Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 115
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 890
Соул, дезинфекциращият ефект е само от чаеното дърво нали, няма някакви други антибактериални съставки? Този ли е?

# 1 891
Да, това е кремът.

# 1 892
При вас липсва ли кус-кусът на Загария?

# 1 893
Някой дали не търсеше дива сьомга - при нас има:

А това е остнало от брашното Белбейк, надолу вече са на РС

# 1 894
Крема е много добър според мен, миризмата му е леко странна, но пък много добре ми хидратира ръцете. Повече ми хидратира в сравнение с по големите тубички в бяло със зелената капачка.

# 1 895
Някой дали не търсеше дива сьомга - при нас има:

Тия кутии винаги ли изглеждат така, все едно са разопаковани по 5-6 пъти?

# 1 896
  • София-Младост
За пръв път я виждам тази сьомга...аз купува дива но в разфасовки по 0.250 кг мисля...даже се учудих като написахте цена 28лв.

# 1 897
  • Пловдив
Аз пък тази дива сьомга сефте я виждам...щях да взема, ама с тия намазани подправки отгоре се отказах.

# 1 898
  • СОФИЯ
Взимала съм такава разкъсана хартиена, беше последната. Вътре е вакумирано в найлонова опаковка. За голямата дива сьомга пиша, тя не е розова на цвят.

# 1 899
От седмици при нас липсват мъжките рол-они на Сиен. Как е при вас? И да похваля крема за ръце с чаено дърво. Ако не сте си купили- сега е момента. На предната промоция бяха по 0.99, сега са малко повече.

Не ми хареса този крем.  Много бързо свършва, мирише силно, но след 5 мин. изчезва този силен аромат. Ръцете ми бяха много сухи след ползване на крема. Не бих казала, че подхранва и омекотява кожата. Не бих повторила покупката.

Чаеното дърво изсушава. Поне при мен после ръцете са ми сухи и ме дразни. А и този крем мисля, че е дезинфекциращ, а не нормален крем за ръце за хидратация.

# 1 900
Да чаеното дърво наистина изсушава и притежава куп други добри особености, сред които и естествен антисептик.
И според мен този гел е по- скоро Дезинфектант обогатен с разни неща, които не го правят толкова агресивен за всекидневна употреба, както масовите, на спиртна основа 🙂

# 1 901
https://www.lidl.bg/p/syuznici-za-silen-den/krem-za-rce/p65744
Точно подхранващ и овлажняващ си е!

# 1 902
  • СОФИЯ
... Взех и сладко с манго, портокал и чили. Дано е вкусно, както звучи.
Когато го опитате напиши отзив моля.

# 1 903
  • София
Момичета, да сте срещали по софииските магазини някъде останала дървена кухня от тези, които пускаха по празниците?

# 1 904
Някой ще ми каже ли дали тези "тампони за почистване на грим" могат да се използват с измиващ продукт за лице- гел, пяна и т.н.? Пише да се мокри с вода и при необходимост, и с лосион за грим...🤔 Преди време бяха пускали едни тампони от (мисля) микрофибър, които като че ли имаха и торбичка за пране...Някой може ли да ги снима и да каже как се използват те? Въобще...мнение има ли за тези, които съм взела (от дните на "големи попадения" са)? 🙂

Скрит текст:

Сметаната 12% ми хареса, но ми прилича на вкус повече на някакъв йогурт...Не е чак уау за мен, предпочитам си заквасена сметана 20%. 😃 Но за 1,09 лв взех 5 кофички...🙂

Общи условия

Активация на акаунт