Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 048 432
  • 11 955
  •   1
Отговори
# 11 940
  • София
Какви са признаците за високо кръвно при котките?
За жалост, никакви. При котьо почервеня едното око, при преглед при офталмолог се оказа, че ретината е започнала да се отлепва и ни изпрати на кардиолог, който установи високото кръвно.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 15:29 от nad_tab

# 11 941
Ех, жалко. Но пък мисля, че котарачето то щр изкара двайсет щом навреме сте взели мерки. Нали всички казват, че домашните живеят по-дълго.

# 11 942
Ето ги мойте диванета

# 11 943
Ех, момичета.....Чета ви, но не съм писала тук от години...откакто моят Лъчо беше малък. Той стана звездичка миналата година, на достолепната възраст от 20 години. В прекрасно здраве, виждащ, чуващ, всичко разбиращ (като човек), с нито един липсващ зъб. Именно затова и смъртта му ми дойде така изненадващо - не е бил болен, просто от старост. Още не мога да го прежаля, и не знам изобщо дали някога ще мога.....

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:42 от Mirena80

# 11 944
Mirena, представям си. Не съм имала животинка, доживяла толкова. Но съдейки по това, което набюдавам как се привързвам с времето силно и аз, и самото животно (според мен и те стават много сантиментални и привързани)... мога да си представя.

# 11 945
  • София
Не знам Елизка на колко години е, гледам я от 8, но тя и тогава не беше бебе, вет каза около 3-4 годишна видима възраст по състоянието на зъбките. Значи сега е може би на 11-12.

# 11 946
  • София
Днес стават точно 10 години, откакто Наско е с нас:

# 11 947
Прекрасен е Наско, да му е честит двойния празник днес!

# 11 948
Едната ми писана вече е на 18+. Личат й понякога. Стана капризна. Напоследък яде само паучове. По много:-)
Да ни е жива и здрава още дълго време. Толкова е добра и гальовна. Така с мъркане и предене ме приспа днес следобед:-)

# 11 949
Mirena, представям си. Не съм имала животинка, доживяла толкова. Но съдейки по това, което набюдавам как се привързвам с времето силно и аз, и самото животно (според мен и те стават много сантиментални и привързани)... мога да си представя.

Връзката ни беше невероятно силна....без думи ме разбираше. Постоянно търсеше компанията ми - денем, нощем...Спеше при мен, до лицето ми, всяка нощ без изключение. Обърна се през нощта - той веднага и той се мести. Отварям очи, първото, което виждам, е той. Първия един месец не можех да спя, толкова ми липсваше пухкавата топка до мен. Всеки казва е какво искаш, 20 години са това, а аз си мисля не можеше ли още малко.....Пуснах ви една негова снимка в предния пост, ето и една като по-малък....Само за инфо бебето вече е младеж в 11-ти клас, смятайте колко е стара снимката. Абе една епоха си замина с него.

# 11 950
Точно такива думи използват повечето стопани на дълголетни домашни другарчета - че си е отишла епоха, цял един дълъг отрязък от живота им.
Но и ние самите не сме на 20 вече и повече мислим, повече чувстваме. Съответно и по-дълбоко усещаме загубата. На млади години всичко ти минава бързо-бързо.

# 11 951
Честит празник на Наско!
Един девет годишен господин и от мен.
Последната година стана много капризен на храна и почти с нищо не играе, усеща се че е голямо коте вече.

# 11 952
Mirena80, моето старче си отиде 21ва. Не успя да навърши 19.
Дъщеря ми порасна с него.
Няма ден да не се сетя за Хари.

# 11 953
  • Швейцария
Едно красиво цветенце за разведряване на темата.

# 11 954
  • София
Поза „моля за галене“, изпълнена с цялата сурикатска невинност Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 10:25 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт