Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 966 334
  • 11 139
  •   2
Отговори
# 11 100
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Зяпа слънчево зайче Joy

Нищо не давам аз от масата. Но нашия дядо е възпитан така и много, много рядко мрънка и се облизва.
Давам от човешките храни само да ближе от ръбчето на кофичка кисело мляко. Кефи се и на маслини, но не ги яде. За това не му ги давам.

# 11 101
  • Стара Загора
Айде и от мен една турска красавица от Фетие

Тук е навряна да търси хрупки

И моето диване

# 11 102
  • тук и там
Майчето не проси храна,докато вечеряме,май и човешка храна не яде.Пробвала съм я с мляко да опита,кренвирш,саламче,шунка-не ги яде.Много рядко пил.филе,иначе и сьомга не иска от нашите храни.Тя е капризна по начало,единственото хубаво от цялата работа е,че поне не качва много и не се налага да е на диета .

# 11 103
   Старата ни котка беше персийка, и тя беше такава изискана. От нашата храна само от скариди се е изкушавала. Сегашната е от улицата и е бездънна. Всичко иска да яде и може да го прави денонощно. Може да съм разказвала как веднъж дадох една голяма чиния с изрезки от джолан. Яде, яде, накрая се умори и полегна до чинията, като в хоризонтално положение придърпваше месцата до муцуната с лапа. Но не се отказа.

# 11 104
  • Пловдив
Хахахаха, и  моя не е лаком по природа. Той е от тези котки на които държим паницата с храна винаги пълна. Той не се тъпче, отива, гризва джентълменски някоя гранула и се изнася. Единственото нещо по което откача от човешката храна е консерва с риба тон.

# 11 105

Зяпа слънчево зайче Joy

Нищо не давам аз от масата. Но нашия дядо е възпитан така и много, много рядко мрънка и се облизва.
Давам от човешките храни само да ближе от ръбчето на кофичка кисело мляко. Кефи се и на маслини, но не ги яде. За това не му ги давам.
Ушатото полудява като види маслини, не ги яде, но буквално пощурява. Търка се в нея след това се въргаля обезумял по пода, като наркотик му действат. Предишното ни коте не харесваше нищо от нашата храна освен пилешко и риба. Той беше много злояд и със заболяване, буквално го гонех с месо в ръка да се храни.

# 11 106
  • Sofia
Приятелка ми каза да взема играчка за котето от маслиново дърво, но нищо подходящо не намерих и му донесох букет от маслинови клонки. Направо като част от букета беше станал. Все се вреше в него. Иначе му давам от време на време и маслини. Голяма игра пада, някои си ги и изяжда.

# 11 107
Котките не знам,но кучетата са чревоугодници, и ядат за удоволствие включително.
Демек, до пръсване,ако им се отдаде случай Joy
Имаме нови комшии.
Нашия лакомник е успял преди дни, да си провре муцуната оттатък, и да си изпроси бутче и половин пържола от барбекюто на хората.
Не че иначе,  щеше да им навреди нещо, но вече са му първи дружки Joy

# 11 108
  • Бургас
Шарик - душичката!
Що се отнася до храната - прахосмукачка е! От въздуха я изяжда!

# 11 109
Никога не съм давала маслина на котанчо, не ми е идвало на ум даже.
Иначе яде човешка храна, много е лаком, има си любими храни от нашите.
Напоследък не си харесва паучовете, не знам има ли промяна в рецептите или просто му омръзнаха.
Малко снимки от последните летни дни и нощи на терасата:

# 11 110
На мен жената от развъдника ми каза, че котките много обичали маслини. Да хапват.
Моите не са котки Joy

Да не е съвсем спам...

И сънчовци

# 11 111
   Не са котки. Аз виждам една черна пантера, един-два леопарда и лъв.

# 11 112
Маслините и гроздето у нас са на почит - не се ядът, но се търкалят из къщи и завират на всевъзможни неща. Също и черешите. Да настъпиш череша посреднощ е страхотно преживяване.
Иначе не просят, само Грейси, но само ако види майка ми да яде. При мен знае, че номера не минава. Мегчето се присламчва да си краде хляб понякога.

# 11 113
Маслина, стрък целина, обелка от пащърнак я подлудяват. Голямо подхвърляне и ловуване пада. Очите оцъклени, все едно е надрусана. 😂
Иначе идва да проси на масата, само ако съм готвила домашно пиле(кокошка или петел).На магазинското пилешко не му обръща внимание.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 13:47 от Тумбел Нехранимайски

# 11 114
  • София
DreamingOfSummer, внимавай! Гроздето и стафидите са отровни за котките.

Онзи ден малката фурия беше намерила чери доматите. Joy Намерихме само няколко и то добре пробити от нокти и зъби. Другите гният някъде като откраднатата кайсия от месец юли. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт