Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 562
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Някой виждал ли е на регресия връзка, при която в сегашния живот имате близък съвпад между Слънце и Южен възел в синастрия?

Не знам какво означава "на регресия".

Иначе имаше една жена за известен период в живота ми, на която помагах. Мисля, че моето слънце беше в съвпад с нейния южен възел.

В тази връзка.... Меркурият на майка ми е в съвпад с моя южен възел. С годините все повече не се разбираме и вече почти съм прекъснала комуникацията.

Детето ми също има меркурий в съпад с моя южен възел. Той е като ангелско слънчице в живота ми. Страх ме е обаче като порасне да не стане същото Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 19:58 от Шанта

# 646
  • в 1001-та нощ
Проследи прогресивния си Меркурий как се движи. Сменил ли е фаза, кога и т.н.

Моят ЮЛВ е в точен съвпад със Слънцето на сестра ми. Винаги сме си били много, много близки и в страхотни отношения. Аз съм водещата фгура и човекът, който дава. Тя е приемащата страна.

# 647

Моят ЮЛВ е в точен съвпад със Слънцето на сестра ми. Винаги сме си били много, много близки и в страхотни отношения. Аз съм водещата фгура и човекът, който дава. Тя е приемащата страна.

Звучи супер, благодаря!

Пр. ми меркурий не е сменял фаза, но ще стане ретрограден по някое време. Предполагам тогава няма да мога да работя повече това, което работя - свързано с комуникация (аз съм АЦ, слънце, меркурий и юпитер и сатурн в дева с луна в близнаци). Меркурий ми управлява МЦ и АЦ.

# 648
При нас със съпруга ми се получи интересна комбинация. Неговото Слънце е съвпад с моя Северен възел, а моето Слънце е съвпад с неговия Южен възел. Срещнахме се, когато транзитен Сатурн премина през Десцендента ми и се омъжихне на ретроградното му преминаване през него. И двамата имаме съвпад Луна-Плутон и едното ни дете също го наследи. Слънцето на едното ми дете прави точен съвпад с Марса ми, а Слънцето на другото ми дете с Меркурия ми. Аз и брат ми сме с абсолютно идентични Луни като знак, градус и дом. Интересно нещо е съдбата, нали?
Сега чакаме трето дете и ако всичко е наред, датата, която съм избрала, неговото Слънце ще прави точен съвпад с Венерата ми, но… Божа работа. Simple Smile

# 649
При нас със съпруга ми се получи интересна комбинация. Неговото Слънце е съвпад с моя Северен възел, а моето Слънце е съвпад с неговия Южен възел. Срещнахме се, когато транзитен Сатурн премина през Десцендента ми и се омъжихне на ретроградното му преминаване през него. И двамата имаме съвпад Луна-Плутон и едното ни дете също го наследи. Слънцето на едното ми дете прави точен съвпад с Марса ми, а Слънцето на другото ми дете с Меркурия ми. Аз и брат ми сме с абсолютно идентични Луни като знак, градус и дом. Интересно нещо е съдбата, нали?
Сега чакаме трето дете и ако всичко е наред, датата, която съм избрала, неговото Слънце ще прави точен съвпад с Венерата ми, но… Божа работа. Simple Smile

Да! Много е интересно, и аз забелязвам безкрай такива "положения" и така ми се иска да мога да ги разбера по дълбоко Wink
Аз и брат ми също имаме еднакви луни, но "само" по знак. Неговото слънце и моята луна са в куинкункс. Така е и при моите деца. Малкия повтаря страшно мн положения от баба си, а големия има като АЦ на баща си (знак и градус).

От това което съм слушала от Астролада, вашите комбинации: слънцето на мъжа да е на СЛВ на жената и слънцето на жената да е на ЮЛВ на мъжа е по-добрият вариант от обратното Simple Smile
Наистина звучи уникално.

Я кажете SmileSmileSmile Последното новолуние беше точно на мидпойнта на моите слънце и луна. Според вас ще се случи ли нещо особено интересно като например да срещна принц на бял кон при положение, че аз други индикации за това не виждам.

# 650
При стелиум в 10 дом в Телец към каква кариера да насочвам отрочето?

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 08:37 от Елфичка

# 651
Елфичка, само с 10 дом не може да се определи.
Аз предпочитам да погледна накшатрите на Луната, АК, лагната  и дробните карти, конкретно Д 10, за да се ориентирам евентуално за професия, която приляга. И пак е доста сложно, защото картата не показва степента на осъзнатост на индивида.

Тази вечер луната при мен е с наситено оранжево- червен цвят. Като че гори.  Много ниско, точно над покривите на къщите е.
Не бях виждала такава луна. Силно въздействие оказва. Каква е луната при вас?
При мен са необичайни горещини, седмици наред. Пече ли пече. Днес отново бяха над 36 градуса, тревата изгоря. Това за Германия е ненормално.
Отдавам го на Ангарак йогата - съединението на Марс и Раху, която започна на 27 юни и вече се разпада.
 (  по западната астрология съединението Марс- СЛВ-Уран)

# 652
Я да видим колко цитата мога да вмъкна в един пост Wink

Някой виждал ли е на регресия връзка, при която в сегашния живот имате близък съвпад между Слънце и Южен възел в синастрия?

Не знам какво означава "на регресия".

Иначе имаше една жена за известен период в живота ми, на която помагах. Мисля, че моето слънце беше в съвпад с нейния южен възел.

В тази връзка.... Меркурият на майка ми е в съвпад с моя южен възел. С годините все повече не се разбираме и вече почти съм прекъснала комуникацията.

Детето ми също има меркурий в съпад с моя южен възел. Той е като ангелско слънчице в живота ми. Страх ме е обаче като порасне да не стане същото Rolling Eyes

Интересно. Обикновено около това се върти връзката при близък съвпад на Слънце с ЮВ - Слънцето идва в помощ на ЮВ, уж като разплата за предишни дългове. Аз имах 2 такива връзки, и бях от едната и от другата страна, та ми е любопитно как е било и при други хора. А регресията е сесия, при която виждаш предишни животи и често срещаш същите хора, с които си имал/имаш близък контакт и в този.

С Меркурий също е интересно. Имах шефка с този аспект, при който тя беше Меркурий, дори не беше супер близко  - в рамките на 2 градуса. Но все пак, много ми харесваше как мисли, говори, постъпва - общо взето като мен самата, много ни бяха сходни начините на работа и подход. Но до там с хубостите, общо взето. Smile

Кофти, че с майка ви не се разбирате, възможно е този аспект да има пръст в това. Не рядко аспектите с ЮВ имат инклинацията за разпад на отношенията след време. С детето ви не е нужно да става същото, но със сигурност би трябвало да имате добра/сходна комуникация и не е изключено тя да е полезна и обогатяваща за вас по някакъв начин.

И при вас е интересно, че всъщност вие сте даващата страна. Страхотно е че сте в такива хубави отношения.

При мен си беше по класическия начин - когато бях Слънце давах мнооого, а получавах трохички, и когато бях ЮВ получих мноого, но накрая си го... взеха, един вид. Невъобразими предателства към мен извършиха, които разрушиха всичко. И по-интересното е че и двете връзки са свързани по някакъв начин, тоест ако не бях срещнала единият човек, то нямаше да срещна и другия (макар и те да не се познават). Един вид излезе, че нещата, които видях и научих от този, който "даваше" бяха в полза на втория човек, който се облажи от моята помощ. Интригуващо. Laughing

Хубава история. Определено няма случайно при вас. Интересни и точни подредби Simple Smile
Пожелавам лека бременност и едно прекрасно бебче Heart Exl

От това което съм слушала от Астролада, вашите комбинации: слънцето на мъжа да е на СЛВ на жената и слънцето на жената да е на ЮЛВ на мъжа е по-добрият вариант от обратното Simple Smile
Наистина звучи уникално.

Я кажете SmileSmileSmile Последното новолуние беше точно на мидпойнта на моите слънце и луна. Според вас ще се случи ли нещо особено интересно като например да срещна принц на бял кон при положение, че аз други индикации за това не виждам.

Това, което са казали от Астролада е разбиране от Ведическата астрология. Аз въобще не съм съгласна с него, особено по начина, по който се развиха нещата при мен. Imp Често Слънцето в случая губи виталитет и енергия покрай този тип връзка, което нито за жена, нито за мъж е хубаво, но все пак... още по-лошо е за жена. Даже съдейки по своя опит, ЮВ идва в живота на Слънцето, когато то е с най-нисък виталитет и енергия, и "готово" да дава и да затъва повече... и обратно, ЮВ е в по-добър и по-силен период в живота си и от там се сработва този тип динамика.

А за среща на нов романтичен партньор бих следяла прогресиращата карта спрямо наталната. Новолуния само с мидпойнти може би само нещо по-посредствено.

# 653
Моето Кету е в съвпад със Слънцето на детето. А неговия Кету е с моето Слънце. Отделно, моята и неговата луна са с  ефект Ведха.

# 654
Имала съм чудесни синастрии които не са довели до нищо, то едни тригони на Сатурн към светилата и възлите,то венери марсове в съвпад, чудесно просто но не довели до нищо.
Последната ми връзка е пълна скръб откъм синастрия но връзката е чудесна. Квадрати и опозиции дал господ.Да не говорим, че нямаме връзка М/у Венера-Марс освен Куинконс ако въобще се брои. Неговите Венара, Марс са на трон и падение в Телец а моите на трон и падение във Везни. Има и хубави аспекти но напрегнатите са повече. Това което не разбирам е Луна, Плутон да наквадратяват възлите как се тълкува.🤔

На мен и майка ми в картите, моите Луна, Сатурн и Плутон са в съвпад с нейното слънце, моя Хирон прави положителни аспекти към възлите и. Не знам до каква степен Хирон е от значение обаче . Има и други аспекти но това е което ми се наби на очи.

# 655
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Аз съм родена през далечната 1966 година. Болницата не съществува и не мога да проверя в колко часа съм родена. Мама почина и нея няма как да питам 😟
Къде мога да разбера часа ми за раждане?
Много благодаря, и се радвам, че попаднах на темата.

# 656
Много е лесно и изисква малко търпение.
1. Правиш си списък по дати на 10  15 или 20 значими събития в живоа ти (започване или прекратяване ба еабота, връзка, брак, обучение; дати на операции, влизане в болница и т.н.; дати на раждане на братяи сестри, на деца и внуци)

2. Отиваш при два астролога да ти направят ректификация на рождения час.

3.След това си правиш за година две хороскоп на транзитите - пидробен. И си отбелязваш - това се случи, това не.Когато стигнеш хороскопа "да познава" значи това ти е верния час.

За справка, аз съм родена в 5 сутринта. Така са казали на майка ми. Да, обаче верния пас е 4:52 сутринта. Като нищо да не им е бил сверен часовника Wink

# 657
В ЕСГРАОН имат данните от родилното, на мен ми дадоха инфото по телефона дори.

# 658
  • София
В ЕСГРАОН имат данните от родилното, на мен ми дадоха инфото по телефона дори.
За съответния град ЕСГРАОН или независимо в кое звъниш?

# 659
Да, в общината, в която сте родена.

Общи условия

Активация на акаунт