднявали и я питали ''Ева на сцена'' ли е? Rolling Eyes Тя решила това да е новото и име за по-лесно.

# 2 044
  • При семейството си
Тя не беше ли млад човек за здравословни проблеми…много жалко; ако е имала сериозн такива.

# 2 045
  • София
А с Шанталчето какво става?

# 2 046
Ева на сцена я помня от отчетните теми за бременни (октомврийчета 2012). При раждането имаше проблем. Не знам доколко се е възстановила. Дано да е добре. Симпатична ми беше.

# 2 047
  • Наблизо
Логан,Шантал беше фалшив герой според мен.
Беше някой като този,който поддържа профила Иванка Курвоазие във фейсбук.

Не познавам Ева,но аз като млада пишех основно в СО и клюкарника.

# 2 048
Иванка Курвоазие е Атанас Бачорски.

# 2 049
  • Наблизо
Хаха така ли,ей колко съм неинформирана!
Но с Шантал,съм убедена ,че беше нещо подобно.

# 2 050
Логан,Шантал беше фалшив герой според мен.
Беше някой като този,който поддържа профила Иванка Курвоазие във фейсбук.

Не познавам Ева,но аз като млада пишех основно в СО и клюкарника.

Аз не съм убедена, че беше мъж, защото често се усещаше една нотка на женска конкуренция с другите форумни хубавици.

Сещате се, и сега ги има такива. Като стане дума за мъже и женска хубост, няма начин да не се изтъкнат. Казва или показва някоя нещо, от което се подразбира, че е хубавица, започнат възхитени коментари от други потребителки, и Шантал и сие веднага правят разсейваща маневра, като сменят темата със себе си. Казва някоя мъжът ми еди-какво си, и тази порода задължително - а пък моят мъж пък повече от твоя. Дори бившият ми е по-добър от бившият ти. Вече бивш, дава на бившата си яхтата си, да направи някоя разходка с нея, или поне дебитната си карта, за да направи някой шопинг в мола.

# 2 051
Казва или показва някоя нещо, от което се подразбира, че е хубавица, започнат възхитени коментари от други потребителки, и Шантал и сие веднага правят разсейваща маневра, като сменят темата със себе си. Казва някоя мъжът ми еди-какво си, и тази порода задължително - а пък моят мъж пък повече от твоя. Дори бившият ми е по-добър от бившият ти. Вече бивш, дава на бившата си яхтата си, да направи някоя разходка с нея, или поне дебитната си карта, за да направи някой шопинг в мола.

.....и за какво всичко това? Да докажат на себе си, че са нещо повече ли, що ли...?

# 2 052
  • София
Ама как така мъж?? А тези отрязани уши и други парчета от телОто, на които имахме удоволствие да се насладим, когато благоволеше да ги пусне за част от секундата? А тигровия сутиен? Божке, животът ми е бил фейк!!!

# 2 053
Понякога от един профил може да пишат няколко човека. Simple Smile)

# 2 054
  • Paris, France
И аз няколко пъти питах за christina1980. Не мисля, че е банната. Тя имаше много умерен език и говореше основно за себе си, нейните си радости, страсти, мъки и болки. Пишеше забавно, макар че много се боклучеше сама. Дано да е добре! Ако някой е в контакт с нея - пратете поздрави! Мисля да и драсна, макар и да уважавам личното пространство и да избягвам ненужни излияния. Домъчня ми за нея.

Общи условия

Активация на акаунт