Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 393
  • 989
  •   1
Отговори
# 870
Какво пропускам, че не ми хваща  VALENTIN в спрей? Регистрирах се и се логнах. Трябва  ли да имам предишна поръчка или кода не важи за всички продукти?
Нищо не пропускаш, не си ти виновна. Имат проблем с профилите на доста хора.

Драсни тук: https://www.sprayparfums.com/en/customer-support/

До 1 час ще ти го оправят.

# 871
Здравейте, от къде пазарувате Hermes на добри цени? Или ги дебнете в различни сайтове, че май май не се различават много цените? Благодаря

# 872
  • София
Какво пропускам, че не ми хваща  VALENTIN в спрей? Регистрирах се и се логнах. Трябва  ли да имам предишна поръчка или кода не важи за всички продукти?
Кодът е за всички продукти, но ако го изписваш както по-горе, пропускаш едно Е - кодът е VALENTINE. Simple Smile

# 873
  • София
Привет, сподеям позитивен опит за нов за мен търговец - pmparfumi.bg. Първо им писах мейл, дали наистина имат Mancera Royal Vanilla/тестер/ и Mugler Pure Havane/търговски продукт/ - върнаха ми бързо  положителен отговор, след което направих поръчка за тези парфюми и ден по-късно ги взех от Спиди. Доволен съм от pmparfumi.bg - ще ги добавя към личния списък с надеждни търговци. Много се радвам, че се докопах най-сетне до Mancera Royal Vanilla Animal Heart Eyes Cat
Редакция: забравих да допълня, че не знам дали тази мансера има версия с магнитна капачка, но моята бройка е с въртящите се винтови капачки.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:02 от Deetron

# 874
  • София
Явно проблемът си е в сайта sprayparfums. Правилно изписан кода не го приема. Писах на бравотовчедка ви Дебора, да видим какво ще ми отговори утре.

# 875
  • София
При мен работи кодът (изписвам го ръчно), но е факт, че при предишната им промоция имаше момент, в който трябваха няколко опита, за да се активират едновременно кодът за мостри + промоционалният код. Явно сайтът от време на време наистина не функционира 100% изрядно, дано обърнат внимание, след като очевидно получават редовно запитвания по темата. Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:26 от Klodilia

# 876
Скоро някой каза, че е пазарувал от skins.nl. Виждам, че са променили метода на плашане, вие с какво платихте освен с revolut ?

# 877
  • София
Интересно, аз не виждам такива опции в skins (https://www.skins.nl/en/ordering-and-payment) - в коя секция са посочени? При мен се визуализират познатите методи на последната стъпка, ако се опитам да финализирам поръчка:

# 878
Klodilia, благодаря за съдействието, ето какво правя аз:

1. Поръчвам си нещо:

2. Искам да си платя

# 879
  • София
Milen, натисни change payment or shipment method и ще ти се отвори това.

# 880
  • София
Milen™, цъкни върху Change payment or shipping method и би трябвало да ти даде да избереш някоя от другите опции, не Ideal. Simple Smile
Писали сме заедно с magicjo. Simple Smile

# 881
magicjo, Klodilia, благодаря ви момичета! Flowers Hibiscus

# 882
  • София
Късно виждам, за да помогна с инфо и се радвам, че момичетата са ме изпреварили Simple Smile
Направих вчера поръчка в skins.nl и платих с Visa по описаните по-горе стъпки.

# 883
# 884
  • Бургас
Перфектни цени във Венерата за Алегориите на любимите ми Герлен тестер- Granada Salvia, Aqua Allegoria Ginger Piccante, Aqua Allegoria Coconut Fizz и други 89лв. за брой.Mask

Общи условия

Активация на акаунт