На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Аз последно си взимам за смучене ето тези, по подобие на тук разпространения Стрепсилс.
Взимала съм го на 40ТЛ Декември Blush

# 601
  • Най-красивата страна
За гърло-
Tantum verde
Kloroben 1,5mg,oral sprey-антисептик,при възпаление и болка в гърлото,фарингит,гнойна ангина...

# 602
  • Пловдив
За гърлото има един спрей Majezik.
Доволна съм, май беше аналог на спрей стрепсилс.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Спрея сме го купували,но търся някакви хапчета.

В събота на приятелката ми ѝ дадоха хапчета Majezik вместо спрея.

# 603
  • Пловдив
За гърлото има един спрей Majezik.
Доволна съм, май беше аналог на спрей стрепсилс.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Спрея сме го купували,но търся някакви хапчета.

В събота на приятелката ми ѝ дадоха хапчета Majezik вместо спрея.
Хапчетата Мжезик не са за гърло, те са нещо от рода на аулин,оки, противовъзпалителни и болкоуспокояващи.
Освен,а ко не са пуснали някакви нови таблетки за гърло... Аз от спрея съм много доволна. Последно съм взела и някакъв стрепсилс, но слава Богу не е се е налагало да го ползвам.

# 604
  • Берлин
А някой помни ли какво беше много препоръчваното в темата лекарство за мигрена? От одеве ровя в търсачката, но май през телефона няма да успея. Благодаря

# 605
  • Димитровград
Записала съм AVMIGRAN, ако е това, то е за мигрена.

# 606
Мисля, че хапчетата Маджестик също стават за мигрена.

# 607
  • на Мелмак
Аз съм си взела Авмигран и Мигрекс. Но понеже ми смениха лечението, мога да ви дам някоя кутийка Simple Smile

# 608
Като сте на вълна тенджери и тигани да питам нещо....кой е знакът за индукционни котлони?
Последно купих тиган, на който имаше един куп знаци, но не и европейският (навитата жичка) за индукция, а една касиерка, говореща български, ме увери, че ставал...да ама не!

# 609
  • Mostly in my mind
Важно е частта, която ляга на котлона да е метална, защото индукцията работи с магнит. Така може да се ориентираш.

# 610
Знакът за индукция е универсален, но дори да няма знак, ако магнитът се лепи за дъното, става.

# 611
  • Най-красивата страна
За мигрена-аз съм много доволна от Nimes.
Действат бързо ,евтини са,но ги пия само когато имам мигрена.Не при леко главоболие.

За техника-котлон,печка не купувам от там.
Дребни неща-да.Всичко на вилата ми е от там-миксер,пасатор,тостер.ел.кана....за сега съм доволна.

# 612
Здравейте, и аз да задам въпрос, може да е глупав или задаван, но не ми се сърдете. В групата във фейсбук ме объркаха нещо, затова питам тук. От 31.01. съм с Ковид, установен с ПСР и т.н. В карантина съм до 09.02. включително. Влязох в Хис.бг и си изтеглих даже сертификата за преболедувал. Та на въпроса, колко дни след като ти отпадне карантината, мога да изляза в Турция? В другата група писаха 28 дни и други такива, а аз не намирам точна информация. В неделя мислим да отскочим на пазар и се страхувам да не ме върнат на границата. Благодаря за отговорите!

# 613
Нали никой не гледа сертификати на границата на Турция ?
И аз съм от същия период под карантина и съм със сертификат , но не знаех, че има ограничения.

# 614
Здравейте, и аз да задам въпрос, може да е глупав или задаван, но не ми се сърдете. В групата във фейсбук ме объркаха нещо, затова питам тук. От 31.01. съм с Ковид, установен с ПСР и т.н. В карантина съм до 09.02. включително. Влязох в Хис.бг и си изтеглих даже сертификата за преболедувал. Та на въпроса, колко дни след като ти отпадне карантината, мога да изляза в Турция? В другата група писаха 28 дни и други такива, а аз не намирам точна информация. В неделя мислим да отскочим на пазар и се страхувам да не ме върнат на границата. Благодаря за отговорите!
0879298883 РЗИ Хасково, аз съм им звънила, когато имам съмнения за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт