Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 67 009
  • 811
  •   1
Отговори
# 585
И аз сменям боята понякога и нищо лошо не се е случило.

# 586
Живея в чужбина и когато съм "навън", се боядисвам сама.
Косата ми расте изключително бързо, белите корени на 3- тата седмица вече са доволно прорасли, не мога да преодолея психологическата бариера да плащам по над 200 евро за корени на средно- дълга коса (да не говорим, че по стандартите на темата воже да мине и за от средно към къса Simple Smile ). Нацелила съм си боята, номера и мажа смело, каквото остане понякога разнасям по дължините.
При всяко прибиране в Бг още първата сутрин, без значение в колко съм кацнала, съм при фризьора ми- да си ме освежи както си трябва.

Доста бои съм сменяла, нищо не се е случило. Някакви стари градски легенди са това.
Въпросът е да се нацели точният цвят, нищо друго.

# 587
Да доложа - боята на Кюн е супер. Лесно се разнася, не мирише гадно, не цапа изобщо и цвета стана едно към едно с моя. Едиснтвения минус е, че е доста гъста и е само 60 мл. и не ми остана да разнеса по дължините (ползвах половината, както обичайно). Не ми е драма, обаче, понеже фризьорът ми даде и това и ще се намажа през седмицата:

# 588
Във връзка с боите бих искала да ви питам дали имате мнение за боите на Phyto? Пише, че не увреждат косата и скалпа и това, което много ме изненада, че може да изсветлят до 2 тона? Досега все бях чела, че с боите на растителна основа не може да се постигне изсветляване, а само нещо около естествения цвят или потъмняване. Моята цел е точно 2 тона по-светла коса (естествената ми е 5-ца), та мисля да ги пробвам.

# 589
Аз взех, че последвах съвета на Каролин Бингли и се боядисах сама с дрогерийна боя. Ами...доста по-траен цвят се получи, отколкото в салона. Че и не ме сърбя толкова скалпа. Сега искам да се подстижа и вече не знам и аз къде да отида. Толкова много салони в града, а толкова да не умеят нито да подстригват, нито да боядисват. Ще ме принудят да ходя само да се подстригвам при един от най-големите специалисти и скъпари два пъти годишно, а вкъщи да да се мацам сама.

# 590
Аз взех, че последвах съвета на Каролин Бингли и се боядисах сама с дрогерийна боя. Ами...доста по-траен цвят се получи, отколкото в салона. Че и не ме сърбя толкова скалпа. Сега искам да се подстижа и вече не знам и аз къде да отида. Толкова много салони в града, а толкова да не умеят нито да подстригват, нито да боядисват. Ще ме принудят да ходя само да се подстригвам при един от най-големите специалисти и скъпари два пъти годишно, а вкъщи да да се мацам сама.

Ох, не ми говори. Аз взех и сама да се подстригвам по малко.
На мен профи боите са ми силни и тежки. А съм със себорея.
Освен това поръчване, избиране, объркването с оксидантите, пък чакане за доставки, двойно повече като пари, а косата ми е доста по-суха, а скалпът е раздразнен.
По-удобно и лесно ми е да вляза в магазина, да си гледам, да си избирам и да се боядисам точно в деня, в който ми хрумне.

# 591
Здравейте търся този аксесоар за коса , по възможност в магазин  във Варна. Знам , че го има в Алиекспрес но не ми се чака доставка. Търсих във всички онлайн магазини за аксесоари но не го намирам.

# 592
Здравейте! Има ли блондинки, които използват боя за коса на Palette? Повдигам темата с цел, че ще видя реални снимки на цветове от каталога. 🍀

# 593
Боята за коса Палете е изключително агресивна и ми докара страшен косопад.И това средно кафяв тон.Не ми се мисли какво ще стане с русите тонове.

# 594
  • Някъде там
https://vm.tiktok.com/ZMNTm21oV/[/
Споделям с вас едно страхотно клипче на прическа на етажи,не съм любител на етажите,но тези са перфектни,както и оформената прическа.

# 595
Всъщност, добре направените етажи направо преобразяват. Повечето хора не ги обичат заради калпави фризьори.

# 596
Етажите са капризни, на мен много ми липсваха, направих си и вчера им се ядосах и отрязах 10 санта коса набързо. Grinning
Точно в момента нямам желание да се занимавам с тях, за да изглеждат добре винаги косата ми трябва да изглежда все едно са ми направили професионален сешоар.
Понякога искам да си нося косата права, а много етажирана коса не стои добре изправена.
Гарантирано в момента в който израсте пак ще ги отрежа и така. Не мога да взема решение между дълга етажирана коса и такава до рамото права, и двете ми харесват и двете ми отиват.

# 597
Всъщност, добре направените етажи направо преобразяват. Повечето хора не ги обичат заради калпави фризьори.

Точно така. За мен няма по-красива прическа.
Аз ако съм на хубави етажи само сресвам и излизам или начупена с пяна и стои перфектно. И права и накъдрена и във всякаква прическа.
Докато до раменете на черта ми изисква много повече оформяне и поддържане и съм като бухал в главата. И права и къдрава не стои добре.
Сега съм мечтаното- на етажи до раменете, а искам да отрежа и още малко, но не се осмелявам. Косата ми е малко под ключицата, а миналата година ми беше 10 см под гърдите почти до кръста.
Поняога ми липсва дългата коса, но честно казано в момента нямам желание пак да съм с дълга коса.
Лошото е, че етажите пак не са ми съвсем добре направени. Та се наложи малко сама да подрязвам.
Сега ще отида при една нова другият месец да ми отреже още малко.
Иначе тази фризьорка, която ми ги прави каза, че лицето ми е светнало с етажи и наистина е така.
Много рядко попадам на фризьор, който може да ги направи наистина добре.

# 598
  • София
Момичета, някоя от Вас ходила ли е за подстригване при Огнян Филипов, салон Рушел и ако може да сподели впечатления?

# 599
момичета, трябва ми съвет за прическа за изключително гъста коса. не мога да я търпя много дълга, а и за работа трябва да е вързана... не знам вече какво да кажа като отида на фризьор Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт