Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 118 009
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Някой да има спомен кога горе-долу бяха промоциите на всичко в Хиполенд и Комсед през пролетта?

# 586
Някой да има спомен кога горе-долу бяха промоциите на всичко в Хиполенд и Комсед през пролетта?
Хиполенд около 12.05

# 587
Днес аптеки Марви са с безплатна доставка
Благодаря! Тъкмо видях, че една съфорумка е похвалила от Марви слънцезащитен комплект, който е и намален, та направо поръчах. 👍

# 588
Днес аптеки Марви са с безплатна доставка
Благодаря! Тъкмо видях, че една съфорумка е похвалила от Марви слънцезащитен комплект, който е и намален, та направо поръчах. 👍

Може ли линк?

# 589
# 590
  • София
Здравейте, знаете ли дали скоро ще пускат по-голяма отстъпка за абонаментите в storytel? Миналата година по това време съм го взела за под 90лв за годината, а сега е 115 и ми се иска да изчакам ако ще има по-голяма отсъпка скоро.

# 591
  • There I was on a July morning
Ozone - голямото пролетно почистване - над 9000 продукта с до -70 % във всички категории на сайта в периода от 1 до 19 април
- книги
https://www.ozone.bg/golqmoto_razchistvane/?kategoriya=knijarnic … der=best_discount
- игри
PS4 - FIFA 22 https://www.ozone.bg/product/fifa-22-ps4/
и други.

H&M -онлайн до -60%

# 592
Аз имам за 6 месеца, ( който няма да ползвам не е активиран). Ако искате пишете ще се разберем нещо.
Здравейте, знаете ли дали скоро ще пускат по-голяма отстъпка за абонаментите в storytel? Миналата година по това време съм го взела за под 90лв за годината, а сега е 115 и ми се иска да изчакам ако ще има по-голяма отсъпка скоро.

# 593
Издирвам аптека с безплатна доставка ..

# 594
  • There I was on a July morning
Издирвам аптека с безплатна доставка ..
Знам аптеки, които имат безплатна доставка над определена сума - примерно 50, 60 лв. Това устройва ли те?

# 595
Не, по-малка ми е сумата на поръчката ..

# 596
Върни 1-2 стр назад по темата. Коментираше се.

# 597
Софармаси имат безплатна доставка независимо от сумата ако поръчката е с доставка за взимане от тяхна аптека. Ако е до адрес или офис на спиди/еконт тогава има минимална сума. Възможно е и други аптеки да практикуват по този начин.

# 598
Върни 1-2 стр назад по темата. Коментираше се.
Да, имаше за Марви, но беше само за 04.04 безплатната доставка.

# 599
Ако притежавате карта на Софармаси, този месец има възможност за безплатна доставка, независимо от сумата на поръчката и теглото й.

Общи условия

Активация на акаунт