Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 656
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 495
Ойй май МерКурия им влия и на недовършените. 🤭😖
Охо още едно бебче се задава! 😍❤
Мисте,зърна черен пипер му дай да глътне,ако за рядкото щастие питаш. Иначе друго-ентерол. Да минава.

# 496
  • Пловдив
ММ си купува по една бутилка годишно някакви завъртяни, последното някакво хай енд, ами то реже направо да го опитам. Нищо не разбирам от вискита.
Обаче как ми се пиеше като бях бременна първия път, сънувах го направо. Като родих си сипах едно и толкоз Simple Smile
ами Ули, лво пиете вие? Освен вода де Joy

# 497
Ени, Меркурия от днеска вече не е ретрограден.

Не ме интересува какво му влияе, аз се засегнах много, за сега ще си замълча, защото днес ми се насъбра много стрес и напрежение и ме е страх да не направя беля, но това нещо ще го коментирам в някакъв момент, няма да оставя нещата така. За какъв се мисли …

# 498
Не пием, Мисти Grinning

Вино пиех аз, ама и него спрях Sad
ММ си купува завъртяни бири отвреме навреме. Свекърът ми всеки път ни предлага ракия и се възмущава, че няма да имаме с какво да почерпим гости като ни дойдат Simple Smile

# 499
  • USA
И от мен едно "наспорт!"
.
За добрата новина на Лаватера Hug
Мистик, аз при такива случаи церя с лъжица оцет и щипка сол в него, действа.

Мога да ви затрупам с морски снимки, но не искам да прекалявам, нали и в другата тема пускам, та малко ми е неудобно да обсебвам и тази. Айде в скрит текст
Скрит текст:
Ааа, ама вие сте се разспортували баш сега и не мога да публикувам, бре Joy

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 06:18 от SkyBlue

# 500
  • Пловдив
Ей за тоя Рай говорех... Скай, при-каз-ка! Heart Eyes

# 501
Адрианче, точно тъй момиче. Настъпвай и режи такова отношение на момента или малко след. Щото после си приемат,че е прието и все повече се отпускат и позволяват. Режеш и слагаш граница докато е време.
С миУту решихме да разнообразим джентЛемена. Взехме си Шериданс,сега и Дъмпълче. Първото на мен ми идва много сладко, но пък е с кофеин, правя препратка към Веселинкова и останалите ранобудни 😉🤣 Дъмпълчето ми падна на сърцето,  за мен праяно 🥰

Мист, нека се поизчисти организма и ако не спира самотното занимание има Лопедиум, Стоперан...и кво беше още.

# 502
Ъъъъ,СкайБлу,без думи съм,то е като картинка!
Адриана,прегръдки мила!Права си,недей да оставяш нещата така.
Сали, ти ли писа за кашлящото дете?А защо толкова се дърпаш от антибиотика?Смисъл,нали и педиатърката го препоръчва?Бързо да минава на малчо!

И моя Недовършен днес сутринта се оплака от хрема.На обед мери т° - 37.2 .Одеве пак мери,но няма. Не си личи и хрема да има,нито нос тече,нито друго..да видим..
Уф,и от вечерната ми отмяна сега не мога да се възползвам,ще го държа на разстояние от детето.

Много ербап бях,ама се спекох веднага.Страх ме е за бебето. Confused

# 503
Търтинки - в момента ако си отворя устата ще стане по-зле, защото пак ще избухне. Днеска цял ден върти една плоча. Аз казвам нещо, той си го “превежда” по друг начин и избухва. Затова предпочитам за тая вечер да млъкна, защото знам какво ще стане. Не знам, на моменти нещо се бъгва, психясва и почва да прави глупости и да скача от едно изречение. Не му е лесно, на 2 места работи, отделно и тая изолация, но за някои неща много прекалява.

# 504
  • Пловдив
13сче, не е прочистване...вирус ще е щом има и Т.
Дадох зърна пипер.

# 505
Кола и жена - на късмет.
Мъж, дете и куче  - както ги научиш... супер максима, но още ми убягва алгоритъмът...

Скай, в тоя рай има ли буби? От тия, гигантските, тропическите...? Щото ако има, ше си седя у дома...

# 506
Ехаа, Скай, направо се размечтах, гледайки снимките.
Мистик, в Англия живея аз, та такова хубаво синьо небе на снимка не очаквайте от мен. Виж, сивите нюанси много мога да хвана.
Уиш, за съжаление добре си запомнила за мама, но наистина след цялта тази гняс напоследък, се случва нещо наистина хубаво. Трудно ми е да повярвам още, имам си страховете, но гледам да не се поддавам на песимистични мисли, а да се радвам на моментите, колкото и тъпо и клиширано да звучи.
Адриана, съжалявам, че по такъв начин те разочарова мъжът ти. Поговорете на свежа глава и със сигурност бихте намерили път един към друг.
Бях забравила, че имаме баница вкъщи, познайте кой се намуа като прасенце. МУ ми вика, топни я в захар, много е вкусно, аз го погледнах с отвращение и той сам се сети да изчезне от погледа ми.

# 507
Ама на никой не му е лесно, Адрианче. Това изобщо не е извинение. Ако всички почнем така? Нека си намери друг начин. Отдушник не може и не трябва да е нито ти, нито майка ти, нито кой да е.
Скай, завиждам...вещерски завиждам 🤗

# 508
  • Пловдив
Мързелко, ам чакай де...тя ме ний поканила още Joy  ти за буби питаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 509
Баница със сирене да топиш в захар??? няма по-голяма гняяяяяяяяс...

Бубите при мене са необходимо, достатъчно и предварително условие изобщо дали да мечтая за някъде...

Общи условия

Активация на акаунт