Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 112
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Сливен
http://sweetplus-promo.bg/?fbclid=IwAR3XTBTZNZh4dwdBFZe3FQRCIMfh … GFE87_fOs54u-cTfg

ИГРАЙ ЗА ЕДИН ОТ 100 ВАУЧЕРА ПО 100 лв., 200 ВАУЧЕРА ПО 50 лв. ИЛИ ЗА ЕДИН ОТ 5 ТЕЛЕФОНА I-PHONE 13

# 1 546
http://sweetplus-promo.bg/?fbclid=IwAR3XTBTZNZh4dwdBFZe3FQRCIMfh … GFE87_fOs54u-cTfg

ИГРАЙ ЗА ЕДИН ОТ 100 ВАУЧЕРА ПО 100 лв., 200 ВАУЧЕРА ПО 50 лв. ИЛИ ЗА ЕДИН ОТ 5 ТЕЛЕФОНА I-PHONE 13
Хубави награди. Още не са им активни правилата. Дано не са покупки на висока стойност, или поне стойността да се натрупва, че не ми се зарежда със сладки за 7-8 лв на един касов бон.

# 1 547
По-надолу пише за 3лв минимална и явно е с натрупване.

# 1 548
  • София
Tочно идвах да споделя играта на Sweet plus. Май участват само бисквити.

# 1 549
Какъв им е зора да я пускат днес като почва от утре и правилата не са активни? Нищо чудно някой да се засили да купува днес продукти и да пише "Участвам"...

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 09:46 от alex99

# 1 550
Queens са публикували и последните печеливши.
Уви няма ме

# 1 551
Някой да знае печелившите полета за купите на Кока Колата? Детето много ги харесва....

# 1 552
В куинс участвах всяка седмица с поне две бележки и нищо .Така със соковете от предишната им игра в която пак нещо не спечелих и чувала с шоколади,бисквити и вафли мога да отворя скромна сладкарница добре заредена поне за месец Simple Smile.
Вчера регистрирах поне 10 кода на пиринско и все ми пожелава опитай пак еми пък няма да опитвам повече и без това ми имам достатъчно грозни брандирани блузи стигат ми толкова.

# 1 553
Не мога да повярвам аз регистрирах 35 бележки на Куинса на мое име и нищо имах една последна и снощи я регистрирах на ММ  и хоп тази сутрин имаме почивка..

# 1 554
Аз се отказах тази седмица да участвам в Куинс, нито в предната игра, нито в тази ме избират, така че явно не е моята фирма. Може би и в Милка ще преустановя вече, то и без това има лимит за участия при тях, а нямам намерение да регистрирам на други имена. Дано в други игри ми провърви, че от началото на годината много слаба работа, взех да губя стимул за участие.
Ама то и наградите не са много на брой в повечето фирми, изключая Каменица и Пиринско, но пък Каменица при толкова много награди, също не ме ограва. При положение, че доста от игрите искат бележка на голяма стойност, излагат се с мижавия брой награди.

# 1 555
Вчера купих две кутии бисквити на sweet plus, ако знаех за играта, щях да почакам Trollface
Харесвам игрите с натрупване за участие. Ако беше по този начин, щях да се вкюча в Активия с покупка всеки ден. С условието за 5 бр. накуп ,ги избягвам, докато не свърши активността и после ще ги хапвам отново

# 1 556
На мен пък днес ми се налага да пазарувам от Метро и ме е яд, че нито Цева мога да взема, нито бисквити Суийт плюс...

# 1 557
Лео Експрес ми пратиха съобщение за наградата от Каменица.Но тъй като още съм под карантина ще мога да си я взема в събота. Забравих да попитам куриера дали може друг да ми я вземе,но нищо ще си изчакам. За съжаление втора седмица не мога да участвам никъде заради карантина,но от другата ще наваксвам😀

# 1 558
Каменица са качили последните печеливши, естествено че ме няма! Стискам палци да се похвалят тук други!

# 1 559
  • Matera Italy
Sweet plus - не мисля, че у нас се ядат техни продукти. Браво на вас- купувате продукти като за световно заради томболите. Не съдя . Simple Smile Аз не мога да се насиля за големи и чести покупки въпреки примамливите награди.В Престиж бях с една бележка, а редовно им ядем бискитите, в Куиис само една - тази седмица реших най-накрая да се включа. Активия - не съм , идват ми скъпи техните млекца , а вкъщи си имам друго кис.мляко. Бири и да купя, няма кой да ги пие сега, а тениски и свредла, също и винтоверт си имаме.
Ако може, искам нормални условия на томболи за бои коса и тоалетна хартия, превръзки, кърпички, но не обвързани точно с ДМ или Лили, защото не съм мотивирана да ида точно там да пазарувам тези продукти.
 И накрая - серумът от Гарние дойде - баш в снеговития ден една премръзнала женица го донесе.
Не съм печелила нищо освен този серум за тест. Дъщеря ми има маската на Сайъс за тест и й хареса.

Общи условия

Активация на акаунт