Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 710
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Пловдив
Като чета Брадата...аз снощи прибирайки покупките също попаднах на интересен разговор клиент-управител, извън касите...
Скрит текст:
Жената беше дошла да сменя/връща уред, който не работи. Управителката/заместничка беше или нова/ и казва, че тя, клиентката, можела така през 2мес да идва и да заменя уруда, за да и се удължава гаранцията...Жетата и казва, че уреда не работи. Да де, ма вие сте го купили преди година и не видяхте ли, че не работи? и такива...накрая се скараха за копие от рекламацията явно, щото на висок тон управителката и каза, че няма да и даде копие, а жената си го искаше, понеже това и е оправдателен документ! Недоумявам честно...кво беше, кво стана...

# 2 401
Добро утро !
Доста назад се върнах в темата да видя дали има мнения за ей този уред но не открих ,ако някоя го има може ,ли да сподели върши ли работа  ? Simple Smile

# 2 402
Колко да увеличи гаранцията така...само с до 30 дни може - времето за което уредът се ремонтира. То не почва да тече нов срок от 2г...много е паднал левъла явно, незапознати служители със закона, поведението не коментирам, но крайната некомпетентност ме изумява ... не й е мястото там на тая госпожа, поне докато не седне да попрочете за гаранция и рекламация. Дотогава- да викне някой компетентен.

# 2 403
  • Бургас
Пийк, благодаря, душко! Аз през телефона погледнах, пък що в бяса си не погледнах в сайта, да ме пита човек... Споделих им впечатленията си подробно и въпреки че не ми даде да се регистрирам и за томбола (не че ми е било някаква цел това де), се надявам писаното да стигне до тях и да вземат някакви мерки по припомнянето на разни неща на разни хора!

Иначе ще трябва да почивам от Лидл и не само тия дни май, че ще пазим дома вероятно Sad

# 2 404
Като чета Брадата...аз снощи прибирайки покупките също попаднах на интересен разговор клиент-управител, извън касите...
Скрит текст:
Жената беше дошла да сменя/връща уред, който не работи. Управителката/заместничка беше или нова/ и казва, че тя, клиентката, можела така през 2мес да идва и да заменя уруда, за да и се удължава гаранцията...Жетата и казва, че уреда не работи. Да де, ма вие сте го купили преди година и не видяхте ли, че не работи? и такива...накрая се скараха за копие от рекламацията явно, щото на висок тон управителката и каза, че няма да и даде копие, а жената си го искаше, понеже това и е оправдателен документ! Недоумявам честно...кво беше, кво стана...
Олеле ... От обща култура трябва да знаят, че при предаване на стока за ремонт се дължат документи на купувача с описание на започващия процес и данни за стоката оставена за ремонт. Щом и в Лидъл стигна а до там да се налага да викат КЗП явно трябва да си направят пресяване на персонала. Това че някой клиенти злоупотребяват също го има. Няма да забравя преди 2-3 години една дама дето служител от магазина директно и пълнеше количката със стоки с изтичащ срок на годност. Тогава се майтапех, че сигурно и дрехите с които се беше нагласила ги взема за по месец два и след това ги връща, но явно не е майтап за някой филиали.

# 2 405
Дали има заешко в момента в Лидл в София, вчера не открих имаше само  малки прасенца. Преди съм виждал и извън брошурата да е налично.
А за крема сиренето има разлика вкуса детото новата опаковка не го яде ( не и хареса ) интересно, че след 4-5 дни отворено вкуса се промени седеше тотално на топчета вече в старата опаковка не ми се слувало никога като забравя отворено няколко дни. За жалост много го харесвах и пазарувах много от него както и рикота...

# 2 406
Да попитам отново за сметановия крем за мазане от тази седмица. Как е на вкус, харесва ли ви?

# 2 407
  • Пловдив
Колежка ми говори за нов ликьор с мандарина/портокал? Някой нещо..? Simple Smile

# 2 408
  • софия
Ликьор Кумкуат от четвъртък?

# 2 409
  • Пловдив
да, явно е това...на стр 41, ама той е 200мл Simple Smile

# 2 410
Да попитам отново за сметановия крем за мазане от тази седмица. Как е на вкус, харесва ли ви?
За мен е много хубав, но скоро не съм взимала.

# 2 411
да, явно е това...на стр 41, ама той е 200мл Simple Smile

разреждаш с водка/ром Joy

# 2 412
  • София
И на мен новата Голдеса не ми хареса. С друга консистенция и вкус е. За нула време се вмириса на мухъл. Последния път взех от крем сиренето, на което пише, че е с прясно сирене или нещо подобно. Имам добри впеченления от сметановото крем сирене-ще тествам отново и него. Иначе и на мен един от любимите продукти ми беше Голдесата 300гр.

# 2 413
На мен любима ми беше когато беше малка като другите два вида. Joy
После само нея я цвъкнаха в голяма кутия, щото ...всъщност все тая с каква цел беше, но ми идваше не ок...

# 2 414
Някой купувал ли си е солната лампа?Отзиви за нея ,че се чудя дали да я купя?Колко време издържа,има ли ефект?

Общи условия

Активация на акаунт