Израелския сериал Фауда Fauda

• 52 167
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 990
Нямам търпение да коментираш дяволо, аз го гледах с анг суб, и оригинално аудио от същите места, а субс мм ги нагласяше. Но пак ще го гледам по нетфликс, след 4 дни излиза датата.

# 991
# 992
  • Пловдив
Mark your calendars - the highly talked-about fifth season of #FAUDA is coming to Netflix worldwide on 08-09-2026.

# 993
Всички епизоди накуп ли ще пуснат или по 1 на седмица, дали се знае?

# 994
Целият сезон се появява.

# 995
Не знам кога ще изгледам сезона. След почивката ще домакинстваме на гости от два континента. Изчетох ви и скритият текст. Нищо не съм гледала и виждам, че пак няма да съм подготвена за целият реализъм. Европа все взела/дала. Безвъзвратно.Отписала съм я.Понякога ми се иска въпреки всичко да бях израелка. В хотела ни сега има такива. През един балкон от мен крещят, щракат запалки. Не знам винаги ли са толкова шумни?
По принцип е хубаво, че на място са свикнали…..
В Европа ще се унищожим сами.

# 996
За щастие моя братовчедка сподели с мен паролата си за нетлифкс и ще мога да гледам пети сезон. Нетърпелива съм, въпреки че вече си спойлнах яко. Дори пак може да погледна старите сезони.
Само можем да се учим от израелците как се живее истински. Те затова са доста диви и шумни навярно, защото знаят добре колко ценен е животът и всеки миг има значение. Дори и да прекаляват. Нямат време да го мислят. Животът е тук и сега.

# 997
Денят дойде! Ще гледате ли? Ще пишете ли?

# 998
Гледах отново първите 2 епизода на сезон 5 на Фауда - вече на добро качество и напълно разбираем език.

Много мрачен, дълбок и сериозен филм. Много ми харесва. Темата за отмъщението. То е най-силният мотиватор.

Също темата за това колко хората може да са различни, колко може да имат различни гледни точки.

Има 1-2 неавтентични сцени, нереалистични, но като цяло добро ниво за Фауда, а това означава високо световно ниво...

Последна редакция: ср, 09 сеп 2026, 09:11 от Hassan117

# 999
Започнах и чак след края ще коментирам. Но, може да прозвучи, сякаш имам нездрав, извратен интерес, по-интересно ще ми е да има цял отделен сезон, посветен на нападението на 7-ми, като в онова минисериалче Red Alert, но да са 12 епизода. С повече подробности, как например нападат първо фестивала, как бягат. Защото се е случило доста на онзи ден. Разбира се, раната още не е зараснала и няма как да филмират всички зверства, защото някои няма да могат психически да издържат. Може би някога, някой по-хладнокръвен режисьор би се навил.

# 1 000
# 1 001
  • София
Гледам от вчера новият сезон и, честно казано, май не ми харесва особено - предните бяха крайно драматични, сега не мога да страдам по един терорист и малоумната му жена. Жал ми е за Ели, а Дорон, както винаги, ме дразни. Точно догледах трети епизод и почти бях готова да си помисля, че Ан е от специалните части.

# 1 002
В Нетфликс със бг субтитри ли е?

# 1 003
Не.... с английски

Общи условия

Активация на акаунт