Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 597
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • обл. Шумен
Questar, защо се притесняваш за парфюма? Понякога зависи от ситуация, настроение, време.... Но то ако се съобразяваш с всичко....Така че, щом на теб ти харесва, си го носи и това е! 😉
Откакто съм сред вас, вече ги деля на зимни и летни 😊 Пролетни ма че са ми:  Cerruti 1881 , Bright crystal, Hugo, Hugo XX, Hugo women, QUATRE, Yes I am, Cool water, J'ador, Happy на Клиник.

# 301
  • Стара Загора
Ботегата не миришеше ли на луксозна кожена чанта или се бъркам с друго?

# 302
В Ботегата на Заг не усещам аз кожата, но мирише на лукс от този аристократичния и леко застоял като в някой замък. Иначе на кожена чанта и обувки ми мирише Red Tobacco на Mancera.

# 303
  • София
Ако става въпрос за първата ябълка Be Delicious , в Парфимо съм го виждала много евтин, сега 30 мл са 36 лв.
https://www.parfimo.bg/dkny-dkny-be-delicious-eau-de-parfum-za-jeni/

# 304
  • Deutschland
Да, същата ябълка е

# 305
Ботегата не миришеше ли на луксозна кожена чанта или се бъркам с друго?
Да,точно👍!Те са бранд за кожени аксесоари,на Заг е доста добро попадение.

# 306
  • Бургас
Ако става въпрос за първата ябълка Be Delicious , в Парфимо съм го виждала много евтин, сега 30 мл са 36 лв.
https://www.parfimo.bg/dkny-dkny-be-delicious-eau-de-parfum-za-jeni/
Това е, благодаря!
❤️ ❤️ ❤️

# 307
Намалените парфюми на Аристеа дали ще бъдат спирани? Щерката си хареса Еуфорията на Келвин Клайн, а цената е много добра и се чудя дали да не взема две, три да има.

Да си призная, въпреки че не е мой аромат, при щерката прави много добър шлейф. Но не знам и колко се е пръскала, може и да се е поляла обилно. Вяра на 8г нямам 😅😅😅

# 308
  • Бургас
На Аристеа са много хубави парфюмите,и аз си харесах.
Вземи 2-3,но колкото и да съжалявам,че го казвам,пръсни да видиш ок ли са.
Bright Crystal не ми е ок,изфирясал е и мирише на чубрица.Нямам обяснение защо,в срок е.Евентуално може складът им на Елитис да не е ок,купувала съм оттам и мухлясал ФДТ(пак в срок на годност).
По принцип друга козметика от Елитис избягвам да купувам,има нещо,което не е ок в Елитис Бургас.
Не съм ходила да сменям парфюма,не пазя касовата бележка.

# 309
Според мен детенцето ще си промени вкуса и едва ли ще му трябват допълнителни количества.

# 310
Ботега Венета мирише на застоял гардероб. Супер траен е 😂

# 311
Хаха, вярно е това за застоялия гардероб, но на мен ми харесва. Като развинтя въображението си мирише на застоял гардероб със скъпи дрехи, неоъварян от години. Определено не е свеж аромат. Аз долавям и един аромат на стари монети, а някой беше казал, че Металик на Том Форд миришел на стари монети, та ще го пробвам и него.

# 312
Аз получих от размяна 2 Амуажа-Цветя на любовта и Омайна тубероза, както и Ели Сааб и съм просто в шок👀🙄🤣. За първи път имам среща0 с Амуаж и никога оригинал не съм мирисала. Особено Цветя на любовта ми идва така силен, накъртящ и ретро, че просто... не знам. Може би не съм узряла за такива парфюми, но ми беше интересно. Не ми допадна също Скандала. За Ели Сааб също не мога да намеря добри думи
🤣🤣🤣🤣

# 313
  • Варна
Днес отидох до Гиза специално да подуша хваления от Вас Цветя на любовта, хубав е, но не е моя, в крайна сметка заложих на сигурното - взех си техния зюмбюл за по-топло време. Както каза дъщеря ми на почти 5 - много красив аромат 🙂

# 314
  • Пловдив
Парфюма Зюмбюл ли се казва или другояче ?

Общи условия

Активация на акаунт