Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 158
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Ст Загора
Тя Гес е в Бургас. Иначе бих го пробвала Ариел.

# 421
  • Пловдив
Сега научавам за такава верига магазини Елитис. Щракнах в Гугъла, има в Пловдив. Ще ходя да проверя дали ще ми излезе късмета. Навила съм си на пръста за този немски Ариел и това е. 😜

# 422
  • София
Елитис в Пловдив е затворен.

# 423
  • Пловдив
Елитис в Пловдив е затворен.

😥 Ех...Благодаря! Спести ми разкарването. Ще търся друг вариант.

# 424
А може ли снимка на този немски Ариел 🙂

# 425
Моите немски прахове Ариел (за цветно и бяло) ми ги носят от Германия.
Ето снимка:
Скрит текст:

# 426
Моите немски прахове Ариел (за цветно и бяло) ми ги носят от Германия.
Ето снимка:
Скрит текст:
От този за бяло доволни ли сте ?

# 427
  • оттам, откъдето започва България
Моят е купен от магазин за перилни препарати.
Скрит текст:

Другата седмица в Кауфланд омекотител Бинго (вкл. и бебешкия) ще бъде 2 бр. за 3,79 лв.

# 428
От този за бяло доволни ли сте ?

Да, многократно съм го хвалила в темата. От поне 10 години пера само с тези прахове. Не съм си и помисляла да ги заменям с други.

# 429
  • Бургас
Другата седмица в Кауфланд омекотител Бинго (вкл. и бебешкия) ще бъде 2 бр. за 3,79 лв.
Той беше хваленията тук,нали?
Мисля да взема,нищо,че имам Ленор,току-що начената голяма бутилка.

# 430
  • Пловдив
Момичета, да се похваля че си купих от немския Ариел. Успях да го намеря в магазина на Борн. https://bornbg.com/magazini/.
Снощи видях, че имат в Пловдив и днес го посетих.Ако на някой му е полезно да споделя, че е супер зареден. Нямах много време да разглеждам, но има доста голямо разнообразие. Купих си и един препарат за вълна и коприна , за който беше споделила Petiaivanov преди време - Корал. Продавачката също го похвали. Много съм щастлива, че го открих този магазин.🥰

# 431
Момичета, да се похваля че си купих от немския Ариел. Успях да го намеря в магазина на Борн. https://bornbg.com/magazini/.
Снощи видях, че имат в Пловдив и днес го посетих.Ако на някой му е полезно да споделя, че е супер зареден. Нямах много време да разглеждам, но има доста голямо разнообразие. Купих си и един препарат за вълна и коприна , за който беше споделила Petiaivanov преди време - Корал. Продавачката също го похвали. Много съм щастлива, че го открих този магазин.🥰
Къде е магазинът им в Пловдив?

# 432
Здравейте , искам да  изкажа мнение и да похваля капсулите изпраха мазни петно от салата на тениска .
Искам да попитам може ли да ми кажете доставката от тт маркет скъпа ли е? Доставят ли до адрес ? Набелязала съм сайта за следващ пазар на перилни и почистващи препарати .

# 433
Течните изкарват мазни петна по-лесно от прах, това е факт и не е нещо ново.
А капсулата е течен концентриран препарат.

# 434
Здравейте, искам да ви попитам дали има опасност да съсипя зимно яке, ако при прането добавя от този прах срещу петна на DM. Якето няма реални ясновидими петна, но има тук-там едни точици, които предполагам са вследствие на капки от дъжд с някакви примеси Thinking

Общи условия

Активация на акаунт