Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 149
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 905

Добро утро ! Искам обратно в леглото .

# 1 906
Много се кефя на любовта,на щастливите двойки,които помнят защо са се избрали .
Тарти,много се кефя и на смелите,фъргаш се в дълбокото и кот стане.Ще успеете,близо ли сте до Тенерифе?Ако ходим там ще минем.и през вас за един наспорт.Ако имате страница във фейса,ще я дам на сестрата на МУ да я споделя и харесва.Така се подпомага малкия бизнес.
Мид,градински вирус ли?Тя е корава ,ще мине бързо.Колко температура вдига?
Лейла,какво става с вас?Как сте?
Една голяма реклама ми беше скрила поста на Бъръльо,защо така става?От кога рекламите крият постове?

# 1 907
  • София
Здравейте, вещици!

Аз си имам валентинка от малкото Панде. С размера на "прозорчето" в портмонето ми. Прибрах си я да ми радва окото при всяко вадене на пари. Purple Heart

Къде в София има турски магазин рекохте?

Относно мишките за лаптоп. Аз също с мишка го ползвам, но често и без мишка. На дЯтито купих една светеща да се радва. Май геймърска се води. Има сума бутончета по себе си, освен търкалото. В това число някакви миниатюрни копченца отстрани, където имам навика да хващам мишката, ако искам да я метна върху лаптопа, за да го местя. И когато лаптопа на детето е включен, а мен ме напъне необходимост да го местя, все натискам някое от тези копченца на мишката, става някаква беля, а дребното Панде артистично  се пляска по челото "мамооо, пак ли!?".

Сутринта някоя ( проявете въображение за епитета) от горните етажи си е скъсявала пиргите и е решила за по-лесно да метне отрязаната коса през прозореца. Заварих космите върху перваза на детската стая, поръсен щедро. Imp Малката Панда погледна перваза, после мен, па рече "а ти ходиш до кофата всеки път". Не разбрах това сарказъм ли беше, друго ли и какво ли. Само три етажа са над нас и бях на косъм да тръгна с отрязаната коса в ръка и да им звъня по вратите и да сравнявам с това на главите им. След няколко вдишвания-издишвания ми дойде по-миролюбивата идея да напиша любезно-саркастично писмо, което да залепя на първия етаж до асансьора, или дори в самия асансьор. След още три секунди дишане си спомних, че ще закъснея за работа и неизвестната съседка се спаси. Този път.

Хайде болните днес за последно да са болни! От утре всички да са здрави и засмяни!

# 1 908

Харесах си тая прическа.Моята е подобна,малко по-дълга и с една обръсната страна .Няма да си хвърлям у Пандини космаците .

# 1 909
  • Mediterraneo
Бобчито, да си опресниш географията Simple Smile Simple Smile Инак, близо сме, на едни 2000 км, нищо, че Тенерифе се води Испания. А за страницата ще се възползвам със сигурност, благодаря!

# 1 910
  • София
Знам ли, 39,5 вдигна.
Кашля гадно.

# 1 911
  • София
Ох, бе, Бобчи! Laughing
А прическата ме кефи! Не бих се подстригала така, защото не е в моя стил, но ми харесва за мацки, които носят такъв стил.

Мид, бързо да оздравява!

# 1 912
  • Пловдив
Мид, а док кво казва? Ще ви прегледа ли? Уф...няма ли край?

Тарти, а при познати ли избягахте на времето или просто си го набелязахте...?

Не моа си се представя с къса коса...Всъщност в нач.у-ще все исках дълга, а майка ме подстригваше и...може би тя щото е все с къса коса... Simple Smile

# 1 913
Уф, Мид Sad Да оздравява бързо Ени.
Тарт, стискам палци и вярвам, че начинанието ви ще е успешно.
Бобчи, тази прическа много ми харесва, но на други хора Simple Smile Аз дълго време бях с по-къса коса, сега установих, че по-дългата ми стои по-добре.
И косми често намирам (намотани на топче и пуснати небрежно отгоре), и пепел от цигари.

# 1 914
  • София
След обяд ще я водя.
Аз само къса коса носех до 30 си година.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 11:37 от midnightStar

# 1 915
Мид,сега си по-слаба май.Или сакото дава обем?Готяна си ,ама с по-широка усмивка да беше .
Милата Ени,пиши после какво ви казаха .Тя крива ли е?
Аз нося и големи очила,и много добре седят на къса коса.Имах до кръста преди,но от осем години само късо нося и сменям прически .

# 1 916
  • София
Крива ли, тича като кон.
Да, сега в лице съм по-слаба, придобивам вещерски вид 😂

# 1 917
Леле тая Ена.Мойта е голяма драма куин с температура.Като репей залепена за мен и жална .

# 1 918
Мързелче, търсех го и аз това цвеКе, нарцис се оказа по снимките в гуглето Simple Smile

Ние сме от миналия век заедно, ама се оженихме чак като ни стана пълнолетна във всички държави връзката Grinning

Ако има късмет човек по-дълбоки стават чувствата, променят се, абе то една част от същността на всичко, е да се променя Simple Smile та едните чувства ли няма.

# 1 919
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
какво съм пропуснала? някой е питал за китка и не съм се включила!?

Общи условия

Активация на акаунт