Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 420
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Според мен Радева изглежда най - добре с панталон. Но може би етикетът не позволява.

# 556
ХАЙАХАХАХАА, как на почти 80 години… на 68 е Бриджит Макрон. Без да искахте, я закопахте. 😂😂😂

# 557
Бриджит е прекалила с пластичните операции и това и прави лоша услуга. Ниското тегло пък я състарява допълнително.

# 558
  • Somewhere far away
Непопулярно мнение - Меланиа ми е адски антипатична, има нещо във физиономията й и самото излъчване, което ме дразни и отблъсква и изобщо не ми вдъхва доверие! Пък нека си е секси.

# 559
  • София
Деса е дърво от всякъде, поневидимо. Явно невидимо не е, все пак си взе мъжа, който си е набелязала. Не е фотогенична, а  и по снимки трудно се преценява човек. Може на живо да е забавна и харизматична.

# 560
  • Варна
Тук почти ми харесва

Но за жалост помня тази снимка (и вечер). Опитвам се да забравя, но не мога Laughing

# 561
Жената няма проблем с фигурата, а излъчването, походката и изражението на лицето. Гледаш я и виждаш как се чувства неудобно на мястото си.
Жената има мъжка структура и това е проблема, няма талия.Работех за фирмата, която е облича, т. е  го казвам от опит. За другото съм съгласна .

Имам същата структура.Rectabgle май се водеше. Никак не е готино. Все търся как да имитирам талия Confused

# 562
Жената няма проблем с фигурата, а излъчването, походката и изражението на лицето. Гледаш я и виждаш как се чувства неудобно на мястото си.
Жената има мъжка структура и това е проблема, няма талия.Работех за фирмата, която е облича, т. е  го казвам от опит. За другото съм съгласна .

Имам същата структура.Rectabgle май се водеше. Никак не е готино. Все търся как да имитирам талия Confused
Божее, аз си мечтая за такава структура...аз пък имам талия и заоблени бедра. Не се харесвам с панталон, а само с рокли. По тази причина и не нося дънки...!

# 563
  • Lost in a fairytale ...
Между другото, ако полата на Макрон беше права, а не с тая разцвъкана инфантилна кройка на тея тънки крачета, и ако сакото и беше по мярка а не като взето от кака (в гръб изглежда като наметнато), щеше да изглежда съвсем различно.
А тийновете масово изглеждат супер зле. И СА с разплути задници.

# 564
Сутринта видях една невероятна жена, на 7 см токчета с дълго елегантно палто, на едното рамо с ученическа раница, в ръката с торби, с другата ръка държеше дете и тичаше да хване автобуса. С такава лекота го правеше и без никакво усилие, въобще не и пречеше високата обувка. Възхити ме.

# 565
В първия момент го обърках със steampunk и щях да пиша, че не го виждам Grinning Имам маска за Хелоуин, трябва да си организирам и дрехи към нея. Много ми харесва стилът им като за поводи. Не мога в ежедневието, естествено. Ще му хвърля око и на този Сyberpunk, минал е покрай мен.

Скрит текст:

ПП О, хора, аз се сетих, че ми излиза постоянно една реклама на странни дрехи и те са явно този стил, Demobaza.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:50 от Анонимен

# 566
уаууу, предпоследният е малко като Пришълеца, може да ми дакара кошмари ако го срещна в мрака 🙃

Интересни стиймпънк бижута правеше една дизайнерка от Пловдив, ръкавели подарихме на един колега и подаръка беше високо оценен и носен редовно.

А ежедневието.....сложно, много са консервативни хората, особено жените. Имат си там някакви очаквания за приличен външен вид и от там скука....

Deathcrush, хубаво розово става с фуксин, прелест просто 😎

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 18:23 от Al Georgieva

# 567
Българска марка е и са обличали Мила Йовович в Resident Evil Heart Eyes

# 568
Много добре са се справили Simple Smile Heart
Филма и играта станаха легендарни

# 569
  • Бургас
Хич не са лоши облеклата показани от Ли Лу, но са ми точно карнавални или сценични. Не виждам приложение в ежедневието си, пък понякога клоня към шантавелка.

А вие имате ли нещо... дреха, бижу, обувки, чанта....което да е на границата на кича, но пък вие си го обичате, харесвате и носите? Ще са радвам на снимки, дори да не са в аутфит, а на самата вещ.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 22:49 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт