? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 552 155
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 100
  • Буркина Фасо
Обадиха ми се от 6-то Районно,че имали да ми връчват електронен фиш за автомобила.Цитираха ми имената и адреса.Автомобилът е на съпруга ми на името.Номера не беше скрит(който ме търси).Нов вид измама или вече ги носят по домовете?
вместо да се тюхкаш защо не отидеш на място в КАТ ?
там ще видиш какво , къде. .. плащаш и си спокойна.

# 14 101
Обадиха ми се от 6-то Районно,че имали да ми връчват електронен фиш за автомобила.Цитираха ми имената и адреса.Автомобилът е на съпруга ми на името.Номера не беше скрит(който ме търси).Нов вид измама или вече ги носят по домовете?
Ако колата е на името на съпруга, то и фиша трябва да е. За да се изаде на името на шофиралия, когато това не е собственика, се подава една декларация от собственика.
Иначе фиша би трябвало да може да го проверите и платите онлайн през сайта на МВР - https://e-uslugi.mvr.bg/services/kat-obligations вече уж и невръчените излизали при справка.

# 14 102
  • София
Това е начинът или кварталният да ти го връчи. В рамките на 14 дни от връчването можеш да платиш с отстъпка. Активизирали са се в последните седмици предколедно с връчването на електронни фишове.

# 14 103
  • Буркина Фасо
Ако колата е на името на съпруга, то и фиша трябва да е. За да се изаде на името на шофиралия, когато това не е собственика, се подава една декларация от собственика.
Иначе фиша би трябвало да може да го проверите и платите онлайн през сайта на МВР - https://e-uslugi.mvr.bg/services/kat-obligations вече уж и невръчените излизали при справка.
виж какво пише в синьото поле на сайта.
"В резултата от проверката по избрания от Вас критерий ще се визуализират връчените и неплатени наказателни постановления (НП), фишове и/или електронни фишове по Закона за движението по пътищата и/или по Кодекса за застраховането, издадени в качеството Ви на физическо лице или на законен представител на юридическо лице."
първо трябва да ти го връчат за да го видиш.

# 14 104
  • Далечният изток
По-нагоре друго пише:

наред с проверката за връчени и неплатени задължения по ЕГН/ЛНЧ на задълженото лице, се проверява и за наличие на издадени на лицето невръчени НП и/или електронни фишове;

# 14 105
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
7 клас момчетата не знаят на коя свят са,  вероятно учи и за кандидатстване, едва ли ще седне да чете книги, освен ако не е запален читател, а ако е такъв нещата, които иска са му ги купили.
А и тук избора на англоезични книги е много ограничен.
Ще заминава да учи в Англия и затова исках да е нещо,  поне да упражнява

в Ориндж има избор от книги на английски за всякакво ниво - купи му ваучер, а той ако иска ще го даде за книга, ако иска за дрънкулка или за каквото си избере.
и някаква дребна закачка за да не е само пари.

# 14 106
виж какво пише в синьото поле на сайта.
"В резултата от проверката по избрания от Вас критерий ще се визуализират връчените и неплатени наказателни постановления (НП), фишове и/или електронни фишове по Закона за движението по пътищата и/или по Кодекса за застраховането, издадени в качеството Ви на физическо лице или на законен представител на юридическо лице."
първо трябва да ти го връчат за да го видиш.
Преди повече от година го направиха да показва и невръчени и го обявиха официално, даже по новините беше. Затова го написах изрично, че вече го прави, даже и в началото на страницата си пише. Но аз не съм имал фишове за да тествам лично.

Мислиш ли, че като постоянно пишеш в червено глупостите ти стават по-важни??? Само дразниш повече.

# 14 107
Никакъв квартален не ги носи при нас. Пускат известие в пощата.
Влязох сега да проверя, но само ми вЪрти тази справка..и не се отваря.

# 14 108
  • София
Нещо не ми е ясен този казус с фиша. Защо се обаждат на теб, след като собственикът е друг? Мъжът ти декларирал ли е пред КАТ, че ти си карала колата при предполагаемото нарушение?

# 14 109
  • София
Преди да поръчам от тук... все се чудя този тип плащане(на каса) и вземане от магазин - дали се води онлайн покупка и дали ще важи 14 дневния срок
без основателна причина...
За емаг - знам че няма проблеми.
Скрит текст:

# 14 110
  • София
Онлайн покупка е, да.

# 14 111
По въпроса с паспорта в понеделник ще бъде готов.

Да попитам за мнение за подарък за шеф-жена, щеше да е портрет, но в последния момент отказаха.

# 14 112
  • София
добре, само дано не ме карат да пращам до Варна.

Къде трябва да проверя какви документи искат за "безплатна" винетка... майка ми има право но заради бумащината и декларации не й се занимава..

# 14 113
По въпроса с паспорта в понеделник ще бъде готов.

Да попитам за мнение за подарък за шеф-жена, щеше да е портрет, но в последния момент отказаха.
Не разбрах какво точно питаш.
За безплатна винетка,майка ти с телк ли е?Ако да и автомобилът е на нейно име в соц.грижи в общината по местоживеене.Там ще кажат какво да занесете.

# 14 114
  • Буркина Фасо
добре, само дано не ме карат да пращам до Варна.

Къде трябва да проверя какви документи искат за "безплатна" винетка... майка ми има право но заради бумащината и декларации не й се занимава..
в гугъл, разбира се
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … i/uslugi-814/2198

Общи условия

Активация на акаунт