Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 962 455
  • 11 094
  •   2
Отговори
# 11 085
Не е по темата, но силно впечатление ми прави интериора на бръснарницата

# 11 086
То самото е като плюшена играчка. Heart Eyes

Прилича, но е много опасен звяр. Трепе плюшени елени и им къса ушите. Същи питбул Joy

Божеее, едно ухо и се “фалиш”. Вчера помагам на Попката да влезе в колата, на задната седалка делфин без опашка и еленче без крайници. Тя няма едно животно, което да не е сдъвкано, обезобразено, разкъсано… то е звяр!

# 11 087
  • под тепетата
Ама възглавничките за главата са ви здрави, налЕ? А нашият звяр изяде едната! Хич не му понася пътуването!

# 11 088
  • Бургас
Магнит за снимки имаме тук Simple Smile

# 11 089
Ама възглавничките за главата са ви здрави, налЕ? А нашият звяр изяде едната! Хич не му понася пътуването!
Лийкото пътува с нас от първата си година. С епилепсия е и не дава на друг да му дава лекарството, бие ги. Та в колата няма никакъв проблем. Пътува разлат на задната седалка или отпред в краката ми. Щъка само ако колата е спряла. 10 часово пътуване го понася по-добре от мен...
Джуджека е друга бира, той е само в клетката или на каишка, вързан за седалката, че много щъка и изобщо не го бърка движи ли се колата. Ама и той много по-рядко пътува с нас.

# 11 090
  • под тепетата
Три кучета до в момента сме возили/возим с нас. Първото обиколи Европа, Турция, Гърция без проблем. Стои тихо в кемпера, ние щъкаме из Виена, Будапеща...Лео също няма проблем с пътуването, но софийското ни гевезе е страшна работа! Ни кемпер, ни кола, ни отпред, ни отзад, ни хомеопатични успокоителни!

# 11 091
Три кучета до в момента сме возили/возим с нас. Първото обиколи Европа, Турция, Гърция без проблем. Стои тихо в кемпера, ние щъкаме из Виена, Будапеща...Лео също няма проблем с пътуването, но софийското ни гевезе е страшна работа! Ни кемпер, ни кола, ни отпред, ни отзад, ни хомеопатични успокоителни!
Млад е още, ще се кротне. Нали говорим за красавеца, който Ан Мари нарича "човек"?

# 11 092
  • под тепетата
Точно! Той е нейният "човек " Smile Само дето вече е на 7 и взе да му побелява муцката.
 Ей го, наредил се е до нас с кокала си

Белким си изпроси нещо от дядо си, че аз не давам нищо от масата !
 И Лео, кротката ми душичка

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 09:18 от bilqna_69

# 11 093
  • Бургас
Сипете една рИкия на човека.
На вас хубаво ли ще ви е да седите с таз гума в устата, докато хората мезят?

# 11 094
  • под тепетата
Рикия не ще, ама миди, риба, от домашното сирене не отказва Stuck Out Tongue Winking Eye Дядо му успешно ми утрепва дисциплината!

Общи условия

Активация на акаунт