Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 464
  • 989
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм пускала в Дъглас поръчка само с точки и нямаше проблем, но се начислява доставка 4 лв. Ако искате безплатна доставка - не става, трябва да направите и друга поръчка. Иначе по-миналата година ги осребрих във физ. магазин - нямаше проблем, но много артикули липсваха, а миналата седмица почти нищо нямаше налично във физ. магазин и пак ще пускам онлайн.

# 691
Имате ли отзиви за този продукт: https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-oostni-alsami-za-oostni/cor … -tint-5-5gm-19oz? Гледам продуктите 2 на цената на 1; сакън да не изпусна намалението 🤣

# 692
  • София
В Парфимо тихомълком са променили кода за отстъпка от SAVEBG14 на onlinepromo14 за поръчка над 140лв.
Финализирах след няколко опита да въведа първия и късно видях втория. Дано при вас поне той работи. Black Opium Extreme - тестер за 148 лв. и Круизния Ангел 2020г. на 81.90 лв.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 19:45 от vodica

# 693
Не мога да им схвана логиката на Дъглас с тия точки. Онзи ден поръчах нещо и съответно реших да си използвам точките, преди да изтекат. Парфюмът дойде, нещата с точките ще дойдат утре май. В отделен кашон... надявам се не метър на метър както последния път и да се търкалят дреболиите на дъното. В смисъл, не ги пращат заедно с поръчката, плащат два пъти куриер... тогава защо изискват да правим поръчка, за да си ползваме точките, като реално не пестят нито от логистика, нито нищо. Сърчът в сайта им е един от най-трагичните изобщо... търсиш по ключови думи, излиза ти от кол и въже стока, промоциите не са им ясно обозначени и уж до определен процент,  а като вземеш да разглеждаш, тези с високия процент са едва няколко. Кодовете за отстъпка са почти неизползваеми с безумните им активации...
Извинявам се за хейта, ама съм им набрала.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 00:34 от tuali

# 694
parfumi-shop.net - нов код - newyear  - 6 %  на всичко.

Код  "WELKOME" не е валиден.

# 695
Мисля че се получи добра цена
С приложението на еМАГ

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 08:19 от Mimeto74

# 696
# 697
Пристигна ми Cedrat Boise от Нотино, отне им три дни доставката - напоследък май бяха по-бързи. При мен за съжаление е доста нетраен, може би наскоро е жестоко реформулиран. Около нова година карах ковид и още се възстановявам, но не загубих обоняние, проблемът определено ми е само с този парфюм. Sad

# 698
Здравейте, търся код за отстъпка за този сайт
https://www.my-origines.com/
Някой случайно да има? Simple Smile

# 699
# 700
Момичета и момчета в този сайт намерих нещо ,което го няма другаде и даже ми потвърдиха поръчката..Обаче нещо е странен май .Някой знае ли го ?
https://www.parfumsbg.com/

# 701
  • София
Ти направо си извадила късмет, че са ти потвърдили поръчката. Simple Smile Milen™, мисля че беше получил нещо от сайта преди време и писа, че всичко е наред.

# 702
Ти направо си извадила късмет, че са ти потвърдили поръчката. Simple Smile Milen™, мисля че беше получил нещо от сайта преди време и писа, че всичко е наред.
Такава памет си пожелавам през 2022г., magicjo ! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

mimozata, ако нямаш проблем с наличността, значи нямаш никакъв проблем там!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 14:44 от Milen™

# 703
  • Франция
Привет, дами и господа Simple Smile Пристигна ми поръчката от Spray Parfums, направена на 14 януари с кода за 22 % отстъпка. Всичко е наред с парфюмчето, добавени са ми и 5 пробички, от които четири са точно тези, за които ги помолих, а петата е на Oriana - сигурно защото са ме чули тука да я споменаваме с Milen™ Wink
Доволна съм, както винаги Hearts

# 704
  • София
Ето това имах предвид за parfumsbg.com. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт