Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 829
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 885
Що ли влезнах да ви чета. Нямам сланина, нито праз. Мъка.

И утре е ден.
Пък в краен случай сирене и маслини са напълно достатъчни за мезе.

# 886
Охх, беее, чета за о*Рахаля и плача със сълзи.

На работа съм. Гледат ме странно колегите. Аз се правя, че съм се задавила и кашлям. Подминават на скорост..

# 887
  • София
От твоите уста и бъръльо утре в магазина. Ще има сланина.

# 888
Уиш,Люта Мара се вика ,рецептата е на шеф Токев.Чесън съдържа в българската версия .
С О*Рахаля за малко да си изпортя наспорта върху МУ.Глейте колко бързо се учи русото ,а?

# 889

Юхууу, раздразнен кротал! Ще плаши вещица с дългочаршафена контеса, пардон принцеса.
Ако знаеш,колко щур ден имах,че туй тука ми е през клавиатурата.Просто отбелязах на бърз полет,видяното.Не си криви перчема,права съм.Грам ни мой ме подразни никой! Днес!
Ай,чаЛ!

# 890
Аз па не съм права. Полегнала съм. Stuck Out Tongue

# 891
От толкова приказки за манджи си поръчахме среднощна пица, ама айде, нали все още са празници. От утре откривам салатения сезон. Оплаквам се, че пицата е поскъпнала с два кинта и оставихме няколко парчета за закуска, че ми е свидно да се изяде такава сума наведнъж Scream

# 892
Аз па не съм права. Полегнала съм. Stuck Out Tongue
Ето,това признание очаквах.Satisfied

# 893
Сакън, ако искате лягайте, ставайте, но ви поставям лимит от една рецепта дневно за готварския тИфтер на първа страница, щото...не мога хем да ви гоня, хем манджурляци да прехвърлям. Ако всеки ден по 200+ мнения се пускат, скоро ще емигрирам. Към Малдивите най-вероятно.

Лека и от мен.

# 894
Кло Hug къде ме върна. Помня, помня колко весело беше. Със сълзи съм се смяла на диалозите на Мистик и Тета. Дара888 също ми липсва, както и Сънихоби. А великите ни планове за Малдивите помните ли? Цялата стройна организация Joy
О'Рахаля се роди на рождената ми дата и го свързвам с едно хубаво място, на което бях тогава. Ей сега ще си потърся снимките.

# 895
Точно тогава се заговори за увеличаване на детските надбавки, щяхме да спестим от тях и да забегнем колективно на М.

# 896
А в действителност какво стана? Увеличиха ли ги? Или колкото ние отидохме на М?

# 897
  • Германия
.................................................................
Малко мъй срам да призная, че видяхме сметката на почти 2 бутилки шампанско 4ма човека Cold Sweat Но сега смИ мноУ весели. Цункам ви.
Ми то си е за срам. Как може само по половин бутилка на човек. Никакви спортисти не сте Joy

Кло, благодаря за о*Рахал-а, още ми текат сълзите.

Да знаете тази буква "е" я има във всяка дума. Утре ще боря клавиатурата да я оправя иначе ще я заменям с "и" и ще стане весело.

# 898
Добро утро, колко па да е добро като съм се събудила в 3 и кусур и не мога да мигна. Кафе няма да ви слагам, че от таблета ми е зор. Обаче ще се затъркалям да си направя едно, видяло се е, че няма да се спи, то и будилника ми е навит за след половин час. Боли ме половината глава - явно в ляво бръмбарите са повече. Как ще избутам деня идея си нямам. Надявам се вие да имате прекрасен ден, момичета!
п.с мразя О'рахаля, пробвах да го финтирам, но не успях, само ходя след него и оправям глупостите му

# 899
  • Наблизо
Wind,и аз така.Въртя се в леглото и играя на онлайн скрабъл.Притеснено ми е защото трябва да работя днес с детето вкъщи,а обещах че няма..

Общи условия

Активация на акаунт