Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 167
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Титания, отваряш ли planetwatcher.com?
При мен не работи.

Да не би да има нещо общо с рестрикциите заради събитията??

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 13:16 от Esmee

# 211
На 35 съм.Чувствам се като на 5.Явно наистина превъртам.Май скоро ще стигна до лудницата...
След като си имала РД, значи новолунието е било при Слънцето ти. А там в момента е още и Юпитер.
Явно си отключила силна емоционална чувствителност. Така характерна за този знак.
Рибите са знак, който може да ни потопи в дълбоки води. Мисля, че е добре да започнеш да си пишеш дневник. Мисля го, защото виждам, че вътрешно кипиш, търсиш с кого да споделиш, а пишейки, винаги ще можеш да споделиш всичко. И след време като препрочиташ какво си писала, да проверяваш дали си успяла да преодолееш ситуацията, емоциите, периода. И ако да, кое ти е помогнало. Ако не, къде си направила пропуск. И в каква посока да се развиваш и усъвършенстваш.
Търси начини да насочваш енергията си в посока, която да е благотворна.
Виж, ако искаш това видео. Съвсем случайно попаднах на него, когато проверявах в колко часа е точно новолунието. Обърни внимание в предупреждението за сенчестата страна на енергията.... това е обяснено от 4:30 минута -  ако не подходим трезво и отговорно, можем да задълбаем.. "толкова да задълбаем, че да останем без въздух, да се удавим".
После в 20 : 30 -  20:55 минута пък се обяснява за това, че е възможно да има конструкции, които да рухнат.
Прослушай го това видео, мисля, че за теб ще е много полезно да си го слушаш поне няколко дена. Simple Smile

# 212
На 35 съм.Чувствам се като на 5.Явно наистина превъртам.Май скоро ще стигна до лудницата...

Моят съвет е да потърсиш психотерапевт.
Хороскопи, форуми, астрология...няма да ти помогнат точно в този момент, и в тази фаза, в която си в момента.

# 213
sladuranata_f,  реагираш като наранено животинче, кой и каквото да ти обяснява рационално, философски, от гледна точка на житейската си субективна мъдрост, надали рационалните доводи, ще успеят да победят, убедят и излекуват вероятните ти усещания на инстинктивно ниво - като риба на сухо. Транзитният Плутон е в огледалния градус от Зодиака,  този в който се намира Луната ти. Луната - съзнание, разум, емоционален свят, потребности, възприятие, душа, разбиране за света, субективна реалност, реакция, отношение, природна интелигентност. Може да се изразява чрез преекспониране и дълбаене до дъно. Изважда всички дяволи, тъмната страна на емоционалния ти свят. Разбирането, че си безгласна буква, нечута, на самотен остров, дори сред много хора. Психологически погледнато несъзнаваното, понеже е актуално новолуние в Риби, е възможно да изплува на повърхността.
За опозицията Марс - Плутон имаш избор дали да си мазохист, който се поддава на усещането за безсилие, но и да видиш и другата гледна точка. В твои ръце е да възродиш Любовта в теб, като птицата Феникс. Все пак става въпрос за опозиция. Като пренасочиш и инвестираш енергията си от "риба на сухо" в конструктивна насока. Фокусирай се към неща, които ти харесва да правиш. И ти носят удоволствие. Срещай се и общувай с хора, с които ти е приятно. Послушай предложението на Катерица - за дневник. Да се изразяваш - писмено или устно,  да изливаш мислите си на хартия, може да е някакъв вид отдушник. Както и четенето на духовно ориентирана, мотивационна литература.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 09:50 от starinthenightsky

# 214
Благодаря Ви много, момичета! И се извинявам,че Ви занимавам толкова често в темата.Да,имам нужда да общувам с някого,да излея цялата си мъка.Ще започна да пиша дневник,може да ми помогне.
Просто сега съм в период на силен душевен катарзис и не мога да видя нищо светло, закопала съм се в миналото и постоянно търся отговори и се обвинявам.
Ще се насиля да не го мисля толкова и да се оставя на времето да ме излекува.Ще потърся и психолог.
Благодаря Ви още веднъж за подкрепата и отделеното време и Честит празник!
Жените сме силния пол!

# 215
  • в 1001-та нощ
...закопала съм се в миналото и постоянно търся отговори и се обвинявам.....

Пусни го, пусни го да си отиде.

“Това, което не е за теб, няма да остане. Това, което е за теб, няма да те подмине.”

Благодари му, че е бил в живота ти - и всеки по пътя си. Нито ти си виновна, нито друг е виновен - няма вина, житейските Ви пътища се разминават. Изшлишно се тровиш, тровиш себе си. Търсиш отговори, но какво успокоение ще получиш от тях? Гневна си за провалените очавкания. Всичко тръгва от там - какво проектираме, какво очакваме и дали то се покрива. Именно очакванията товарят и от тяхното несбъдване боли. Всичко е в главата. Изчисти там всичко излишно, всичко, което те дърпа назад. Твоят човек те очаква и не е хубаво да го посрещаш сломена. Усмивка и поглед напред. Ти си най-важна и твоето щастие - и всичко е в твоите ръце! Когато ти си щастлива - светът е с една усмивка по-красив. Лесно е Simple Smile

# 216
Той си е отишъл и няма да се върне. Гледам, че ми е астрален близнак ли се казва, на една дата. Абсолютно не очаквай нищо от този човек повече, даже се учудвам как е имало нещо. Осъзнай го и продължавай напред.

# 217
Титания, отваряш ли planetwatcher.com?
При мен не работи.

Да не би да има нещо общо с рестрикциите заради събитията??
И при мен спря  , но ми изписа,че му е приключил лиценза.

# 218
Здравейте, не знам дали е тук правилното място, но ще пробвам.😃 никога не съм се интересувала от астрология, но се замислих какво ли казват звездите за мен… чудих се дали някоя от вас, която разбира от тези неща, би ми направила кратко описание какво има да каже тази наука за мен, любопитна съм. Родена съм на 1 май

# 219
  • в 1001-та нощ
Тук приказката "Любопитството уби Котката" може да се разиграе с пълна сила. Не може да се гледа повърхностно или отгоре, отгоре. А такъв прочит от неопитен човек може да бъде и доста подвеждащ - да ти се кажат неща, които нямат общо с реалността и дори да ги изстрадаш.

Ако решиш някога - обърни се към професионалист, който да подходи задълбочено и отговорно.

Пълно е с отзиви за "поставени тежки присъди", които се преживяват трудно, а на всичкото отгоре не са и верни.

Не подхождай лекомислено Simple Smile и имай предвид, че всяка прогноза е лична инерпретация - как този който я прави - прочита картата.

# 220
Точно се чудих как да напиша за любопитството....
И все се чудя.. какво провокира някои хора така да се заиграват със собствения си живот, та се ровят там, където нямат работа.

# 221
  • в 1001-та нощ
Хората го правят с очакването, че ще им се каже нещо хубаво - какви таланти имат, кога ще имат успехи и т.н.

# 222
  • SF
И всички родени на 1 май се припознават в този "хороскоп".

# 223
Animal BeeFlowers Hibiscus Здравейте!

Не съм писала тук, но сега ми хрумна, че може това да е точното място да попитам нещо Purple Heart

Чела съм преди време (но не помня къде) за една техника. Според нея се разглеждат цикли от по 7 години, като винаги се започва от овен, независимо къде се намира той в картата.
1  до 7 години - Овен
8 до 14 - Телец и т.н.
Някой има ли идея как се казва техниката и къде мога да прочета повече?

Planetwatcher се надявам да тръгне пак като стане видим юпитер (и сега сайта вече работи, но без програмата). Изчезна точно на съвпада на юпитер със слънцето ( и сатурн с меркурий).

# 224
planetwatcher.com
Domain Status:
clientTransferProhibited

Домейнът е заключен и не може да се прехвърля

Цитат
referati: Какво е заключване (забрана) на домейн за трансфер и защо е нужно?
От 13 ноември 2004 г. влязоха в сила нови правила на ICANN, според които ако заявката за трансфер на домейн не бъде отказана до 5 дни, в такъв случай трансфера на домейна се счита за потвърден. Заключването на домейна за трансфер предотвратява недобросъвестното прехвърляне на домейна от трето лице, което действие е доста разпространено и е известно като domain hijacking (отвличане, отнемане на домейн).

...но пък изглежда все едно е хакнат.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 15:06 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт