Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Странно какво държи Ългаз на местопроишествието, нещо мери...как е достигнал до мисълта, че Нева е едва ли не убиец...направо си ме притесни този фраг...Джейлин е свободна, но...

# 691
Така-а-а-а! Да си припомним резюмето на серията и показаното в клиповете
1."Сега, когато съвсем са се изяснили двата лагера, се появяват нови доказателства, които ще шокират и двете страни."
    Може би Ългаз е открил нещо ново на местопрестъплението
2."Парс е притиснат в ъгъла, защото  всичко започва до опира и до него в процеса на делото. Точно в този момент
едно ново доказателство и признание ще го изненада и ще го постави в затруднение да балансира своята
   везна на правосъдието."
    Явно това е флашката и както Алекс вярно предположи -  свързано е с Нева. Затова баткото е толкова разгневен

3."Младежите, които попаднаха в непозната пропаст........" и т.н.
    Въпросът е кой ще им помага да се измъкнат от мафията. Аз нямам предположения. Обаче се чудя защо Чънар е толкова загрижен, бащата на Тугче е полицай, а неговия какъв е ? Ветеринар????

4. "Решението което ще се вземе след края на делото ще бъде повратна точка за отношенията между двамата."
     Дали това решение няма да е резултат от организираната среща на семействата. Метин и Мердан май ще имат пръст в тази работа.

# 692
  • Кърджали
Мисля че тази флашка, която получава Джейлин няма да е за делото,. Ав края на серията да ни метне пак в чужденки до другата седмица.
Онова важно доказателство ще го донесе "героят" Ерен.
Това, което държи Ългаз на местопрестъплението ми изглежда нещо като вероятни траектории на изстреляните куршуми. Но знам ли...

Все се надявам флашката да разкрие кой е поръчителят. Толкова се самонавивам че Зафер ще поспи на сянка до края на сезона и той ще е интригата на следващия сезон
Пък ми се иска Ългаз и Джейлин да си поемат малко дъх. Поне една серия..

# 693
gostenka68, Flowers Hibiscus Алекс, Flowers Hibiscus благодаря за фрагмана и превода!
Мердан прибра всичко от Седа - това отдавна го изяснихме. Но и да има копие на нещо, свързано с Чънар и убийството на Зафер, тя не е в положение да се изправи срещу Мердан, изпращайки копието на Джейлин.

Чънар съвсем логично е притеснен, че бащата на Тууче е полицай, защото без да знаят този факт, в неговия дом изпратиха наркотика на съхранение.

# 694
Браво! Имаме вече и официален трейлър, и прекрасен превод!
БЛАГОДАРЯ!

На повчето въпроси получихме отговори.
Бяхме малко тези, които познахме положителния финал на делото за Джей.
Но сега Сема ханъм ни изненада с тази офциална вечеря на открито
с двете семейства...
Хареса ми хладнокръвния въпрос на Мердан към майката на Джей:
"Вашият съпруг моряк ли е?"
В еп.22 ще видим и срещата на младежите, а може би и развръзката
с наркодилърите. Но най-важното е какво има във флашката,
както и защо Парс толкова агрсивно се нахвърля на Ългаз,
за да го пита за сестра си.
Ще научим и какви са следващите стъпки на Седа и Мердан.
Слава Богу, че няма да чакаме дълго, а ще разберем всичко това още утре вечер!

# 695
А може флашката да е от Ниязи, който не успя да си получи парите и да е решил да си отмъсти на поръчителя и на тази флашка да е записан разговор на Ниязи с Нева/Джунейт...пликът беше бая смачкан, оставил е това доказателство на ортак, за да го предаде, ако нещо му се случи...

# 696
  • Кърджали
Да изпушим по една цигара с Каан Урганджъоулу

Аз не пуша, ама срещу такава гледка ще запаля една-две, десет...

"Сега семейство ли сме?"
"Да. И ти си ми всичко"

(Ще изпадна в диабетна кома с Ългаз бе)

И малко зад кадър още

Каан: Ние сме нямали снимка заедно досега.
Башак: Прав е. Нямахме.

И реакцията на Хакан Динчкол (Джунейт),
"Ние сме нямали заедно снимка"

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 23:47 от Aлекcандрa

# 697
Тоя труп на Зафер в парк ли е, в гора ли е..., кучетата ще му изровят кокалите и ще ги изядат.Като мине година само костите на бедрата остават май.

# 698
Gugutka52, Ниязи не ми се вярва да има общо с флашката. Той първо говореше с посредник, т.е. вероятно не знаеше за кого работи, второ до последно си мислеше, че му се размина.

GrinningЗа общите снимки на бившите - доста нерeципрочен отговор. Нева и Ългаз като комсомолци. Другите двама с доста гореща "обща" снимка. Да не я вижда Ългаз само! Grinning
За Зафер странно защо вероятно го уби друг, не Чинар. С какъв мотив, че и да държи да си му вземе трупа убиеца, вместо да остави друг да бере гайлето.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 12:47 от solnichka

# 699
Ниязи в разговора си с посредника питаше, искаше директен контакт с поръчителя, но не получи отговор.
А по въпроса за Чънар и Зафер, аз доколкото разбрах, действията на Сердар се управляваха от Енгин, имаше телефонен разговор между двамата, доколкото си спомням. Сега... със Сердар беше и този, който работеше с него в магазина, а напоследък отношенията между тях сякаш са конфликтни. Така че тази флашка може да е и от него... Само догадка е това, в зависимост от знаещите за случката и от съдържанието й. Но аз съм по-склонна да мисля, че е работа на Седа, съдейки от разговора й с Йекта от фрагмана. А дали има мотиви? Според мен, тя е притисната от Мердан и Йекта едновременно, а иска да си ходи в Измир. Много е противоречива в действията си - топи Джейлин и Ългаз пред Йекта и същевременно се гърчи пред Мердан...

# 700
GrinningЗа общите снимки на бившите - доста нериципрочен отговор. Нева и Ългаз като комсомолци. Другите двама с доста гореща "обща" снимка. Да не я вижда Ългаз само! Grinning

Не е обща снимка - две отделни са но са монтирани явно една до друга. Отговора ми прозвуча така - еми и аз мога, не само ти....

# 701
Катя, за Седа знаем със сигурност, че е против Йекта. Очевидно е
имало нещо между нея и  него, заради което сестра й й е обидена и Седа съжалява... Първоначално тя се съюзява с Енгин и му помага да намери всичко възможно против хората, на които той да си отмъсти. А впоследствие решава да помогне срещу Йекта. Тя знае много неща за всички, плюс това има  копия от документите, които осигурява на Енгин. Но засега изчаква...

# 702
Yura65, обща съм написала в кавички. Има си закачка очевидно в избора на снимки, които да сложи една до друга. Забавляват се явно на снимачната площадка.

# 703
  • Кърджали
Дойде денят на голямото дело.
Хаштага тази серия е #Umut - Надежда

Да видим дали няма да ни оставят без надежда накрая на серията

Мехмет Йълмаз Ак

# 704
  • Плевен / София
Дойде денят на голямото дело.
Хаштага тази серия е #Umut - Надежда

Да видим дали няма да ни оставят без надежда накрая на серията

Скрит текст: