Да се оплачем... 2022

• 2 037 858
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 830
  • Бургас
Много ми е тегаво.....
Само мрачни мисли имам в главата си...
Няма оправия,за съжаление.....
Само лошо,лошо и пак лошо...
Писна ми!

# 13 831
Отворено не мога да нося и лятото доброволно си варя стъпалата  Като си помисля за всичките камъчки, прах , кал и ла*на по улицата, предпочитам да съм сварèна.

Аз пък до неотдавна не носех отворени обувки, защото не намирам пръстите на краката си красиви 😆 Но го преодолях, де, като се наклепам с лак бива.

# 13 832
Оплаквам се, че цялата седмица ми е крива. Каквото и да захвана, все с мъки става. Детето е със сополи, а кучето -повръща. А утре е петък, 13и. Достоен завършек на тази седмица.

# 13 833
  • Точно където трябва
Детето и малко температура вдигна. 37.3 А днес казваше, че я боли главата. Беше и заспала като се прибрах от работа. Какво е това разболяване сега- само температура, ниска и подозирам, че повече няма да вдигне. А и утре задължително трябва да съм на работа...

# 13 834
Честит празник на малкото Тарти 🌻
Двайсти път влизам и все забравям да честитя, то денят свърши.

# 13 835
karzz, и това ще мине. Горе главата! Гуш с прехвърляне на позитивна енергия.

*PipiLota*, нека утрешният петък 13 ти, напук на всички поверия и предубеждения, прекрати лошата серия, дето ти се е натрупала тази седмица. Казах!

Като казахте за мръсотия и отворени обувки се сетих за милия ми дядо как се възмущаваше колко са ми черни краката след цял ден игра навън.
Голям образ беше, ей. Изобщо не можеше да готви, но с такъв мерак заставаше зад котлона да ни сготви, че сърце не ни даваше да не ядем. Като питаше с грейнали очи, дали ни харесва, ние едва преглъщахме и кимахме "много е вкусно дядо". Извинете за лиричното отклонение. Голям човек беше и много силен позитивен образ в живота ми. Липсва.

# 13 836
Детето и малко температура вдигна. 37.3 А днес казваше, че я боли главата. Беше и заспала като се прибрах от работа. Какво е това разболяване сега- само температура, ниска и подозирам, че повече няма да вдигне. А и утре задължително трябва да съм на работа...
Преди Великден моята дъщеря беше така. Вечерта ми се стори топла, но реших, че слънцето е напекло в стаята ѝ, която е със западно изложение. Сутринта, като я целувах за чао, пак ми се стори топла. Мушна термометър - 37.2. Пи един Нурофен и за един час я свали. И после нищо. Явно някакъв такъв вирус обикаля.

# 13 837
Янтра, предпоследния чифт си го взех от обувки. бг

Част от главата целина днес я направих на "картофки" по рецептата на Жаки. Щерката мнооооооого ги одобри. Но тя е хиена- веднага попита каква е тайната съставка и кое им придава такъв вкус, който явно е разпознала като нетипичен. 
Но пък вчера в нудлите не усетиха нещо по- различно, нито, че ги ядоха без поръсен отгоре пармезан. Grinning Много им харесаха, дори днес питаха, няма ли още останали от тях.

# 13 838
Много ми е тегаво.....
Само мрачни мисли имам в главата си...
Няма оправия,за съжаление.....
Само лошо,лошо и пак лошо...
Писна ми!
както ти е писнало, ще избуташ и утре и вдругиден 🤗
Ще ме извините, но тия Биркита или там, както се наричат, са грозни.за мен са грозни. Не бих обула такова нещо никогиш. Може да е удобно, ама ми е грозно.

# 13 839
  • Бургас
Дай Боже,Сирос!
Дай Боже!

# 13 840
Всъщност детските бирки или както се казват съвсем не са лоши. Отгоре са красиви, а подметката почти не се вижда.

Честити да са рождениците. То и аз се сетих де

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 23:09 от sigma

# 13 841
Честито Тарти! Много здраве и щастие!
Биркенщок в момента май в ансуеър са изгодни
Чудя се да поръчам ли

# 13 842
Още малко и съвсем ще изплискам легена. Нямам повече нерви и енергия да се разправям с ММ. Просто...
Започвам да обмислям от ония мълчаливите лагери, без телефони, без интернет и без комуникация с хора. Една седмица само медитации.

Сирос, съгласна съм. И на мен са ми много грозни. Изискват време за свикване с гледката, ама като виждам, че  и тийнейджъри ги носят, и добивам самочувствие Grinning

# 13 843
Освен, че не са ми симпатични ами и ми приличат и на мъжки. Ясно е , че държим на комфорта и трябва да си стъпала стабилно, след едно бягащо и тичащо торнадо. Но като компромисен вариант, бих сложила тези с панделката отгоре. Миналото лято бях пощуряла да си купувам чехли с панделка отгоре и по магазините в мола т.н бяха напускали именно този тип немските с панделка отгоре.

https://www.pipilota.bg/pastelno-rozovi-chehli-s-pandelka.html

# 13 844
  • София
Не харесвам пайети, но синята рокля е много красива.
И на мен не ми харесват визуално биркенщоците. И не смятам да си купувам. По- добре едни рийбок да туря.

Честито на рождениците! Живи и здрави да са,всичко по вода! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт