Променя ли се мъжът женкар?

• 13 785
  • 333
  •   1
Отговори
# 225
Ми изплиска легенчето. Сърби я, няма кой да я почеше и си показва магариите тука.

# 226
Първо реших, че е Даскалка, но вече съм сигурна, че е просто пързалка. Язък, веднъж и аз се хванах. Лека вечер. Моля модератор да заключи темата, това е подигравка с всички жени, които си отделят от времето в опит да спасят и да помогнат!

# 227
  • Германия
Ако не заключат скоро темата ще колабирам от смях.
qgodka1212, я вместо да даваш все повече и повече жокери, направо изпльоскай своята снимка, на баща ти и на очарователният, мил, галантен Казанова, който се оказа груб побойник и евентуално насилвач.
А по голямото ти чудене, дали да се изчукаш с него, само защото не знаеш после да си повикаш ли такси или да останеш за закуска, ми или го покани на твой терен, или на хотел. Тогава тези въпроси ще си ги задава той, не ти

# 228
  • София
Ааа, не, аз чакам някой да изрови, коя е депутатката с големите джуки Joy И кой е в момента на Бали Joy

# 229
Все пак са празници…пийваме…хапваме….грамотна съм. Не съм казала, че съм му секретарка, а че може би ще му стана, но не знам до колко е удачно….с извинение-моя лиген и да е изплискал на няма и 25 съм 😁 ще се напълни пак..😁😄

# 230
  • София
Айдее, с РФ познахме, че е малка Satisfied На печелившите честито, другите следващия път Joy

# 231
Ако си неплатена, но изплискана на 25г. не ми се мисли…

# 232
@Dincho- не не сме по-погати от него в никакъв случай.
За мен най-скандалното, което Ви премълчах е, че както казах имаме много общи познати и приятели и ме натресоха и да работя при мего като секретарка…а аз искам…не ми е за парите дори..аз много обичам да работя, а в неговия бранш има и много шансове за развитие и надграждане НО ако трябва да търпя през ден курва в офиса дори и да не сме си никакви ще ме побърка това…а в същото врвмв искам там да бачкам…и той ми го предложи също…
Всъщност каза това. Тук не написа може би ще му стана.
Скучно ти е вероятно и реши да се позабавляваш с бг мамите. Било то и с полуистинска история.

# 233
  • София
Малко неясно е написано, но може да се изтълкува, като още да не работи, а да я цанят да го прави.

# 234
Аз от толкова страници разбрах три неща:
1. Трябва да се внимава с идеята за промяна, защото може да не ни хареса.
2. Той е по-мил с нея и тя е специална, защото не я бие (все още), след като я е натиснал в колата. Тя не е сигурна  ок ли е да я бие, защото тате и мама се карат само за чинии.
3. Обича го, защото е по-умен от нея...

# 235
Малко неясно е написано, но може да се изтълкува, като още да не работи, а да я цанят да го прави.
Да, неясно е написано. Но с последния коментар казва може би. Значи може и ясно да го напише, ама предпочита да се гъбарка с нас. Така мисля аз.

# 236
@Dincho- не не сме по-погати от него в никакъв случай.
За мен най-скандалното, което Ви премълчах е, че както казах имаме много общи познати и приятели и ме натресоха и да работя при мего като секретарка…а аз искам…не ми е за парите дори..аз много обичам да работя, а в неговия бранш има и много шансове за развитие и надграждане НО ако трябва да търпя през ден курва в офиса дори и да не сме си никакви ще ме побърка това…а в същото врвмв искам там да бачкам…и той ми го предложи също…

Ето поста където пише ,че работи като секретарка.
Или се оплита в малоумната си пързалка или е изключително неграмотно същество.
Или и двете са вярни.
А то легенчето може да изплиска на всякаква възраст.
Нека си тренира с този, че като влезе в политиката с още много ще си ляга.

# 237
  • София
Не четете внимателно.

# 238
Един въпрос не искам да съм груба искам да се подкрепяме…. Ама между гошо от квартала местния курвар и даден човек от по-висшето общество има разлика от тук до небето. Не казвам че не му е за секса само. Обаче не може да сравняваш гошо кварталния с бизмесмена на 5 уиските. Манталитета е друг и всичко. Иначе добре се посмяхте😇😊  А сега легнете до съпрузите задрямали и заспали. И казвайте на 20 и малко момиче-пу де**ба тая златотърсачка мамка и…търси си мъж с пари. Пари имам много. Карам нов модел кола, последен модел телефон…и какво…това не е от значение.. не съм по-щастлива!!! С вещите ли си лягаш,гушиш,целуваш…моля ви стегнете се…и имам въпрос?? МНОГО КАЗВАТ-О ЩЕ ГО ЗАРЕЖА!! АМА КАТО ВИДЯТ ЧЕ МЪЖА ИМ ИЗНЕВЕРЯВА И КВО ПРАВЯТ?? ЛОШОТО Е, ЧЕ ТОЙ МАКАР И С ПО-МАЛКО ПАРИ ПАК Е ЖЕНКАР И ТЪРСИ НЕЩО ДОРИ И ЗА ДА ОГЛЕДА…а нека после се замислим над цитата на Реджани Гучи-по-добре да плача в ролс ройс, отколкото на колело! Да не би на вас като сте по любов да са нямали любовници или да не сте били разбити и разочаровани.. че да се върнете в 1ви клас… и не го казвам с лошо…искам да се подкрепяме…

# 239
Излизали сме на кафе 2 пъти и 2 на вечеря. Тогава след вечерята ме понатисна в колата но казах НЕ и тн и така… скоро пак ще излезнем сега е в Бали.
На бас, че вече е имало сфирка... Но тя не се брои.

Общи условия

Активация на акаунт