Магазини Pepco 8

• 53 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
В Пепко има ли играчки, подходящи за бебе момче на възраст около 7-8 мес?

За тази възраст дрешки с какъв размер са подходящи (все ви чета, че са уголемени)?

# 676
Киса,80 купувах аз за тази възраст .
Има играчки ,ние имаме едно свирещо куче,още си играе с него.И един багер от 2 лв ,сам върви като го засилиш,мъничък е
Аз имам момиче,но си го хареса и й го взех.Има кубчета,рингове за нанизване,абе бая играчки има.

# 677
Дева, затруднението ми с номерацията на парите идват именно от това, че се носят по-свободни и така, като ги гледам, не мога да ги преценя 😄 На дъщеря ми вече повечето дрехите са и' оувърсайз...

# 678
Да, Долче, тя расте, но за М ми се струва далече.

# 679
  • София/Севлиево

За тази възраст дрешки с какъв размер са подходящи (все ви чета, че са уголемени)?
Моето бебе е на 6 месеца,размер 74 почти не му става,тежи към 9 кг и е около 70 см висок.Играчки му взех едни гумени животинки за ваната и още едни гумени,които слагам на пръстите ми и му правя театър,а също и одеалце за гушкане с Мечо Пух.

# 680
  • На изток от Ада
от днес

# 681
Насито какво е това тъмно синьото ?

# 682
  • На изток от Ада
Кухненски кърпи са. От вискоза и Pp. Явно за подсушаване.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 23:41 от nasito8988

# 683
Много са ми симпатични тези кърпи😃 И са на безценица. А тъмните изглеждат толкова практични...😁

# 684
  • На изток от Ада
Все едни и същи са, даже преоценени. Ги взех. По 60 ст за 4бр

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 01:48 от nasito8988

# 685
Къде стоят тези кърпи?

# 686

Определено не са уголемени пепковските за бебета. Моят младеж е на 4 месеца и носи 74 размер ( Н&М,Джордж и Некст), който по принцип е за 9 месечни, така че зависи , колко е голямо самото дете, а и след сушилня се посвиват.
От играчките имаме пъзел за под, гумени играчки за баня, купувала съм за подарък от жабата за балончета.

# 687
Трудно се определя размера, децата са различни...има високи, пълни, слаби...готини подаръци сме имали от там, но все слагани по 2 пъти, само майка ми нацелва или мъжът ми т.като повече знаят размера.

# 688
Дрехи не подарявам,независимо откъде,по добре играчка и то за по голяма възраст.Сега за 8 месечно със сигурност си има достатъчно.Наскоро се видях с приятелка за първи път,бях взела на малкия една спирала по която се пускат топчета,води се 12 плюс,но казва че много си играе с тях,топчетата са колкото юмрук,няма как да ги глътне или нещо.

# 689
Аз лично винаги ценя жеста, ако ме питат казвам горе долу какво, но иначе дори да имаме много дрехи пак ги ценя.
Иначе има идеи за падарък в Пепко

Общи условия

Активация на акаунт