Лакове за нокти - 158

• 53 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Пробвай с цветна основа Може пък да ти хареса

# 331
  • Измир
Amandine, много интересен Катрис! С един пласт светло лилаво ще изпъкне цвета.

Благодаря момичета 😊!

# 332
Catrice от серята nude 03(май са го спряли)  и бял лак на Perfect. И да си кажа, колко ме е яд на сайта на make up.Поръчах си лакове на Topface, те дойдоха едни....Нищо общо със снимката от сайта.Много се разочаровах.Нямам много време за мен,но Ви чета .Браво момичета за красотите.

# 333
Revers let's go 122

# 334
Lilipan, няма защо да те е яд. Това си е риск, който се поема поръчвайки лакове онлайн. Отделно аз също предупредих, когато си получих поръчката, че цветовете в сайта не са много реални. Но няма как да се сърдя, защото е нормално. Различни камери, различни екрани, различно пресъздаване на цветове, не мога да очаквам кой знае каква приближеност. И съм поела съответния риск. Някои текстури също не отговаряха и така се сдобих с няколко класически "перли", но каквото такова. Иначе Мейкъп са супер. Досега никога не съм имала фал с тях.

# 335
  • БГ
Блъф, от къде купуваш тези прекрасни Есита?

# 336
Джаста,значи съм чела тук- там 😁😁😁Ама с две слънца така е.Едното иска само да яде,а другото щом хвана да си правя ноктите, и тя се нарежда до мен.😁😁😁В къщи е забавно де.

# 337
Вие за цвят се оплаквате че не отговаря от Мейкъп... на мен ми пратиха съвсем различен шаблон, нищо общо нямаше с това дето поръчах Grinning
То и аз съм си шматка че не го разгледах подробно като си приемах пратката, ама и не ми беше важен - добавих го колкото да закръгля за безплатна доставка, евтин артикул е, но е тъпо като е изчерпано нещо да не пишат поне да си избера нещо друго.

# 338
Аз винаги поръчвам по телефона. Отделям си нужното време и действам. По два пъти сравняваме артикул, номер и цена. Това от тяхна страна, аз и на един път съм доволна. Grinning Уточняваме доставката, времето за което ще пристигне. Много са мили и любезни, неведнъж съм писала за отношението им към клиента. После ми пращат и мейл с поръчката, с изпращането и времето за доставка, фактура с крайната цена. Много коректни. Това е моето мнение за тях и тяхното отношение към мен като клиент. Оплаквания нямам.

# 339
Аз съм щастлива, че успях да си намеря добре скритите Джесики ☺ Мацнах на едно нокътче Джесика 718 Witchy wysteria, супер е, но не знам кога ще успея да го сложа, че много ми се иска да пробвам и новите ярки Флормари...
Скрит текст:
Много интересен цвят, леко опушено лилаво с нещо като златно-меден шимър. Много труден за снимане, действителният цвят е нещо средно между това, което излиза на снимките и в никакъв случай не е чак толкова тъмен, колкото е на две от снимките:

С две думи...веднага си го кръстих цвят "опушена слива". 😃  

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 19:43 от dolce miele

# 340
SNB пуснаха ли намаленията за 8ми март?
Питам понеже не знам - 35% дали е изгодна отстъпка или да чакам повече.

# 341
Lale_Lili, преди малко ги проверявах, нямаха обявени намаления. Аз се възползвах от 35% на лаковете, което беше до 28- ми февруари. Надявах се на по- големи отстъпки през март и затова не поръчах много неща.

# 342
  • Стара Загора
По Коледа не стигнах до нея, но вчера уважих Zoya Ivanka. 😻❤️

# 343
Lale_Lili, преди малко ги проверявах, нямаха обявени намаления. Аз се възползвах от 35% на лаковете, което беше до 28- ми февруари. Надявах се на по- големи отстъпки през март и затова не поръчах много неща.
Благодаря, Ivelinora!
Аз също погледнах и на сайта snb, не starnails, все още има - 35% и се чудех да поръчам ли или не. И аз като теб съм харесала същите лакове за поръчка Simple Smile

# 344
Ех, толкова сте хубави и цветни, че ме накарахте да си сложа любимия Trend it up Royal nude 040. Отчитам за грешка това, че сложих флейкса 179 отгоре. Изглежда все едно ми се е нащърбил лака.

Общи условия

Активация на акаунт