Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 836
  • 4 271
  •   2
Отговори
# 2 085
Яки, да не е силен соленият разтвор, че ще изсуши лигавицата на носунгела. На една чаена чаша вода не повече от половин, дори четвърт чаена лъжичка сол. И като ще е гадно, 1-2 щипки сода за хляб добави.

# 2 086
Еее, валят козички днес!
Честити да сте, Весе и 13!
От щастие да не се отървете!
Моята сестра също е рожденичка днес.
Хубав, леден ден ви пожелавам.

# 2 087
Малиии,чета ви от 8 ч.Две кафета изпих,над 20 стр.изчетох ...Много болни,чак страх ме хваща.Да се оправяте бързо момичета и децата ви ! Виртуални прегръдки!
Ч.Р.Д .на Весето и на 13! Желая ви здраве ,здраве и пак здраве и много споделеност и спокойствие!
Гърдата още ме боли,даже повече.Бях в ову,а сега съм седмица преди цикъл,а ехо се прави ден два след цикъл и си чакам...Чакам да падне тавана на лятното кино .Дано не се влошат и да не си скубя после косите.Ако някой е минал през нещо подобно,да каже какъв лекар да търся ,моля.
Оплаквам се,че в 7 ч.се подложих на китайски мъчение да завивам сърми.Мразя ,от дъното на душата си ненавиждам тази процедура!Винаги ми се получават гигантски ,раздърпани сърмища! Кухнята е като след бомбардировка- навсякъде ориз,парчета зеле и плота е облян в зелев сок.Позабърсах,но тепърва ще чистя! Казах ли колко мразя да завивам сарми?!?!?!
Хубав ден ви желая момичета!

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 10:58 от umi zoomi

# 2 088
  • Пловдив
Ау, Уми...то и аз мразя, ама па още в 7 няма да ги почна Simple Smile
За доктора...помня, че личната ме прати тогава нейде...виж,
Скрит текст:
намерих листчето Д-р Митко Желязков 0887/504450 мисля е в Онкото, ама това да не те плаши. Хирург е.

# 2 089
Весе, Търтинки - честити да сте! Много здрави най-вече, успешни и щастливи! Лочкам вода за ваше здраве, за нещо по-твърдо, след време, пак ще ви уважа! Simple Smile

Днес пак съм на лекар, дано не повторя фиаското от вчера, че …
Навън е студено, хич не ми се мърда ама няма как.

# 2 090
Скрит текст:
намерих листчето Д-р Митко Желязков 0887/504450 мисля е в Онкото, ама това да не те плаши. Хирург е.
Благодаря.Утре ще питам ендокриноложката за евентуално направление ако не ще ходя на частно.Защи ми трябваше да чета в нета.Яко се ошашках.

# 2 091
13, бързам да ти честитя преди да ми изскочи от ума.
Жива и здрава! По-малко работа повече удоволствия!

# 2 092
Уми,не чети в нета ща замоля! Каквото си мислиш, да не се случва пожелавам. Но пак да завторя, не чети. Лично знам до какво води това четене..сестра ми беше почти изкукала 😒 Всеки ден си поставяше диагнози по интернет и ми звънеше да ми каже какво да направя като ритне камбаната. Толкова ме беше стресирала, че вече си я представях в усмирителната риза... Беше кошмарен период.

# 2 093
  • Пловдив
Скрит текст:
Благодаря.Утре ще питам ендокриноложката за евентуално направление ако не ще ходя на частно.Защи ми трябваше да чета в нета.Яко се ошашках.
споко...
Скрит текст:
онова не  боли.

# 2 094
Честити да са рожденичките!!! Hug
Хубав ден е днес!!! Двама мои близки другари също празнуват на тази дата!

Бабри, благодаря за предложената помощ. Няма да го забравя и при нужда ще се възползвам! Heart Eyes

Благодаря за хубавите думи за щерката. Наистина най- важното е да са здрави и щастливи. Всичко останало е само бонус. Човек се ражда с определени качества и черти на характера. Тя от ден Първи е "визионер". Grinning  Тежкото при толкова амбициозните хора е КОЛКО трудно приемат и преживяват всяка една загуба, от каквото и да било естество. Да, след това се изправят и продължават още по- целеустремено напред, но всичко, което е различно от плана, който сами са си разчертали и следват, колкото и незначително да е, първоначално ги съсипва просто. Поне такива са ми наблюденията от щерката и близка дружка.

Прошка/ Сирни заговезни е началото на март тази година, ако не се лъжа.

Тили, и ти ли си в чужбината?

Не живеем в Бг, да. Но сме си наблизо, в Европа съм. Ако сега пАлна колата, може и да успея да се прибера за новините в 19. Grinning

# 2 095
Весе, 13, честити да сте! Да сте много здрави, заедно с любимите ви хора, много щастливи и обичани!
ogitsa, да ти е жива и здрава сестричката, честита празник и на нея!
На 6 март е "простени поклади", както се казва в моя край.
Захващам тръстиката, а ми се спи Sad

# 2 096
Усещам как в последно време прагът ми на толерантност и търпение е станал много много нисък.Писна ми да чета за безумия,от всякакво естество.Баш по темата това видях в една тема вчера.

Дразнят ме адски много некомпетентните хора,държащи да се изкажат на всяка цена,неверните твърдения,които изтъкват.Вчера например,една особа спореше,че нормалното раждане било операция 🙍🏻‍♀️🤦🏻‍♀️!?В комбинация с тежкия пмс,който ме гони последните месеци,съм като буре с барут 🤯

# 2 097
Уми, мен ме е боляла едната гърда. Оказа се мастит. Хирургът ме пита - кога кърмихте последно? Аз - преди 10 години. Той Dizzy Face  Бая ме болеше, но с АБ всичко се оправи. При теб обаче ми се струва, че ще е друго, по-безобидно.
Трябва да ходя на мамолог, гинеколог и зъбар. Просто прекрасно!

# 2 098
Ей пак ли ще се пие днеска?! 😂
Честити да сте Веси,13! Здравето да е с вас,парите в джобовете и мъжете на каишки. 😁 Без ядове и проблеми,да си постигате всичко. 🤗🤗❤❤🎉🎉
На Оги сестрата също да е здрава!
Кло,много хубав гоблен! Браво.
Якче,точно вчера сестра ми ми каза някакъв спрей,с който оправила задна хрема на детето,обаче как беше... 🤭 Пийк го беше написала в другата оплакваческа. Скъпичък е,но май ефикасен.
Не съм правила дубъл на Синеочката,притеснявам се,че досаждам вече. 😁 Ще ви я пусна пак,обещавам! 🤗
Уми,мен ме боляха преди цикъл,едната повече. Странното е,че след като ми мина,продължиха да ме болят. 🙄 Не знам от какво ... Иди се виж ти. Дано да не е нещо сериозно.
Друго какво четох? Забравих вече.
Съншайн,Оги да докладват как са децата и Ре да се разпише до къде я докара?

# 2 099
Елифче,от твоите уста в Божиите уши.И мен ме боли доста и все повече с наближаването на цикъла,но не е ПМС този път.Никога не ме е боляла така,а аз не съм лигла,търпя до последно.

Общи условия

Активация на акаунт