Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 720
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 90
Хаха, да, Лидъл мислят за всичко 😄

# 91
Днес минахме покрай магазина привечер, така хубаво свети на фона на сивото небе 😁Учудих се защо е толкова тихо и безлюдно, а ММ ми припомни че е затворен 😂

А то тези цветове нали дават различен вкус, не съм яла триколоре скоро, но май така беше. Thinking
Даваха вкус едно време, вече са като мокър картон Rolling Eyes Но за идеята на цветовете давам идея да се направят с просто овкусяване без сос
Скрит текст:
Сваряваш пастата и оставяш настрани. Настъргваш кашкавал в купичка, да има към 2сл за порция и оставяш настрани. В тиган (ако готвиш за повече хора направо в тенджерка) загряваш повечко олио, добавяш малко сол и черен пипер и запържваш ситно нарязан лук, някъде по половин глава на порция. Като стане прозрачен лука добавяш домати нарязани на ситни кубчета, около един домат на порция. Добавяш и кайма, 1-2сл на порция. Каймата като престане да е сурова добавяш отцедената сварена паста и бъркаш с две шпатулки да се омеша и да се запържи леко всичкото. Ако е сухо доливаш още малко олио или масло, с маслото става ароматно. Пробваш на сол. Сваляш от огъня и добавяш и още малко черен пипер, ако имаш мащерка малко или чубрица ама не много от нея, и почваш да добавяш настъргания кашкавал, лека полека, с бъркане, да се омеша. 

# 92
Днес минахме покрай магазина привечер, така хубаво свети на фона на сивото небе 😁Учудих се защо е толкова тихо и безлюдно, а ММ ми припомни че е затворен 😂
Как ще е затворен? Работи си, дори напазарувах набързо одеве.

# 93
Колите се разпродадоха. На някого да му се е паднала разходка в космоса Simple Smile Честита нова година. Весела и щастлива.

# 94
  • In transit
Aма казвайте и какви късмети са ви се паднали, каква е тази оскъдна информация. Smiley

Дайте идеи за приготвяне на паста Триколоре. Взимах я от Лидл и ми отлежава.

За много години! Благодаря за уютната тема.

На мен ми се падна късмет и учение...та мисля какво да почвам да уча. Grinning

Соулче, ето ти от мен рецепти с паста. Принципно би трябвало да имат различен вкус различните цветове в пастата, но се усещат съвсем леко. Така, че може да си направиш който сос искаш към нея.

От новата брошура нищо не си харесах, но ще се разходя до Лидл тия дни да видя дали няма нещо интересно намалено.
И да ви питам, някой вземал ли е от сушените смокини на Детелина и дали е забелязал нещо странно във вкуса? Бях ги купила преди месец може би от Лидл. Няма такава гадория на вкус. Имат ужасен вкус и мирис на химикал. Сега ме е страх да отворя пакета със сушените сливи на същата фирма.

# 95
Здравейте!
Има ли сред вас такива,които са ползвали електрическа грейка за крака?
Купих такава за майка ми,но като я включих да изпробвам топлеше едва-едва на последната степен.
Дали са всичките такива или просто се е случила с дефект.Върнах я естествено,но не ми я подмениха ,а направихме рекламация и ще чакам или да я поправят или да я сменят,но в рамките на месец
и аз взех за подарък и сега се чудя дали да я връщам, реших да я изпробвам, но то почти нещо не топли. Излишна покупка.

# 96
  • Асеновград
Отзив за кошниците https://www.lidl.bg/p/niski-ceni-golemi-nahodki/multifunkcionaln … -shranenie/p65098
Взех харесаха ми, не само като цена. Разликата с тези на Юск които съм имала, е че са по твърди. Дали ще са по трайни тепърва ще видим. И имат отвори за отцеждане отдолу.

# 97
  • Г. О.
Видяхте ли някъде фитнес ленти? Може би и те са сред липсващите артикули?

# 98
  • София-Младост
Видяхте ли някъде фитнес ленти? Може би и те са сред липсващите артикули?
Те са от четвъртък;)

# 99
  • Г. О.
Ала-Бала, благодаря! Кой да гледа..

# 100
Ходих за пастети аз, на касата ми казаха, че до 5 бр. били на промоционална цена, шестия и нагоре се таксували на редовна. Не видях в електронната брошура да е отбелязано.

# 101
  • София-Младост
Ходих за пастети аз, на касата ми казаха, че до 5 бр. били на промоционална цена, шестия и нагоре се таксували на редовна. Не видях в електронната брошура да е отбелязано.
На първата страница със звездичка и малки букви най-долу пише.

# 102
  • Sofia
То пише, ама как да се знае, за кой артикул се отнася, да имаше зведичка при пастета (в случая)... Или за цялата брошура е валидно?!

# 103
  • Варна
Ами според мен ясно си пише, че е за цялата брошура.

# 104
  • Бг-мама
Да се оплача сивата голдеса е заменена с нов вид молбона във синя опаковка. Така ме е яд. Взех последните 5 сиви голдеси. И при нас няма от еднократните бръсначи.

Общи условия

Активация на акаунт